Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.977
Cevap
36
Favori
142.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam o kasa emın ol yine çatlayacak, yerinde olsam bu çatlak için servise falan vermem, ha eğer 2 ay telefonsuz kalmayı göze alıyorsan ver hocam.Ama bu çatlak yine tekrarlayacak bence.
  • ilker.c İ kullanıcısına yanıt
    Aslinda kasa degisiminde degilde fatura iade . yada g4 ile degisim umuduyla yollarim. Tabi kasadaki catlaklardanda cok hosnut degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleymn kullanıcısına yanıt
    Dostum kargo dan aldığın belge aynı işi görür firmada teslim alanın ismini bile veriyorlar sana bence kargoyla hallet işini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu çatlak yüzünden garantiye versem g4 verirler mi şimdi?
  • Bugün 45 gün oldu değişimden telefon bekliyorum ve herhangi bir gelişme yok.

    Teslim alanlar oldumu bayram öncesi yada sonrasında ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tetova16

    Bugün 45 gün oldu değişimden telefon bekliyorum ve herhangi bir gelişme yok.

    Teslim alanlar oldumu bayram öncesi yada sonrasında ?

    Ben Teslim aldım 45 Gün sonunda, G3 vermiştim G4 olarak teslim aldım. Serviste listeler asılmış, oradan gidip Rica minnet hallettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JrDeveLoper

    quote:

    Orijinalden alıntı: tetova16

    Bugün 45 gün oldu değişimden telefon bekliyorum ve herhangi bir gelişme yok.

    Teslim alanlar oldumu bayram öncesi yada sonrasında ?

    Ben Teslim aldım 45 Gün sonunda, G3 vermiştim G4 olarak teslim aldım. Serviste listeler asılmış, oradan gidip Rica minnet hallettim.

    Sizin g3 kaç aylıktı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WebServisi


    quote:

    Orijinalden alıntı: JrDeveLoper

    quote:

    Orijinalden alıntı: tetova16

    Bugün 45 gün oldu değişimden telefon bekliyorum ve herhangi bir gelişme yok.

    Teslim alanlar oldumu bayram öncesi yada sonrasında ?

    Ben Teslim aldım 45 Gün sonunda, G3 vermiştim G4 olarak teslim aldım. Serviste listeler asılmış, oradan gidip Rica minnet hallettim.

    Sizin g3 kaç aylıktı hocam

    Ekim 2014 tarihinde almıştım. 20 Aylık.
  • Delta garantili telefonum malum yerlerden çatladı garantisi 10.ayda doluyor şu sıralar sesin karşı tarafa iletilmemesi,kapanıp açılma gibi problemleri de mevcut..

    Sizce göndermeli miyim delta teknik servisi nasıl bu konuda zaman problemim yok..
  • Ücret iadesini alabilen var mı ? 26.04.2016 da giden cihaz için 14.06.2016 da %10 yıpranma bedelli iade kararını kabul edip 11.07.2016 olmasına rağmen sözde ellerine belgelerin ulaşmamasını bahane eden Lg Türkiye firmasından hâlâ paramı geri alamadım. Alan var ise yazabilir mi ?
  • özket kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var
    gönderip göndermemek konusunda kararsızım
    delta garantinin yorumlarını okuyunca göndermesem daha iyi diyorum
    https://www.sikayetvar.com/delta-teknik-servis
    aynı sorundan delta servise gönderip memnun olan varmı forumda
  • @dn@n kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben de aynı durum ile karşı karşıyayım bu kadar kötü olumsuz sonuçlar doğuracaksa hiç göndermemek daha iyi gibi bir yandan da o çatlakları görmek canımı sıkıyor açıkcası
  • Selamlar ,

    LG merkezinden yetkili servislere cihazlar gönderilmeye başlanmış.

    Ben 28 Mayıs'tan beridir bekleyenlerdenim , LG G2 olarak gönderdiğim cihazımı 8 Temmuz'da G3 olarak değiştirip servise göndermişler.

    Kısmetse bugün yada yarın gidip alacağım cihazı.

