Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.438
Cevap
135
Favori
467.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20D yuklerken flash tool hatası alan arkadaslar, işlemi su sekilde yaparsanız buyuk ihtimal olucak, bende cok ugrastım bir arkadas acıklamalı bir sekilde anlatmıs, bu sekilde yapınca yukleyebildim
    GEREKLİ DOSYA VE PROGRAMLAR:

    FLASHTOOL(LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix):http://www.mediafire.com/download/ji...OfflineFix.zip

    LGMOBİLEAX DOSYASI:http://www.mediafire.com/download/6h...LGMOBILEAX.zip

    LG MOBİLE SUPPORT TOOL:https://www.mediafire.com/?bbbiitbc2ywqejm

    LG PC SUİTE:http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/dow...=PW01720120110

    Gerekli yazılımların tamamını bilgisayarınıza indirin.

    Kurulum:

    - Öncelikle LG PC Suite, LG Mobile Support Tool yazılımlarını bilgisayarınıza kurun.

    - Telefonu kapatın ses arttırma tuşuna basılı tutarak usb kablosunu pc'ye takın. Telefonda "Download Mode" yazısı çıkana kadar elinisi ses arttırma tuşundan çekmeyin, telefonu download moda bu şekilde almış oluyoruz.

    - (Klasör seçeneklerinden Gizli Dosyaları Göster seçeneğini aktif ettikten sonra) C:\ProgramData\LGMOBILEAX klasörüne gidiyoruz. Bu klasörün içeriğini tamamen silip yukarıdaki linkten indirdiğimiz LGMOBİLEAX dosyasını klasöre çıkartıp içindekileri içini boşalttığımız C:\ProgramData\LGMOBILEAX klasörüne yapıştırıyoruz.

    - windows/system32/drivers/etc dizinindeki Host dosyasını Not Defteri ile açıp, 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com satırını ekleyip kaydediyoruz. (Eğer üzerine yazmanıza izin vermez ve kaydetmezse, Host dosyasını masaüstüne kopyalayın. Değişiklikleri orada yapıp kaydedin ve eski yerine yapıştırıp eskisiyle değiştirin).

    - Yukarıda indirdiğimiz LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix dosyasını klasöre çıkarıyoruz. Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırıyoruz, tüm açılan pencerelere olumlu cevap veriyoruz. R&D Test Tool açılıyor.



    - Sol üstteki select type perde menüsünden 3GQCT'yi seçin.

    - Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG'yi seçin.

    - Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğiniz .kdz uzantılı romu seçin.

    - Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

    - Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
    Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

    Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.




  • slm lg g2 de rom atmada ve güncellemede imei gitmesi olurmu samsunglardaki gibi lütfen biri cevap verebilirmi
  • arkadaşkar %2 de kalıyo boyle hata alıyorum 402k serisi 20d yukluyemiyorum yardım edin allah aşkına ya :((
  • Muhtemelen tam kombinasyonu yapamiyorum hala reset atamadim acaba tuslarmi farkli yokmu bir yol gosterecek olan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 20d euro romu kurdum telefona. Telefon rootlu, dorimanx v4.4 kernel ve twrp yüklü. Bu işlemlerden önce kiesten aldığım back-up telefonu tekrar bağladığımda görünmüyor. Nedeni ne olabilir??
  • Aynı hatayı alıyorum
  • Ben Türkiye 10b'den mesela 20B'ye geçerken Lg Pc Suite ile yedek aldım.
    yapma şeklimi anlatiyim;

    1- yedek alma işlemi.
    2- telefona hard format attım.
    3-20b yükledim.
    4- tekrar hard format.
    5-yedeği yükledim.

    Cayır cayır herşey bir gram sorunsuz şekilde çalışıyordu. Hiçbir dezavantajını görmedim. uygulama verilerini bile yedekliyordu. Bütün uygulama ve sistem ayarlarım 10B'deki gibi oluyordu.

    Bu işlemi yapmak istiyorum şimdi de. inanılmaz kolay ve sorunsuz oluyor. Şimdi TWRP yüklü olduğu için yedekle tuşuna bastığım zaman telefona restart attıktan sonra twrp açılıyor. yedek alamıyor doğal olarak pc suite.

    Şimdi sorumu değiştireyim o zaman , twrp yi romda devre dışı bırakma veya silme gibi bir şansımız var mı ?




