Şimdi Ara

Lg G3 iPhone 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonda Film izlemek ve Kamera Konusunda Hangisini almalıyım iPhone 6 LG G3 ? ? ?

• Hocam film için aklına yatarsa i6 plus daha güzel bi seçenek ancak i6da seni üzmez. Ama kamera olarak bakarsan forumda g3'ün kamerasının biraz daha iyi olduğunu okumuştum.
  • Spoiler_ kullanıcısına yanıt
    G3 telefon mu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera konusunda çeşitli sitelerin yaptığı testlerde ip6 1.oldu.gerçektende müthiş resim çekiyor.

film izleme konusundada boyutu büyüdüğü için gerçektende çok iyi bir deneyim sunuyor.sarj konusundada gelişmiş durumda 6.kendimde 6 kullanıyorum çok memnunum.bütçeniz müsaitse alabilirsiniz cihaz gerçekten çok güzel

Lg g3 ü hiç kullanmadım fakat media markt ta inceleme fırsatım oldu.gerçekten onuda çok beğendim.ekranı müthiş.tek beğenmediğim nokta tuşların arkada olması.ama uzun vadede kullanmadığım için nasıl bir deneyim suncak bilemem.onada kullanan arkadaşlar cevap versin :)

• CihanCerav kullanıcısına yanıt
    İ6 Plus da güzelde işte bükülme sorunu var yoksa o iyiydi
  • Hocam ben mediamarktda aldım elime hafiften zorladım herhangi bi esneme payı olmadı. Yani sen bükmedikden sonra cebinde bükülmez. Telefonu kötülemek adına her şeyi yapıyorlar 5 ve 5s'lerde de aynı şeyleri söylediler ve ben hiç bir modelim büküldüğünü görmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Hocam ben mediamarktda aldım elime hafiften zorladım herhangi bi esneme payı olmadı. Yani sen bükmedikden sonra cebinde bükülmez. Telefonu kötülemek adına her şeyi yapıyorlar 5 ve 5s'lerde de aynı şeyleri söylediler ve ben hiç bir modelim büküldüğünü görmedim :)

Videoları var ama bükülüyor hocam sen şuan kullanıyormusun
  • Malesef hocam param hazır ama hiç bir yerde yok önümüzdeki mediamarkta gelicek diyorlar ismimi yazdırdım ordan almayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi ben bizzat elimle zorladım ve o zorlamayla bükülmediyse cepte hiç bir şekilde bükülmez videolarda çok zorluyorlar adamın eli morarıyo zorlıycam derken bu şekilde note 4 vs. bütün telefonları bükebilirsin zaten. Forumda ben şunu anladım gerçek telefonla anlatılanın yakından uzaktan alakası yok incelemediysen git incele ne demek istediğimi anlarsın. Anlattıkları gibi hemen bükülebilen bi telefon değil.
  • en iyi kamera iphonede arkadaş ne saçmalıyorsunuz i6 ile inanılmaz videolar çekiyorum resimi bırakın
  • Arkadaşım kağıt üzerindeki verilere aldanma.
    İphone 6 da 1gb ram var.Bu demek oluyor ki en kötü 4 yıl daha iphon yazılım güncellemesiyle ayakta kalacak.

İos apple uzun vade telefonudur.
    Bugün hala ıphone 4 500mb ram ile çatır çatır işliyo ve satılıyo.

Yani demem o ki Iphonu al 2 sene garantisi bitene kadar değişim yapma.

ıphonun piyasası digerleri gibi düşmüyor.Iphone yılda 1 cihaz çıkartıyor meyvesini yiyor.

İos uygulama ve oyunlarına diyecek laf olmadıgı gibi 1gb ram ile 2 senedir piyasada olan ıphone 5 en kötü 4 sene daha gidecektir.

Yani adamlar oyun ve uygulamalara göre telefon yapmıyor.
    Telefona göre uygulama ve oyun yapıyor.

Android alacaksan 3gb olanları alman lazım çünkü 2-3 uygulama açıyorsun ram miktarı 2gb lara geliyor

Oysaki iosta 10 tane uygulama aç birde oyun aç takır takır oyna.

1gb ram ile herşeyi yapıyor

Iphonun varsa taşınabilir şarj aleti alırsın 20-50tl lik mis gibi şarj eder eder kullanırsın.

Benim tavsiyem ios 5s yeterli.
    IPS LED ekran oldugu için 5s öneriyorum.iphone 6 bana samsung cihazları hatırlatıyor.

Kasasını begenmedim

• Geçen hafta Medimarkt'da iki cihazıda elime aldım ve film izlemek için LG G3 çok daha ideal geldi bana ekran boyutu gayet iyi ve kalitesi gerçekten üst düzey gel gelelim bir telefondan ne kadar film izlenebilir bence kısıtlı bir durum bu bu sebeple bence İphone 6 almak daha mantıklı.

Fotoğraf konusunda iki cihazda pişman etmez en azından kıyaslamalardan bunu anlayabiliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.