    Darısı diğer bekleyenlerin başına diyeyim. 46 gün bekledim LG'nin keyfini dile kolay.
  • Benimde bugün haberim oldu. G3 vermiştim servise ana kart yanması nedeniyle yeni G3 gelmiş. Müsait zamanda servise gidip alacağım. G4 olaydı iyiydi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan2623 S kullanıcısına yanıt
    Selam. Hocam hangi servise verdiniz. Ben sengullere 23 haİranda verdim. Halen anakart ve panel icin parca bekliyor yaziyor.

    Kutulu degisimmi oldu yoksa sadece telefonmu verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşemri No : xxxxx
    Kayıt Tarihi : 23.06.2016 09:52:00
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - YEDEK PARÇA BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

    23.06.2016 09:52:22 İşemri Açıldı
    24.06.2016 17:34:42 ISEMRINO: IVR ile cihaz sorgulaması yapıldı
    28.06.2016 09:18:14 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EBR79426501, ANAKART 16GB
    28.06.2016 09:18:20 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87190302, ÖN PANEL GRİ
    28.06.2016 09:18:31 YEDEK PARÇA BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
  • 11 Haziranda değişimi onaylanan Lg G3 telefonum bugün itibari ile sıfır kutulu şekilde elime ulaştı arkadaşlar. Telefon 606k seri,sanırım bu en son üretim. Çünkü önceki 510K gibi bir seriydi. Bu süreçte neredeyse hergün servisi,müşteri hizmetlerini aradım, mağduriyetimi bildirdim ve sonuçta sürecin hızlandığını düşünüyorum. Peşini bırakmayın arkadaşlar, sürekli arayıp sorun. Bence sürecin hızlanmasında en önemli etken, konuşma ve kabul ettirme.Umarım bir daha sorun yaşamam.Herkese selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkzcn3

    Merhaba, 29.07.2015 tarihinde kasa çatlağı yüzünden telefonumu izmir ayes elektronik'e verdim. Ekran ve kasa değişimi yapıldı. Aynı çatlaklar yeniden oldu ve bu sefer daha kötü sorun var. Cihaz sürekli yeniden başlatıyor, kapanıyor, bazen tekrar açılmıyor. Bu sebeplerden yarın tekrar aynı teknik servise götüreceğim. Cihaz 2. el ve fatura adı farklı bu nedenle teknik serviste sorunlarım çözülmezse THH başvurusunda sorun yaşar mıyım? Aynı durumda olan kimse var mı?

    Merhaba bugün konu ile ilgili arayıp %20 keserek ücret iadesi teklif ettiler fakat telefon 2.el fatura adına kimlik fotokopisi olmadığı için teklifi kabul edemedim. Artık stok beklemek zorundayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magrur0253

    Bende de olay şöyle gelişti arkadaşlar;
    Lg G3 16GB cihazımda 2015 te 6 ay arayla kasa çatlaması oluşmuştu, Delta servis garantili, garantiden ilk kasa çatladığında anakart dahil komple kasa değişimi yapıldı, 6 ay sonra tekrar kasa çatladı, yine kasa değişimi yapıldı ve servis bana bu sefer değişen kasanın farklı üretim olduğu ve bir daha çatlama yapmayacağı söylendi, şimdi mayıs 2016 tam 6 ay (yuvarlak hesap) oldu ve yine kasa çatlaması oluştu. Bende gittim Tüketici Hakem Heyetine başvurdum durumu izah ettim, sorunu detaylı anlatıp başvuru formuna yazdım. Elimde servisin bu değişimlerinde yazdığı servis formu vardı onları da verdim, cihazın faturasını da verdim. 40 güne sonuçlanır dendi bekliyorum, inşallah hayırlısı olur. Bu sorun 6 ayda bir tekrarladı bende, sürekli servisle mi uğraşacam yani paran la rezil olmak G3 le yaşandı resmen, gittim Galaxy S7 aldım, bu cihazı da alsınlar kendileri kullansınlar para iademi yapsınlar yeter.
    Sonucu da bir aksilik olmazsa burdan yazarım.
    quote:

