Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.621
Cevap
379
Favori
2.297.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33633364336533663367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bootlader

    20 işgünü dolunca teknosanın yapacağı işi biliyorum: Para iadesi çıkartalım size aynı fiyata bizden ürün alın. Şuan dediğim gibi 1500 bandında G5 SE kullanmak istiyorum ve gerekirse 10 gün beklerim bu yüzden hiç teknosayı falan aramayacağım zaten belli telefonun geleceği, o yüzden onları aramıyorum zaten çok az bilgi sahibi oluyorlar ben onları dün bi arıyım dedim bana dediler ki telefonunuz tamir ediliyor tamir edilip verilecek, ben dedim beyefendi dalga mı geçiyorsunuz G5 verilecek değişim kararı çıktı dedim. AA öyle mi diyo dalga geçer gibi. Ben de dedim he öyle başka öğrenmek istediğiniz bir şey var mı dedim kaldı öyle Siz Lg müşteri hizmetlerini aradıktan sonra ilk sorgu yapacağınız zaman İMEİ veriyorsunuz diğer zamanlarda ad soyaddan veya aradığınız telefon numarasından buluyorlar kaydınızı siz belirtince

    para iadesini fatura bedeli üzerindenmi yapıyorlar? ürünün güncel fiyatı üzerindenmi bilginiz varmı hocam ?
    Teknosa konuya hakım olamaz zaten binlerce ürün ve binlerce servis ile uğraşıyor
    umarım en kısa sürede G5 SE ine kavuşursun




  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Aynen ne kadara aldıysan o kadar çek veriyor. Yanlış anlaşılma olmasın para iadesi değil çek veriyor, sadece Teknosa mağazalarından alabiliyorsunuz ne alacaksanız. Dilekleriniz için teşekkürler umarım sizin de istediğiniz olur hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bootlader

    Aynen ne kadara aldıysan o kadar çek veriyor. Yanlış anlaşılma olmasın para iadesi değil çek veriyor, sadece Teknosa mağazalarından alabiliyorsunuz ne alacaksanız. Dilekleriniz için teşekkürler umarım sizin de istediğiniz olur hocam

    2.100 TL ye almıştım hocam çeke de ragzıyım samsung s7 alırım üste ekleyip sıkıntı yok
    ama bakalım 20 iş günü dolacakmı nasıl ilerleme olacak bilmiyorum belki 1 haftaya hazır gel alda diyebilirler
    Teknoasisteki şahıs perpa da lg servise gonderecez dedı ıstersenız sızde gıdebılırsınız yaptı dedım bana uzak sen ılgılen




  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Ooo 2100 lira mı Umarım para iadesi alırsınız da şöyle güzel bir telefon alın hocam kendinize madem o kadar para verdiniz 20 işgünü dolunca direk gidin ve para çeki isteyin sizden alacağım deyin çok büyük ihtimalle verirler LG 'ye bağlı kalmanızı istemem umarım güzel bir telefon alıp kurtulursunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bootlader

    Ooo 2100 lira mı Umarım para iadesi alırsınız da şöyle güzel bir telefon alın hocam kendinize madem o kadar para verdiniz 20 işgünü dolunca direk gidin ve para çeki isteyin sizden alacağım deyin çok büyük ihtimalle verirler LG 'ye bağlı kalmanızı istemem umarım güzel bir telefon alıp kurtulursunuz

    valla hocam umarım 20 iş günü dolar ve çek verirler
    ama samsung s7 aklıma yatan cihaz şu an suya toza dayanıklı olması cezbediyor beni başka özelliklerini incelemedim bile




  • Samsung un HB'de 36tlye satılan beyaz kablosuz şarj adaptörünü aldım. Merak eden varsa wifi açık ekran kapalı 30dk'da %13 şarj etti (O arada 8-10 tane güncelleme çekip kurmuş bilmiyorum ne kadar etkiledi)



    Spigenin saydam kılıfı var kılıf neredeyse hiç etkilemiyor şarj süresini, şaşırdım.



    Dezavantaj, kablosuz şarjdayken ekran kapalı olsa dahi telefon ısınıyor biraz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G5 SE 'nin LG Türkiye garantili fiyatı 2400 TL imiş. Yuh ...
  • DEĞİŞİM BEKLEYENLERİN DİKKATİNE!!!

    Arkadaşlar bugün İzmitteki Anıt Elektronik LG Servisini aradım ve yeni LG G5 ve G5 SE'lerin çoğunun servise bugün geldiğini öğrendim. Hergün 100'er adet geliyormuş servislere, bu hafta içinde %90 gönderilecekmiş değişim bekleyen kişilere. Eğer yeni bir bilgi öğrenirsem güncellerim mesajı.
  • BEYLER ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM BU DONANIM HABER FORUMDA YAZDIĞIM İLK YAZI TECRÜBEM YOK BİR HATAM VARSA VEYA MESAJI YANLIŞ YERE YAZDIYSAM MAZUR GÖRÜN.BELKİ ŞUAN KONUŞULAN KONUDAN BİRAZ UZAK OLACAK AMA SİZLERE BİR SORUM OLACAK BEN BU ROM İŞLERİ İLE UĞRAŞAN VE UĞRAŞMAYI SEVEN BİR İNSANIM G3 TELEFONUM VAR VE BU GÜNE KADAR BİRÇOK KERE TELEFONUMA ROM YÜKLEDİM LG'NİN STOCK ROMLARINDAN MEMNUNUM AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ ŞARJI ÇOK ÇABUK BİTEN BİR TELEFON LG G3 SİZDEN RİCAM BU ROM İŞLERİYLE UĞRAŞAN ARKADAŞLAR VAR İSE EN AZ ŞARJ TÜKETEN BİR (STOCK ROM) ÖNEREBİLİRLERMİ ANDROİD SÜRÜMÜ HİÇ FARKETMEZ KİTKAT BİLE OLUR YETERKİ ŞARJ SÜRESİNİ UZATAYIM.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER.
  • Para iadesi al, iPhone 5SE falan al kurtul bence. Ben spada kılıf aldım telefon daha da güzel oldu, bundan sonraki tercihim elma olacak galiba.
  • Arkadaşlar 2. kezdir telefonumu ekran sararmasından garantiye gönderdim. Telefonum Güncel Dijital garantili ve telefonumu NT mağazalarından almıştım. Garantiye gönderirken NT ile hiç muhatap olmadım. Telefon ekranında 3. kez sararma olursa, bildiğim kadarıyla değişim, üst model veya para iadesi (çek) hakkım var herhalde. 3. kez sararma olursa izlemem gereken yol nedir? Açıkçası para iadesi veya çek işime gelir. 3. kez aynı arıza olursa ne yapmalıyım? Para iadesi veya çek verilmesi için ne yapmam gerekir? Para iadesi olmuyorsa, üst model almam için ne yapmam gerekir? İthalatçı garantili olduğu için tamir edip gönderelim derlerse ne yapmam gerekir?

