Şimdi Ara

LG G3 MAVİ EKRAN (BAYDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce uzun otobüs yolculuğunda telefonu powerbank olmadığından dolayı koltuk arkasındaki tvnin usb slotuna takıp şarj olurken kullandım. Tweetlere bakarken Spotify'a geçip şarkıyı değiştirdim, tekrar Twitter'a dönerken telefon 1-2 saniye takıldı ve mavi ekran verip kapandı.

    Mavi ekrana ek olarak şöyle bir durum var;
    Telefonu açtığımda mavi ekran verip kapandığında şarj 0'lanıyor. Hemen ardından şarja taktığımda ekranda hiçbir şey çıkmıyor ama telefon şarjdan dolayı ısınmaya başlıyor. Ama açmaya kalkınca açılmıyor. Şarj 0'landıktan hemen değil de uzun bir süre sonra şarja takınca Ekranda %0 ve pil durumu işareti çıkıyor ve şarj bildirim ışığı da yanıyor. Açınca yine mavi ekran. Kısacası olay şu mavi ekrandan sonra şarj 0'lanıyor ve hemen şarja takınca pil durumu yazmıyor ve bildirim ışığı yok, telefon şarjda ısınsa(şarj oluyor) da açılmıyor. Uzun süre sonra açılıyor ve tekrar mavi ekran.

    -Telefonu açıp çipi ısıtıp termal ped koydum değişen bir şey yok.
    -Hard reset atmaya çalışıyorum ama direk mavi ekran geliyor yine. Rom atmaya çalışırken ses açma tuşuna basıp usb'yi(lg usb'si değil) takıyorum ama o download moda girmiyor, yine de romu atmaya çalıştığımda "the phone is disconnected from pc lg g3" hatası veriyor.
    -Pili çıkartıp şarja taktığımda yine ekranda bir tepki yok, hardbrick belirtisi olan sarı ünlemli batarya simgesi çıkmıyor.

    Yedek olarak vestel telefon kullanıyordum şarjdayken elime aldım ve o da mavi ekran yedi. Şarj aletine kestim faturayı, değişik fantaziler uygulayacağım.
    Yardım edin lütfen.







  • https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/g3-hardware-problems-solved-bsod-screen-t3597086



    Kronik LG G3 hatası.Yukarıdaki linkte çözülebildiği söyleniyor ama biraz teknik iş.Diğer çoğu çözümler geçici ve telefon sizlere ömür diyebilirim.Benimde Benzer kronik bir hatadan g3 üm dolapta Bos Bos duruyor.Satsan satılmaz para etmez tamir etsen kendi fiyatından cok anakart parası istiyorlar.Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afkeceli A kullanıcısına yanıt
    4 yılı dolmuştu telefonumun gerçi ama sapasağlam telefonun birden gitmesi üzdü. Yedek olarak kullandığım telefonun da aynı hatayla bozulması iyice sinir etti. Attığın linkte sanırım uyguladığım ısı + termal ped ve emmc değişiminden bahsediyor. Emmc söylediğiniz gibi fazla teknik ve alet edavat da istiyor, tamir ettirmeye kalksam 200den aşağı isteyen olacağını sanmıyorum ve ne kadar dayanacağı belli değil. Yeni telefon arayışlarına gireyim o halde. Teşekkürler.
  • vanquishing V kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Bu tarz sorunlardan yasayan biri 200 liraya yaptırdığını söylemişti.Tamir etmis parça değiştirmemişti.1 aydır bisey yok diyordu ama bence yine garantisi yok.Ben telefoncuya götürdüğümde ise yapacak bişey yok ugrasmayın yine aynı şey olur denmisti.Telefon alana kadar geçici cözümler 1 hafta idare edebilir.

    Yine 4 yıl iyi dayanmış bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3'ler Mavi Ekranı kronik sorundur 3 temel bileşenden yapar 1- İşlemci -2 Görüntü Entegresi ve Bobini 3- Kalitesiz birgün mutlaka bozulacak olan Sandisk Markalı eMMC Entegresi

    İşlemci ve Görüntü entegresi sorunu fazla ısınmaktan ve cihazı kronik sorunu açma kapama ve ses tuşların baskısında kaynaklanmaktır.Tamir yapılsa bile birgün tekrarlayacaktır.Bu Lg firmasın hatasıdır Her LG G3 birgün Mavi ekranı,ekran kararmasını ve Bootloop tadacaktır.
  • conk83 kullanıcısına yanıt
    Ses açma kapama tuşu bir kere bastıktan sonra içeri göçüyor gibi. Bunun durumla bir alakası var mıdır? Yeni telefon olarak LG Q6 düşünüyordum da bu kronik saçma sapan mühendislik hataları lg'nin yeni telefonlarında devam ediyor mu var mı bir bilginiz acaba? Özellikle Q6 için?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG Q6'da baya durumu düzelti,incelemiş olmasın açma kapama ses tuşlarını yan taraflara aldı,ayrıca işlemciyi soğutmak için Sony Z Serisinden alışık olduğumuz pasif bakır soğutma sistemi kullandı yani LG hatalarını Q6'da gidermiş oldu şuan Q6 ile ilgi olumsuz bir durum görmedim ayrıca Fiyat konusunda rakiplerine göre baya iyi LG Q6 ile günah çıkarmaya çalışıyor LG aslında kullanım olarak Android işletim sisteminin kararlı ve stabil kullan eder firmalardan umarım Q6 kronik sorun çıkmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • conk83 kullanıcısına yanıt
    Soğutma olayını merak ediyordum Q6'nın bilgi için teşekkürler. Yeni telefonum Q6 olacak gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.