Şimdi Ara

Lg G3 D855 Delta Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Delta Garanti Lg G3 D855 Kasada Kronik Çatlamalar Var Ve Açılıp Kapanıyor Şarj dayken sıkıntı yok Garantiye Göndereceğim Sıralarda Telefon Düştü Ve Kasada Yanında Darbe Oldu Ama Az Garantiye Gönderdim Kasayı Yapmazlar Umuduyla Hani Açılıp Kapanma Sorununu Çözerler Diye Bugün Geldi Telefonu Yapmamışlar Garanti Dışı Kalmış 500 Tl İstiyorlar İyi Tamam Dedim Sonuçta Düşürdük Telefon Bi Açayım Dedim İçinde Ekranın Kırılmış Görüntü Gelmiyor Çizgi Çizgi Ama Göndermeden Önce Çalışıyordu Aradım Delta Servisini Bana Dedikleri Açılma Kapanma Sorunları Olduğu İçin Öyle Olur Bu Durum'da Tüketici Heyetine Başvurayım mı yoksa bi soğuk su içeyim

• ben deltadan sıfır cihaz aldım 55 gun urastım 16 gb yerıne 32 sıfırını aldım ılk basta şikayet var com yaz ıkıncı olarak ayse hanımdı sanırım ona ulaşmaya calıs sansını sonuna kadar zorla...ve g3 kasa çatlaması kıronık olarak lg tarafından kabul edıldı cıhazda çatlama oldumu garanti dahilinde deişim yapmak zorunlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtar55 -- 26 Mart 2016; 21:15:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.