    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicosia

    Arkadaşlar bataryamı bir test ettim kendimce. Birkaç dakika hariç 0 parlaklık, tamamen güç tasarrufunda kullanım. Wifi her an açık, wp, twitter, messengerda sürekli gezinme. Aldığım ekran süresi 4 saat 44 dakika. Normal, yeterli midir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★[simage]

    Bir şey söyleyebilecek biri var mı? Normal midir bu ekran süresi yoksa yetersiz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Gayet normaldir, alabileceğiniz süre de budur zaten bu ayarlarda fakat telefonu 3310 gibi kullanıp 4,5 saat almaktansa normal kullanıp 2 saat almayı tercih ederim :)
  • Arkadaşlar dün telefonum durduk yere ekranda tuşlar basmaya başladı. Yaklaşık 2 saat kullanamadım. Uygulamalara giriyor çıkıyor, bildirim panelini çekiyor bırakıyor, tuşları kilitliyor açıyor neler neler. Full temizlik yaptım romu değiştirdim yine olmadı. Buzluğa koydum 1 saat dondu telefon çıkarttım düzelmiş ti sonra yine başladı. Çıldırdım resmen. O anların videosunu çekecek telefonda yoktu yanımda garanti için. Sonra bir anda düzeldi bidaha da olmadı şükür. Sizce ne olabilir başına gelen veya duyan varmı böyle birşeyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugun 20 iş günü süresi doldu ve genel merkezi aradım ama ilk kez böyle bi yoğunlukla karşılaştım telefonlar kilit 1 saat uğraştım hep meşgul hatlar :D servise telefon göndermek isteyenler için tam fırsatı büyük ihtimal parça yetişmez. Bana servise mail atacaklarını değişim formu isteyip merkezden onay gelmesini bekleyeceklerini söylediler. onay geldikten sonra para iadesi yada diğer talepleri değerlendireceklerini söylediler. g5 se vereceğiz falan demediler.
  • Arkdaşlar bu telefon neden kapanıp açılıyor? Uygulamalar açıkken de kapanıp açılıyor. Yük altında değilken de? Arada bir olur du. Bugün sıklaştı 10 kez olmuştur sanırım.
  • logox L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bataryanda bir sorun olabilir ki büyük ihtimal bataryada sorun olduğunu düşünüyorum bataryanı değişip deneyebilirsin ama onu yapmadan önce rom değiştirmeni tavsiye ederim şuan lollipop rom kullandığını ve en son sürüm yani (V20N) sürümünü kullandığını düşünerek V20I sürümünü kurup yeniden güncelleme yapmanı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    quote:

    Orijinalden alıntı: clupturk


    quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    Merhaba herkese , 1 2 gündür Telefonda ( G3 ) Şebeke sorunu var belli bir saat kullandıktan sonra güç içinde şebeke gidiyor araştırdım İmei hatası diyorlar ne yapmam lazım daha önce yaşayan oldumu sorunu ? İmei sorgulattım orjinal sorun yok onda

    Imei ile alakası yok.Öyle olsa şebeke hiç olmaz.simkartinizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz.olmassa yuvada sorun olabilir.Bu dediklerim stock rom için geçerli.Bazı custom romlarda benzer sorunlar görülebilir.custom rom kullanıyorsanız stock a geçip deneyebilirsiniz.

    Hocam hangi rom kullanıyorum bilgim yok 2 ay önce falan 6.0 Lolipop yükledim.
    Bunun çözümü tekrar rom atmakmı ? rom atmak uğraştırıcı maalesef tekrar uygulamaları yüklemek kişileri rehbere kaydetmek vs
    Sorun çıkarmayan rom varmı hocam 6.0 ?


    Muhtemelen stock kullanıyorsunuz sim karttan olabilir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben 11 temmuzda Vintek elektronike verdim cihazı 20 iş gününü geçti bile 3-4 kez lg M.hiz. aradım hep değişim için servise mail attıklarını söylediler.Vintek in sitede ise hala değişim için parça bekleniyor yazıyor.Değişimde ne vereceklerini sorduğumda g5se verildiğini ama kesin birşey değil diyorlar.bakalım ne olacak hergün arıyorum.Vintek e zaten ulaşılamıyor yarın belki Vintek e gidebilirim direk olarak yüzlerine soracam bakalım yeni cihazlar ne olacak vs. Yoksa para iadesi talep ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 10 Ağustos 2016; 19:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yav apple hiç bir zaman düşünmedim düşünmem de herhalde
  • 
Sayfa: önceki 33633364336533663367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.