Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.621
Cevap
379
Favori
2.297.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35593560356135623563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son tercihiniz olsun g3 telefon hem aşırı ısınıyor hem de bataryası fazla dayanmıyor.
  • Arkadaşlar havaların iyice ısınmasıyla telefon adeta kafayı yemiş durumda, her yaz aynı durumu yaşıyorum. Telefon aşırı ısınıyor ve soğumuyor. Sıcak kaldığı sürede de kendi şarjını yiyip bitiriyor kısa sürede. Yok mu bu durumun bi çözümü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın sakın. Ben kullanıyorum g3 ama rezalet telefon. Nokia 3410 daha iyi desem yeridir.



    Kullaniyorum derken oyle facebook twitter web takilanlar gibi kullanmıyorum. Mp3 editliyorum office programlari kullanıyorum vs vs vs hakkını veriyorum telefonun yani. Ama beş para etmez taksit olayi kalkmasa çoktan mi5 veya mi6 almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon mavi ekran verdi servise gönderdim anakart arızalanmış, benden ücret istiyorlar ne yapabilirim, sorun benden kaynaklı değil, bir yerlere başvursam yaparlar mı.
  • Benimde 2 yılın ardından sim kart arızası ile karşılaştım. 64 kbit lik sim kartı da görmedi. Bunu yapabilecek iyi bir servis varmı. Tavsiyeleriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzyCreek

    Arkadaşlar telefon mavi ekran verdi servise gönderdim anakart arızalanmış, benden ücret istiyorlar ne yapabilirim, sorun benden kaynaklı değil, bir yerlere başvursam yaparlar mı.

    sıvı teması yoksa yada kullanıcı hatası değilse,bide garantisi varsa mecbur yapacaklar.
  • Selamün Aleyküm hayırlı forumlar ben telefonu servisten aldığım gün galeri de kilitli dosyalar diye bir şey keşfetmiştim sonra şifre koymuştum ileri de lazım olur diye şimdi şifreyi bulamıyorum bulma şansım var mı acaba şimdi için de bir şey yok format atınca düzelir mi
  • Sony xz ye geçtim beyler 2. Elden 1500e aldım hoşçakalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Motorola G4 Sıfır 750 TL , LG G3 Yenilenmiş 650 TL hangisi alınır?
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Motorola G4.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık birkaç saat önce telefonum kullandığım sırada şarjı bitti ve normal biçimde kendini kapattı. Daha sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda LG logosundan sonra ROM boot animasyonunda mavi ekran geldi. Tekrarladığım durumlarda da aynısını yaşadım. Sorun sanırım anakartla alakalı bir problemmiş.

    Şimdi benim telefonda custom ROM ve kernel yüklü idi. LG Türkiye garantili ve garantisi devam ediyor. TWRP'yi açarak içerdeki dosyalara erişim sağlayabiliyorum.

    Servise göndersem, garanti dışı diyip geri yollarlar mı? Bunu önlemek için yapabileceğim herhangi bişey var mı (belli dosyaları silmek gibi)? LG Türkiye servisi anakart değişimi için para istiyor mu?

    Edit: Yazmadan önce TWRP'den formatlamaya çalışmıştım, onu yaparken de mavi ekran geldi ama ROM silindi. Haliyle açılırken LG logosunda kalıyor sadece ve mavi ekran gelmiyor. Demin TWRP'den dosya aktardıktan sonra kabloyu çıkarınca da mavi ekran aldım artık TWRP'ye de hiç girmemeye başladı.

    Edit 2: Stock ROM yüklemeyi deneyeceğim, şans dileyin. (sorunun çözümü için değil, garantiye gönderebilmek için)

    Edit 3: BAŞARDIM!

    Arkadaşlar sorun telefon ısındığı için yaşanıyomuş, anakart bozuluyo ve telefon normal sıcaklığa da dayanamaz hale geliyo. İlk denemede stock romu flashlarken de mavi ekran verince anladım. Gittim telefonu buzluğa koyup o şekilde flashladım. Şimdi hala soğuk olduğundan çalışıyo ancak birazdan yine cortlar sanırım. Geriye garantiye göndermek kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 4 Temmuz 2017; 18:36:14 >
  • Yazın kuzeye gitmek lazım göçmen kuşlar (ters olarak)gibi o zaman.sorunun kesin çözümü anakart değişimi mı oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mduzgun60

    Yazın kuzeye gitmek lazım göçmen kuşlar (ters olarak)gibi o zaman.sorunun kesin çözümü anakart değişimi mı oluyor?

    Bir de şu meşhur ekran kartlarına yaptığımız fırınlama veya sıcak hava tabancasıyla ısıtma yöntemi var ama açıkçası garanti de devam ediyoken denemek istemiyorum. Bu sorun bildiğim kadarıyla sıcaktan işlemcinin içindeki lehimler (nanometrelik lehimler) eriyor ve yerleri bozuluyor. Tekrar ısıtıp normal yerinde donmasını sağlamak çözüm olabiliyor ama fazla uzun sürmüyo tekrar oluyo aynısı.
  • Adana'ya Datateknik adlı LG Türkiye anlaşmalı servise gönderdim. 23 aylık cihazım var. Telefon logo kısmında takılı kaldı. Anakart, kasa, ekran, pil değişim yaparak yolladılar. 1 ay garantisi kaldı. Sizce kullanmaya devam etmeli miyim yoksa telefon temizken elden çıkartmalı mıyım?