    Orijinalden alinti: magrur0253

    Bende de olay söyle gelisti arkadaslar;
    Lg G3 16GB cihazimda 2015 te 6 ay arayla kasa çatlamasi olusmustu, Delta servis garantili, garantiden ilk kasa çatladiginda anakart dahil komple kasa degisimi yapildi, 6 ay sonra tekrar kasa çatladi, yine kasa degisimi yapildi ve servis bana bu sefer degisen kasanin farkli üretim oldugu ve bir daha çatlama yapmayacagi söylendi, simdi mayis 2016 tam 6 ay (yuvarlak hesap) oldu ve yine kasa çatlamasi olustu. Bende gittim Tüketici Hakem Heyetine basvurdum durumu izah ettim, sorunu detayli anlatip basvuru formuna yazdim. Elimde servisin bu degisimlerinde yazdigi servis formu vardi onlari da verdim, cihazin faturasini da verdim. 40 güne sonuçlanir dendi bekliyorum, insallah hayirlisi olur. Bu sorun 6 ayda bir tekrarladi bende, sürekli servisle mi ugrasacam yani paran la rezil olmak G3 le yasandi resmen, gittim Galaxy S7 aldim, bu cihazi da alsinlar kendileri kullansinlar para iademi yapsinlar yeter.
    Sonucu da bir aksilik olmazsa burdan yazarim.



    quote:

    Orijinalden alinti: Draje_

    Sizin için biraz kötü tecrübe olmus. Istediginiz gibi sonuçlanacaga benziyor, insallah da öle olur.

    Evet heyet karari neticelendi;
    öncelikle Tüketici Hakem Heyetine verdigim dilekçeden bir hafta sonra beni arayip telefonu getirmemi söylediler, bilirkisiye vereceklermis. Ertesi gün götürüp telefonu hake heyetine teslim ettim.
    Yaklasik bir hafta sonra tekrar arayip telefonumu teslim almami söylediler gidip teslim aldim, bilirkisi sonucu ögrenmek istedim ancak onu heyetin görebilecegini söylediler, göstermediler, önemli, degil meraktan sormustum zaten.
    Neyse bu durumun üzerinde on gün falan geçti, karar bana teblig edildi:
    Karar da tüketicinin hakli oldugu... yapilan bilirkisi incelemesinde telefonun fabrikasyon hatasi oldugu vs vs belirtilip ücret iademin yapilmasina karar verilmisti.
    Dikkatimi çeken nokta ilgili firmanin savunma yazisinda özetle; " meydana gelen durumun tüketiciden kaynaklandigi ve kullanici hatasi oldugu, asiri yüklenmeden asiri isinmadan ve asiri sarjda kalmasindan dolayi cihazin kasasinin çatladigi ve
    cihazi garantiden iki defa tamir ettikleri, hatta bilirkisi atanirsa durumun net anlasilacagini..." seklinde savunma yazmislar, isin komik tarafi KULLANICI HATASI OLSA GARANTIDEN BUNU NASIL TAMIR ETTINIZ? DIYE SORARLAR...
    yani saçmalamislar, birde bilirkisi atanmasini istemisler, netice itibariyle 15 günlük yasal sürenin dolmasini bekliyorum, akabinde parami alacagim, yokusa sürerlerse zaten icra yoluyla alabilirsiniz yaziyor, icraya verecegim avukat tutacagim. Son durum bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 13 Temmuz 2016; 21:56:22 >
  • Deliorman1283 D kullanıcısına yanıt
    Hocam büyükşehirlerden bir servise verilmedi telefon. Haziran başında vermiştim. Yaklaşık 40 gündür bekliyordum. Tam kutulu değişimdi normalde ancak ben eski kutu ve ekipmanları bulamadığım için sadece cihazı almak durumunda kaldım. İnşallah neticelenir herkesin ki. G3 stoğa girmiş sanırım eli kulağındadır bekleyenlerin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.