Şimdi Ara

LG G3 12 Mart Android 6.0 Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

G3 kullanıcısıyım ve 6.0'ı en çok bekleyenlerdenim çünkü bu telefondan ısınma ve kasma sorunlarından nefret ediyorum.
    Arkadaşın bahsettiğine göre ( ki o da benim kadar kıl birisidir) 6.0 ile her türlü sorun çözülmüş ve cihaz parasının hakkını vermeye başlamış.
    Bunu duyunca araştırdım.
    Birkaç teknoloji sitesinde G3 için 6.0 güncellemesinin 12 Martta geleceği yazıyordu. Ancak henüz bir hareket göremedim. Olay yada tarih hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Bir de Lg nin bilgisayar için olan programından sözde polonya sürümünü telefona yüklememizin ne gibi sakıncaları olabilir? (Güncelleme almama, garanti dışı kalma v.b)
    Yoksa sabırlı ol bekle mi dersiniz?
    Teşekkürler.

LG G3 12 Mart Android 6.0 Güncellemesi LG G3 12 Mart Android 6.0 Güncellemesi LG G3 12 Mart Android 6.0 Güncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail Uyar -- 12 Mart 2016; 11:45:46 >

• Nette gezerken gördüğüm kadarıyla 16 martta geleceği söyleniyor 6.0'ın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana resmi güncelleme 23 mart da geldi indirmeye calıstım 700 küsür mb lik bi setup indirilmesi gerekiyodu sunucu cok yavastı. %5-10 falan inince devam etmiyordu. pc üzerinden lg pc suit ile indirmeye calıstım önce yedekleme yapılması gerekmiş. program eğer telefonun sürümü 5.0 ise yedekleme yapmıyor bu yüzden de pc üzerinden de güncellemeyi yapamıyorum. ertesi günlerde güncellemeyi denetliyorum indirebilmek için ama güncelleme artık gözükmüyor. OS sürümünü son sürümde kullanıyorsunuz uyarısı çıkıyor. çözümü bilen birileri varsa paylaşırsa çok sevinirim..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.