Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. telefonun uzun kenarları kasaya yapışık değil hafif bombe yapıyor birde telefon fazla ısınıyor. 3 arkadaşımda daha g3 16gb telefon var karşılaştırdım benim telefonum bariz fazla ısınıyor, cpu-z ile baktım benim telefon yaklaşık 10-12 derece daha sıcak
    telefonu perpa lg merkez servise göndereceğim. şarj cihazı ile kulaklığı göndermem gerekirmi. sadece telefonu kutusuna koyup gönderirsem bir sıkıntı çıkarırlarmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 7 Nisan 2016; 9:11:41 >
  • bende lg g3 marka cep telefonumu biçok kez(3 kez) servise gönderdim en son gönderdiğimde(merkez servis perpa elektronik) servis g4 stylus la değiştirmeyi önerdi kabul etmedim g3 ümün bataryasını degiştirip göndermişler. daha önceden kamera arızasından dolayı kamerayı ve kasa çatlağından ötürüde telefonumun kasasını değiştirmişlerdi. telefonumu kendi kendine kapanıp açıldığını, şarj tutmadığı, ve kasa değişiminden sonra yavaşladığı için göndermiştim servis pilini değiştirmeyi uygun görmüş. ama kasa değişiminden sonra telefon ciddi anlamda yavaşladı.
  • sleymn kullanıcısına yanıt
    cihazımı fatura tarihinden hemen hemen 15 ay sonra kasa çatlağından dolayı servise gönderdim kasasını değiştirdiler. fakat değişimden sonra telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, yavaşladı ve şarj tutamaz oldu tekrardan servise gönderdim bataryayı değiştirip yazılım atıp göndermişler.
  • herkese hayirli geceler

    nerdeyse tam 1 yildir lg g3 [16 gb. delta garantili] kullaniyorum
    kulaklik girisinin tam yanindali kucuk deligin orda ve onun hemen 1 cm yaninda isikla bakinca belli olan kil ladar bir cizik var. sizce bu kasa catlagi olabilir mi ?

    edit : kasa catlagi resimlerine baktim benimki o foto. lardakine gore daha ince suanlik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 11 Nisan 2016; 23:45:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu alali 1 yil oldu lg turkiye garantili ekran sararması ve kasa çatlaklarından dolayı servise göndermem gerekiyor istanbul da hangi servisi önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rıfat bey

    cihazımı fatura tarihinden hemen hemen 15 ay sonra kasa çatlağından dolayı servise gönderdim kasasını değiştirdiler. fakat değişimden sonra telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, yavaşladı ve şarj tutamaz oldu tekrardan servise gönderdim bataryayı değiştirip yazılım atıp göndermişler.

    Delta'ya ufak bir şey için gönderirseniz telefonunuz 25 gün civarı bekler ve kasa değişir.. Sonra performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz, kasa değişimlerinde böyle şikayetler var.

    @games: Vintek.. İstanbul dışından sadece Perpa alıyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar LG merkez servisine ulaşmanın bir yolunu bilen var mı? Çağrı merkezinin dediğine göre onlarda ulaşamıyolarmış ama pek inandırıcı gelmedi bana
  • kasa bile degisceklerini sanmiyorum. cok dikkatli bakilmadigi surece o catlagi goremezler bile cunku kil kadar ince.

    insallah ilerleyen zamanlarda catlak dahada buyumez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ercnzkn

    Delta garantili cihazımda bir süredir kasa çatlağı vardı o şekilde idare ettim ancak birkaç gündür telefon kendini resetlemeye başladı sürekli. Yarın servise göndericem ancak kılcal çiziklerden dolayı kullanıcı hatası demelerinden çekiniyorum.

    Telefon tam 1 haftada geri geldi. Kasa değişmiş, batarya ve arka kamera değişmiş. Telefonu alırken şüphelerim vardı delta garantiden ancak beni çok şaşırttılar. Şuan bir sıkıntı gözükmüyor.
  • Herkese merhabalar,Turkcell'den 12.06.2015 Tarihinde aldığım 504K Serili telefonumun kızılötesi ve kulaklık altlarında kılcal çizikler var.Yarın Turkcell aracılığıyla servise göndereceğim.Sorum ise şu;Sizce değişim şansı varmı?yaklaşık 10 aylık telefon aldığımdan beri kılıfla kullanıyorum okulda öğlen paydosunda oldu şuanda moralim 0 anlayacağınız sorunlar seride değil en güncel seri sanırım elimdeki ama onda da çatlak var.

    GÜNCELLEME
    Telefonumu bugün LG Kocaeli Anıt Elektronik servisine teslim ettim kasa değşimi olacağını söylediler artık değişim olmuyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogitechLove -- 16 Nisan 2016; 16:23:15 >
  • Merhaba Arkadaşlar

    Telefon anakart arızası yüzünden değişim aldı g3 mü gelir g4 mü ? yakın zamanda değişim alan var mı
  • 15 Nisan'da kasa çatlağı ve reset atma problemi için gönderdiğim telefonum 19 Nisan günü ellerine geçmiş. Bugün aradım parça siparişi verilmiş, parça bekleniyor, batarya ve ön panel arızalı yazılmış dediler. Parçalar artık temin ediliyor mu? Değişim alma ihtimali kalmadı mı artık bi bilginiz var mı? Bir de 20 iş günü sayarken ellerine geçtiği tarih dahil mi bilen var mı arkadaşlar?
  • bir soru sormuştum cvp veren yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 08mehmet -- 23 Nisan 2016; 15:46:25 >
  • arkadaşlar bu çatlak her seride oluyor mu ?
    g2 telefonum doa değişime gitti. muhtemelen g3 önerecekler. ona göre kabul edeceğim ya da etmeyeceğim.

    verecekleri g3 de 2 ay sonra servislik olmasın.
  • 18 nisan günü Delta Servise çatlaklar yüzünden telefonumu yollamıştım. Ekran ve çıta değiştirmişler. 22nisan günü kargoya teslim ettiler. 4günde hallettiler. Memnun kaldım.
  • 31 martta lg perpa servisine ulaşan cihazım 1 aya yaklaştı ses yok daha değişim onaylanmış ama daha göndermediler çıldıracam
  • Arkadaşlar merhaba. Son serilerde halen bu sorun devam ediyor mu? 1.000 liraya kadar telefon bakıyorum ve Hepsiburada'da ₺999 fiyatı var paralel ithalat 32GB modelinin. Muhtemelen son seri ürünler kalmıştır artık. Halen devam ediyor mu bu sorun?
  • Benim kasayi degiseli 1 ay oldu galiba ancak yine catladi ve o kadar adi bi panel kullanmislar ki telefonun gold rengi hemen aşınıp alttan ham beyaz plastik gorunmeye başladı..eskiden nokia telefonlara seyyarlardan cakma kapaklar alırdık hiç bi farki yok degisen kasanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı garantili telefon almayın aldırmayın. delta garantiden başım yandı benim açılmamış garantili telefonu daha önce başka biri açmış dediler ve biraz ezik var diye çıta çatlağını , ekran sararmasını yapmayıp garanti dışı bıraktılar.
  • eylül 2014 faturalı, daha önce çatlaklar nedeniyle 1 kez değiştirilmiş g3 16gb telefonumu yarın izmir çankayadaki yaslı elektroniğe ikinci kez elden teslim edeceğim, online takip sistemleri çalışmıyor sanırım bakalım ne olacak halimiz gelişmeleri buraya aktaracağım. umarım parça gelmez de g4 verirler :)
    problemim: sd kart okumaması ve kronik çatlaklar.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.