Şimdi Ara

LG G2 VS HTC ONE VS İP5C

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi mantıklı olur arkadaşlar, LG fiyat süper ama LG yazılım güncellemesi sıkıntılı ama yinede o fiyat farkını kapatır mı? Ve diğerleri...

Edit: LG G2 alma aşamasındayım ama hala kararsızlık var. One'u ve 5cyi eledim, 5s aklımda ama bu seferde 700TL lik bi fark var değmez gibime geliyor. Siz ne düşünürsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 4 Ocak 2014; 22:45:37 >

• Tavsiyeler lütfen
  • Ben LG G2 kullanıyorum. Fiyatına göre süper performanslı ve sorunsuz bir telefon, tavsiye edebilirim. (HTC 1 ve Iphone5C kullanmadım.)
  • Eyvallah, benide fiyatı ve donanımı cezbediyo açıkcası.
  • Bende Htc One dan G2 ye geçtim. Şarj süresi inanılmaz geldi. Ve True HF IPS ekran slcd3 den daha iyiymiş bunu öğrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi o kadar dert etme bence, g2 al bak keyfine
  • G2 al. Yazılım güncellemesi sorun değil LG akıllandı artık güncelleme verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun süreli kullanım istiyorsan iphone al, android bir süre sonra çekilmez kasılmalar yaşatıyor mecburen değiştirmek zorunda kalıyorsun
  • LG G2 alma aşamasındayım ama hala kararsızlık var. One'u ve 5cyi eledim, 5s aklımda ama bu seferde 700TL lik bi fark var değmez gibime geliyor. Siz ne düşünürsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 4 Ocak 2014; 22:44:40 >
  • 5C veya G2 hangısını alırsan al sorun yasamassın ama ben olsam G2 alırdım
  • Önce Android mi,IOS mu?Ona karar verin eğer android düşünüyorsanız G2 rakipsiz (f/p) IOS ise 5S.
  • G2 tavsiye ederim cok hizli bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 sipariş verdim 1275e geld, teşekkürler.
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Doğru karar. Güle güle kullanın.
    Ama mutlaka sağlam bir kılıfla birlikte kullanın :)
  • 700tl farka değmez hocam G2 almakla çok iyi yapmışsın hayırlı olsun
  • bizim arkadasta iphone5 var adam jars aletı ıle gezıyor ünide . iphone 5s ve 5cde de durum boylemı bılmıyorum ama hemen hemen aynıdır tahmınım . g2 nin batarya performansı çok iyi . alıp kullanmıslıgım yok ama pişman edecek bir telefon gibi durmuyor .

edit : g2 almıssın h.olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 6 Ocak 2014; 12:57:22 >
  • Teşekkürler beyler, daha iyisi sizin olsun ama iOS içimde ukte olarak kaldı da neyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Teşekkürler beyler, daha iyisi sizin olsun ama iOS içimde ukte olarak kaldı da neyse artık

ukte olarak kalmasın hocam pek bi numarası yok ios un , aldığın telefon gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Teşekkürler beyler, daha iyisi sizin olsun ama iOS içimde ukte olarak kaldı da neyse artık

ukte olarak kalmasın hocam pek bi numarası yok ios un , aldığın telefon gayet iyi

Hocam telefonla ilgili bi sıkıntı yok çok memnunum. G2den haberim bile yoktu 2 hafta önce, 5s alacaktım g2 aklımı çeldi ve aldım memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.