Şimdi Ara

Lg G3 Servis Sorunu - Anakart Değişti IMEI Değişmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Forumda ilgili başlıkları araştırdım ancak sorunum farklı olduğu için uygun bir cevap bulamadım. bu nedenle kısaca özet geçip fikrinizi alaiblirsem çok sevinirim.

    İstanbul Bilişim'den aldığım LG G3 telefonumu önceki sene ekran sararması problemi ve pilinin dayanmaması nedeniyle servise göndermiştim, ekranı ve pili değiştirilip yazılım gncellemesi yapılarak geri gelmişti.

    10 Ocak'ta servise gene gönderdm, yeşil ekran vermişti hiç açılmıyordu. 24 Ocak'ta geri geldi. Servis Formu: "Yazılım güncellemesi, batarya değişimi" olarak düzenlenmişti

    Aynı gün telefon iki kere açılıp sonra gene kapandı. Yine yolladım, bu sefer 27 Ocak'ta servise teslim edildi. 10 iş günü içinde arıza giderilmezse yedek cihaz verileceği belirtiliyor sitesinde.. Ancak servisten çıkıp yine girdiğinden 10 iş günü baştan başlayacakmış! Kabul etmedim, dilekçe yazdım talebimi yineledim, e-mail attım vs. bayağı bir uğraştım.

    Cuma günü bana mail atıldı, anakart değişimi yapılacağı (hatta 16 GB'lık anakartın 32 GB olarak değişeceği) bu nedenle yedek cihaz gönderilmeyeceği söylendi. Pazartesi günü de kargoya verilecekmiş. Velhasıl bugün 31 Ocak'ta telefonumu aldım. Servis Formu: "Anakart değişimi yapıldı hazır" şeklinde düzenlenmiş.

    Ancak telefonun IMEI numarası değişmemiş? 0#06# ile sorguladığımda da aynı çıkıyor. 16 GB değil 32 GB görünüyor ama IMEI no aynı. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? anakart dğeişikliğinde IMEI numarasının da değişmesi gerekmez mi?

    Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

    iyi günler







  • aynı sorun lg g4 telefonda yaşadım anakart değişti deyip imei değişikliği olmamıştı tüketici heyetine başvurdum para iadesi aldım
  • Swap yapmış olabılırler ınternetten bır arastır ne demek oldugunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydange -- 20 Mart 2017; 14:36:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.