Şimdi Ara

LG G3, Iphone 6, HTC one M8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu üç telefondan birini almayı düşünüyorum. bunların dışında kafama takılanlardan biri de tabiki sony (Z2 almak ya da Z3ü beklemek).

    Hangisini, neden önerirsiniz? Bahsi geçen telefonları kullananlar şikayetlerini ve memnuniyetlerini paylaşırlarsa sevinirim.

    Benim telefonları tercih etme sebeplerimse şunlar:

    LG G3: Öncelikle arayüz ve tasarım sadeliği. Uzun süredir piyasayı takip etmiyordum ilk defa bir mağazada denediğimde tuşsuz sandım (Arkadaki alarm aparatının da etkisi olmuştur muhtemelen :)). Velhasıl o kadar sade olması ve tasarımının şıklığı beni etkiledi. Ayrıca Misafir modu gibi yazılımsal küçük ama çok işlevsel farklı özellikleri de çok hoşuma gitti. Kısacası apple ın bir zamanlar vizyonu olan tasarımın akılla buluşması artık LG nin vizyonu haline gelmiş sloganındaki gibi.

    Iphone 6: Tabiki ilk etken IOS. Ve androiddeki gibi su sirket güncelleme veriyor mu ROMu TR için mi, distrübitör ROMu kendisi mi yapmış anlaşmış derdi yok. Ve tabiki donanımsal özellikleri piyasadaki bir çok telefonun altında görünse de günlük kullanımda daha stabil ve verimli olması. Açıkçası IOS en büyük etken.

    HTC one M8: Bu telefonu çok araştırdığımı söyleyemem ama benchmark testlerinde hep birinci sırada olması ses sistemlerinin iddialı olması, metal kasa, ve bana çok sempatik gelen arayüzü tabiki. Dediğim gibi çok araştırmadığım için fazla da bahsedemiyorum ama çok kişi öneriyor.

    Tercih ETMEME sebeplerim:

    LG G3: Kesinlikle duymuşsunuzdur: Yazılımsal sorunlar! Herkes bir şeyden şikayetçi. Kullanıcıların o yorumlarını görmesem kesinlikle bugün direk nakti yatırıp alacaktım. İlk tercihimdi. Telefonun kapanma sorunu, güncellemelerden sonra kamerada aydınlık sorunu, ana ekrana geçişlerde kasma sorunu gibi bir çok yazılımsal problemler var. Ve işin ilginç yani her çıkan güncellemeyle biri düzeltilirken başka biri çıkıyor ortaya. Ayrıca güncellemelerden sonra batarya ömrüyle ilgili sorunlar da varmış. Donanımsal olaraksa 2K ekranın getirdiği sorunlar mevcut. Performans, şarj ve ısınmayla ilgili sorunlardan bahsediliyor 2K sebebiyle.

    Iphone 6: Öncelikle Tim Cook un kafa yapısı. Bir şirket bu kadar vizyonundan çıkarılabilir ancak. adeta son dakikada " ya hadi bi de plus olsun" tarzında bir telefonun yanında 1 gb ramli ve batarya ömrü çok kısa olan 1800 mah lık bir telefon. G3 ün sorunları olmasa aklıma getirmezdim. Ha bi de tabiki müzik atma olayı vs. var tabi apple ın klasik durumu o da benim için caydırıcı bir etken. Ve tabiki fiyatı.

    HTC one M8: Tasarımı çok kaba. Hiç estetik değil. Isınma sorunundan bahsediliyor. (tabiki tüm telefonlarda var bu ama). Yine tabiki çok araştırmadığım için bu telefonu fazla fikir sahibi değilim. Ama LG nin kendine has tasarımı, yaratıcılığı (gerek arayüz gerek fiziksel tasarım olsun) HTC de göremiyorum. Ve açıkçası çekici gelmiyor.


    Fikirlerinizi bekliyorum! Özellikle test etme imkanı yakalayanlar! Uzun yazı için kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadyeviç -- 4 Ekim 2014; 22:13:46 >







  • kısaca ıclerınde g3 32lık ıse g3 alırım ama bahsettıgın butcede 10 gune kadar z3 gwelıyor ve androıd tarafında g3 ıle m8 den ustun bır cıhaz o tercıh edılır bence.
  • Bütcem 2.900 tl ama sırf bu kadar bütcem var diye de sonuna kadar kullanmak istemiyorum.

    bu arada bahsettiğim telefonlar

    LG G3 |32GB
    Iphone 6| 64 GB
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dora The Explorer

    Bütcem 2.900 tl ama sırf bu kadar bütcem var diye de sonuna kadar kullanmak istemiyorum.

    bu arada bahsettiğim telefonlar

    LG G3 |32GB
    Iphone 6| 64 GB


    G3 32 ve İp 6 yerine Z2,Z3,Z3 Compact,M8 daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar sadece 2.5 ghz işlemci bilmem kaç ppi bilmem kaç mah diye düşünmeyin. LG nin knock code quick circle gibi düşüncelerini es geçiyorsunuz. Z3 tamam donanım istatistik ama akıllı telefon ne kadar akıllı? Ben sadece oyun oynamak için almıyorumki telefonu.
  • Kardeşim iphone 6 al kesinlikle pişman olmazsın emin ol
  • Z2'yi niye tercihlerin arasına almadın?
    M8 güzel ama şuan alınmaz çünkü M9 duyurulacaktır.
    Note 4'üde tercihlerin arasına al.Şahsen ben olsam hepsinin arasında Note 4 alırdım.


    Tercihlerine göre hareket edeceksin.Güncelleme desteği sıkıntısız olsun , oyunlar uygulamalar yağ gibi aksın diyorsan iphone 6 alacaksın.Bak bende Z2 var hala 4.4.2'de.Direk 5'e geçirecekler herhalde 4.4.4'ü atlayacaklar.
  • Evet arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9 daha 6-7 aya zor çıkar trye gelmesi nerden baksan 10 ay. M8 iphonelardan sonra en stabil en hızlı cihaz. Karşılaştırma videolarına bakabilirsin. Tabi kamerası biraz değişik. Onun dışında kullanım süresi g3den iyi. Ya ip6 yada m8 al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önca kardaşıma 1650 tl ye elden faturalı kapalı kutu m8 aldık. Anladığım kadarıyla adam taahütle almış nakit paraya satıyor. Bunun gibi insan cok.. Bence ürünün faturası ve kapalı ktuysa bu şekilde de ürün alınabilir. M8 güzel telefon. m8 bir üst modeli çıkacak die forumdan okudum ama ne değişecek bilmiyorum Bilgisi olan var mı? Aralarında çok büyük farklar yoksa o fiyata bir m8 alınabilir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.