    Bu şekilde değişim gören cihazlarda aynı sorunlar ilerde yaşanıyor mu?Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Bu arada sat diyorsanız en az şu fiyattan sat derseniz iyi olur.

    Not:İkametim Hatay'da. Kargo gidiş geliş dahil 6. günde cihaz elimde oldu.

    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukas -- 5 Temmuz 2017; 22:26:25 >
  • Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    Fulmisc 7.5 var yeni güncelleme cikmis 7.6 bunu yuklersek hersey silinecekmi tekrardanmi kurmamiz gerekiyor yoksa twrp den sadece romu kursak yeterli oluyormu sonucda cihazda twpr yuklu bu arada imei atildi yurtdisi cihaz 7.6 yuklesek imei gidermi sifirdab twrp yukleyip rom attigimda birsey olmadi ama sadece 7.6 yuklersen sikinti olabilirmi. Cok soru sordum bu 7.6 da ota aktifmi oldu yani bundan sonraki gelen guncellemeler otadan alabilecekmiyiz yanitlarsaniz sevinirim tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun ekranı kırıldı,dokunmatik çalışmıyor.Cihaz delta servis yani ithalatçı garantili ve gönderince aylarca gelmiyormuş bu yüzden oraya göndermek istemiyorum.İzmit ve İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır?Ve kullandıkları parçanın orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim,teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @selcukas Hocam kullandıkları parçalar refurbished değil yeniyse hiçbir sıkıntı çıkmaz bence. G3'ün bilhassa ilk serilerinde bazı kronik sorunları olduğu doğru ama verimsiz işlemci ve 2K ekran yüzünden bazen çok ısınması ve şarjı hızlı tüketmesi hariç hâlâ güzel telefon bence. Yine de telefonu yenilettiğiniz için güzel bir fiyata satabilirseniz başka bir telefon düşünebilirsiniz.

    @dahool Size özel mesaj attım hocam.

    @uA_41 İstanbul'da Vintek ve Şengüller yetkili servis bildiğim kadarıyla. Servisten memnun ayrılan da var, rezalet olduğunu söyleyip sağa sola yazan da. Bu, bence biraz da şans işi. Örneğin Ankara'da birçok kişi Fırat Elektronik'ten şikayetçiydi ama kız arkadaşımın telefonunun çatlayan kasasını, eskiyen pilini ve bozulan şarj kablosunu 1 günde değiştirip vermişlerdi. Telefonu tamir etmek yerine G4 veya G5 SE verseler daha iyi olurdu belki ama onlarda da bootloop veya ghost screen ortaya çıkabildiği için böylesi daha iyi olmuştur belki Bu arada G3'te ekran, dokunmatik ve kasa tek modül halinde geliyor yetkili servise, yani bunlardan birinin değişimi/onarımı için hepsi birden değişiyor. Bu yüzden fiyat biraz yüksek. Fırat'ın LG ile anlaşması bitmeden önce cihazı garanti dışı kalmış bir müşteriye modülün 375 lira olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Tabii yanılıyor da olabilirim ama yetkili servis fiyatlarını düşünürsek çok da mantıksız değil bence. Ama G3 için artık bu para biraz çok. Daha önce internette bir telefon tamircisinin sitesini görmüştüm, sanırım İstanbul Hasanpaşa merkezli, haklarındaki yorumlar hep iyiydi ve orijinal parça kullandıklarını söylüyorlardı. Dolar 2.80 civarındayken 200 liraya G3 ekran değişimi yapıyorlardı. Şimdi en fazla 250 civarıdır diye düşünüyorum. Üstelik kargo da ücretsizdi. Ama kendileriyle hiçbir alışverişim olmadığı için yaptıkları işin kalitesi hakkında bir şey diyemem, siz yine kendiniz araştırın hocam. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar ÖNEMLİ BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM .



    Benim telefon garantisi bitti bu telefon . anakart bozuldu yeni taktırdım. Şimdi eski g3 anakartıi satmak istiyorum 2 . el telefonclara. . aklıma'takılan eski anakarta cakılı IME NOSU üstüme faturalı olduğu için sattıktan sonra bu ime ile hırsızlık dolandırma yada güvenlik sorunu teşkil edicek birşe yaparlar mi ? Çok takildim ya . veya herangi bir suç unsuru söz konuşu olur mu.? YARDIM LÜTFN . .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler g3 icin en stabil ve iyi rom hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba pil sorunu yaşıyorum sarjım çok az gidiyor.
    Neredeyse sürekli sarjda kullanır hale geldim.
    Pil öneriniz veya başka bir tavsiyeniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 35593560356135623563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.