  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    internal storage kısmına wipe yaparsan TWRP gider ( tabiki resim, müzik vs tüm verilerde gidecek ) ... ama ondan sonra senin istediğin gibi LG pc den yedek aldırır mı hiç denemedim.

    benim yaptığım ;

    bence TWRP ye gir. wipe - advanced kısmındaki tüm yerleri işaretle ve wipe yap. sonra telefonu kapamak için home ile ana ekrana gel ve kapat. sana root kaldırıldı yeniden yüklensin mi diye soracak hayır de ve telefon kapanınca. download mode olarak telefonu PC ye bağla ve flash tool ile stock rom yükle ( JB ya da KK fark etmez ). telefon açıldığında ( flash tool da exit yazısını gördüğünde ) hiç bir işlem yapmadan telefonu kapa ve hard reset at. elinde root ve TWRP silinmiş, download ekranında UNROOT yazan bir telefon olacak. bundan sonrasında senin istediğin gibi yedek de alırsın, başka stock roma da geçersin o yedekle ...
  • Selam herkese,

    Lutfen yardimci olurmusunuz ? Benim bir sorunum var ama once elimden geldigince anlatmak istiyorum problemimi :(


    Telefonumun normal islemesinde en ufak bir sorun yok ama ne zaman mobil veri kismina tiklayip girersem hemen sonrasinda 3-5 sn sonra dokunmatik ekran daha zor algilamaya basliyor.
    Yukardan asagina bildigim menusunu acmaya calistigimda mesela cok daha fazla guc kullanarak bildigin bastira bastira zor indiriyorum.

    Sorun duzelmesi icin tekrar ana menu tusuna basip main menu ye geri geldikten 5-8 sn sonra hersey normale donuyor.
    Fakat dedigim gibi mobil veri sekmesine tiklamadigim surece dokunmatikte yada islemesin de en ufak bir sorun yok.

    En kotusu , telefonu azerbaycandan aldim kendim de azerbaycan da calisiyorum ve burda bu telefonu garantiye geri verdigimde ne olacagi mechul oldugu icin boyle kullaniyorum telefonu ( kaldi ki burda oyle telefonu geri ver sifirini al gibi olaylarin olacagina hic inanmiyorum ). Birde bende bir hastalik var o telefon acilip geri geldiginde daha artik o telefon icime sinmeyecegi icin hic bulasmadim kirip atarim acikcasi cope sinirden. Ben bu sorunuda biraz gec farkettim acikcasi. Dedigim gibi mobil veriye dokunmuyorum zaten mobil veri acmam icin o menuye de girmeme gerek kalmiyor cogu zaman. Yani kisacasi bazen telefonda o sorunun oldugunu bile unutuyorum. Tek umudum kitkat ile bu sorunun duzelecegini umuyordum ama umutlarim bosa cikti. Dokunmatik sorununun yazilimsal oldgunu dusunuyordum cunku normalde hic bir sorunu olmadan telefon calisirken mobil veriye tiklayinca sapitmaya baslayan bir telefonun dokunmatiginde sorun olamaz diye dusunuyorum.
    Ama kit kat geldi ve sorun halen devam ediyor. Sen bu sorunu cozebildinmi arkadaslarim.

    Telefonu root ederek recovery yukledim ve wipe yaptim ama sonuc ayni artik son care rom atmak diye dusundum.
    En cok anlamadigim telefonuma hangi rom u yukleyecegimi anlamadim. Bana bu konuda yardim edermisiniz rica etsem ?
    Telefonum 16 gb ik bir telefon ve radyosu falan icinde geldi bir mudahale yapmama gerek kalmadi. Rom secerken telefon serial vs.. gibi seyler gerekiyormu?
    Hangi rom iyi stabil hangisini yuklemeliyim?




  • w.wallace kullanıcısına yanıt
    Ben de çok uğraştım olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Arkadaşlar 20d euro romu kurdum telefona. Telefon rootlu, dorimanx v4.4 kernel ve twrp yüklü. Bu işlemlerden önce kiesten aldığım back-up telefonu tekrar bağladığımda görünmüyor. Nedeni ne olabilir??

    Arkadaşlar yeni konu da açtım ama burası daha kalabalık olduğu için tekrar yazma gereği duydum.

    4.4 stock Türkiye romu olan cihazı önce rootladım, sonra twrp yükledim, sonra 20d euro sürümünü twrpden flashladım, sonra da dorimanx 4.4 kernel flashladım. Cihaz sıkıntısız şekilde çalışıyor ama asıl sorunum pc-suite den zamanında 4.2.2 varken aldığım yedeği restore yapamıyorum. Backup klasöründe yedeğim gözüküyor ama telefonu bağladığımda geri yükle kısmı aktif değil. Tek istediğim uygulamaların yedekleri ve notlar. Backup klasörünün adını d802tr den d802ye düzelttim(cihaz pc suite de şu an d802 olarak göründüğü için) ama yine olmadı. Pc suite kullanarak ya da başka uygulamalarla backup klasörümdeki uygulama verilerini tekrardan telefona atabilir miyim?

    Telefon eşimin telefonu ve kaş yapayım derken(knock kode ve radyo) göz çıkardım resmen. Tekrar 4.4 stock Türkiye romuna dönsem restore yapabileceğimi düşünüyorum ama bu haldeyken bir çaresi yok mudur?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CommandPrompt

    Selam hocama 4.2.2 den 4.4.2 ye geçerken sıkıntı olmadı, uygulamaları güncelledi, diğer herşey, ayarlar vs aynıydı. Şimdi 20D ye yükseltsem aynı şekilde olur? (ayarların korunması vs) ayrıca 20D ile 20B arasında değer bir fark var mı? Yani almanya knock code lu 20B mi avrupa açık 20D mi? (bu arada knock code 20B için 16 GB versiyon bulamadım, yok mu?) seninde bir fikrini alayım dedim, fikrin nedir?

    Ben daha KitKat bile yüklemedim. Custom rom konusunda birçok arkadaş, bir sürü rom denediler. Orası daha fazla yardımcı olabilir size.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Arkadaşlar 20d euro romu kurdum telefona. Telefon rootlu, dorimanx v4.4 kernel ve twrp yüklü. Bu işlemlerden önce kiesten aldığım back-up telefonu tekrar bağladığımda görünmüyor. Nedeni ne olabilir??

    Arkadaşlar yeni konu da açtım ama burası daha kalabalık olduğu için tekrar yazma gereği duydum.

    4.4 stock Türkiye romu olan cihazı önce rootladım, sonra twrp yükledim, sonra 20d euro sürümünü twrpden flashladım, sonra da dorimanx 4.4 kernel flashladım. Cihaz sıkıntısız şekilde çalışıyor ama asıl sorunum pc-suite den zamanında 4.2.2 varken aldığım yedeği restore yapamıyorum. Backup klasöründe yedeğim gözüküyor ama telefonu bağladığımda geri yükle kısmı aktif değil. Tek istediğim uygulamaların yedekleri ve notlar. Backup klasörünün adını d802tr den d802ye düzelttim(cihaz pc suite de şu an d802 olarak göründüğü için) ama yine olmadı. Pc suite kullanarak ya da başka uygulamalarla backup klasörümdeki uygulama verilerini tekrardan telefona atabilir miyim?

    Telefon eşimin telefonu ve kaş yapayım derken(knock kode ve radyo) göz çıkardım resmen. Tekrar 4.4 stock Türkiye romuna dönsem restore yapabileceğimi düşünüyorum ama bu haldeyken bir çaresi yok mudur?

    PCSuite'in halt yemesi işte.
    Tek bir çareniz var. Eski yani yedek aldığınız sürüme geri dönecek ve bu yedekleri geri yükleme yapacaksınız. Sonra Titanium Backup ile yedek alıp, istediğiniz romu yükleyecek, Titanium'dan geri yükleyeceksiniz.
    Sms ve rehber için özel uygulamalar var. Şu an bakamam ama yüzden fazla mesajda yazmışımdır, kolayca bulursunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candeniz_1991

    Ben Türkiye 10b'den mesela 20B'ye geçerken Lg Pc Suite ile yedek aldım.
    yapma şeklimi anlatiyim;

    1- yedek alma işlemi.
    2- telefona hard format attım.
    3-20b yükledim.
    4- tekrar hard format.
    5-yedeği yükledim.

    Cayır cayır herşey bir gram sorunsuz şekilde çalışıyordu. Hiçbir dezavantajını görmedim. uygulama verilerini bile yedekliyordu. Bütün uygulama ve sistem ayarlarım 10B'deki gibi oluyordu.

    Bu işlemi yapmak istiyorum şimdi de. inanılmaz kolay ve sorunsuz oluyor. Şimdi TWRP yüklü olduğu için yedekle tuşuna bastığım zaman telefona restart attıktan sonra twrp açılıyor. yedek alamıyor doğal olarak pc suite.

    Şimdi sorumu değiştireyim o zaman , twrp yi romda devre dışı bırakma veya silme gibi bir şansımız var mı ?

    Custom Recovery'den kurtulmak için orjinal recovery'yi yüklemeniz lazım. Bunun için de önce dosyasını ve yükleme şeklini bulmanız.
    Herkesin yaptığı en basit yol ise, yeniden Rom yüklemektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 8 Mayıs 2014; 12:19:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimsenin bir fikri yok sanirim yardim etme konusunda :(
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Üstad sağol cevabın için. Rehber zaten gmail çok şükür o sağlamda da uygulamalardaki progressler gitti. Bekleyelim bakalım belki bir yolu vardır eski sürüme dönmeden yapmanın.
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    pc suıte nasıl yedekleme yaptınız bende rehber ve fotoları yedeklemek ıstıyorum olmadı yada bulamadım
  • arkadaşlar 32gb için 20d knock code lu sürüm linki verir misiniz? Hangisini yükleyeceğimi bilemedim
  • arkdaslar bu lg resmı dagıtım sitesinin adı neydi bilen var mı ?
  • Aradım ama bulamadım.

    Sorun Viber da beni arayan kişi kendi sesini tekrar duyuyor yankı yapıyormus gibi. Tango ile denedim olmadı.

    Birde gürültü engelleme açma kapama gibi birsey varmı ? Yolda giderken konustugumda karsı taraf trafik sesinden cok sikayetciydi , gürültü engellemenin bunu düzeltmesi gerekmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.