Şimdi Ara

LG G2 - Sony Z1 açık açık yazdım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

z1 ekranı gerçekten soluk arkadaşlar. izlediğim videolar ve elime mağazada alarak bakarak buna inandım. Gerçek renk olayına ben inanmıyorum , samsung rengi abartıyor o konuda katılıyorum ama. Lg bu konuda bence uzak . Lg g2 ekranı gerçekten güzel renk veriyor gibi geldi. Ekran konusunda beni g2 çekiyor. Kasa kalitesine gelince sony gerçekten güzel kalite yapmış ama ben zaten telefonu dikkatli kullanan biriyim yinede sağlamlık ister herkes , bende istiyorum . o konuda sony aklımı çok çeliyor. lg g2 pat kırılıyor hissi vermiyor ama z1den sonra tuhaf his vermeye başladı.

bir telefon 5.2 , diğeri 5.0 ekran ama lg daha güzel kullanmış alanı hem daha büyük ekranı var g2nin. bu da hoşuma gitti.

Ses konusunda z1 hoparlörünü pek sevemedim ama lgyi de sevemedim çok büyük sorun da değil yoksa htc one isterdim.

Elime rahat oturan telefon g2 oldu daha rahat kullandım ama z1'e de zamanla alışırım diye düşünüyorum zor olmasa gerek. Millet note 3 kullanıyor

siz ne yapardınız bu düşünceler içinde ?

• dostum fiyat konusuda işin içine girince g2 derim ben
  • Z1 dekı saglamlıgı malzeme kalıtesıne lg zaten ulasmaz,ekrana gelınce xperia p de basta oyleydı ıkı guncelleme ıle ısın rengı degısır sonra almadıgına pısman olursun.butce yetıyorsa tabıkı z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klychko

dostum fiyat konusuda işin içine girince g2 derim ben

aynen 1400 lira g2 , 2200 lira z1. aradaki fark ile az daha para ödeyerek ps4 alırsın (1200 lira seviyesinde çıkarsa ps4)
  • tabıkı z1
  • xperia s kullaniyorum,
    z1 almak istemem ne fark var ki o kadar para icin.ama degisik bir sey illaki androit olacaksa farkli olan lg yada WM gecebilirim.
  • Sizce bir telefondaki en onemli seyler nelerdir? Kaya gibi olmasi mi, buyuk olmasi mi, marka mi...? Bence en basta gorsellik+hiz+estetik+f/p. Onun icin g2 kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

aynen 1400 lira g2 , 2200 lira z1. aradaki fark ile az daha para ödeyerek ps4 alırsın (1200 lira seviyesinde çıkarsa ps4)

tabıkı z1,aradakı kalıte farkı var lg gıbı chıpsetı onu bunu alıp dandık kasda toplayıp aaa super fıyata bu ozellıkler dıye atlıyorlar,kımsede demıyorkı bu ozellıklerı bu kadar ıyı parayı verıyorum saglamda olsun kalıtelı olsun aa 500 ucuz dıye atlıyorlar,herkesın tercıhı ne dıyelım bu mantıkla kımsenın ıphoneda almaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

quote:

quote:

tabıkı z1,aradakı kalıte farkı var lg gıbı chıpsetı onu bunu alıp dandık kasda toplayıp aaa super fıyata bu ozellıkler dıye atlıyorlar,kımsede demıyorkı bu ozellıklerı bu kadar ıyı parayı verıyorum saglamda olsun kalıtelı olsun aa 500 ucuz dıye atlıyorlar,herkesın tercıhı ne dıyelım bu mantıkla kımsenın ıphoneda almaması lazım

Sağlamda olsun derken?
    Sony Z1'in arka tarafı gorilla glass kaplı.O telefon arka kısım üzerine düştüğünde tuzla buz olacak.Ama Lg G2'ye bir şey olmaz.Olsa bile plastik bu çok masraf çıkarmaz.
    Ben Z1 ile G2'yi yan yana inceledim.Eline aldığında Z1 daha hoş geliyor.Ses çıkışı olarak G2 daha iyi.Daha yüksek ses veriyor.Ekran olarakta G2 daha iyi.Kamera olarakta daha iyi lakin güncelleme alması lazım.Karanlık ortam geçişlerinde kasıyor G2'nin kamerası.O kasma olmasa gayet iyi kamerası var.G2 1080p'de 60 fps çekiyor Z1'de 30 fps.
    Tek sıkıntı arttırılabilir hafıza yok.Eğer bu sorun olmazsa alınabilecek en mantıklı seçim G2'dir.Bence 2200 TL Snapdragon'lu Note 3'e , İphone 5S'e verilir.Ülkemizdeki Note 3'te exynos işlemcili olduğu için 2000 TL verilecek tek telefon bence İphone'dur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 24 Ekim 2013; 19:09:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Abartmissin , arada okadar buyuk farklar yok , reelde ikiside ayni seyleri raharlikla karsilar , ayrica belki senin icin 500tl fark birsey ifade etmiyor ama herkes icin oyle degil , sahsen ben degmeyecegi icin hayatta 500-600tl fark vermem , ha bu yorumumla z1 e kotu dedigimide sanma , bence z1 g2 den daha guzel ama o fiyat farkina degmez...

• LG G2 Millet Megalar Z Ultralar Kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

Sizce bir telefondaki en onemli seyler nelerdir? Kaya gibi olmasi mi, buyuk olmasi mi, marka mi...? Bence en basta gorsellik+hiz+estetik+f/p. Onun icin g2 kullaniyorum

z1 gerçekten çok büyük
  • 1-Baktığın sey (ekran)
    2-Dokundugun yer (ekran)

Sana keyif vermeli. Hayatta da oyle degil mi
  • quote:

quote:

quote:

Kafan güzelmiş kardeş bu ne mantık ya ? Bu ne fanboyluk ? Sanki toplama pc yapıyor ne kadar ayıp.Elbet kasa kalitesi farkı olacak adamlar su toz geçirmez tel yapmış ama aradaki o 700 tl lik fark bence değmez.Konuyu açan kardeşime gelince her ikiside seni üzmez ama parama kıyamam diyorsan G2 al benim düşüncem telini kaç kere suya düşürdün ? Zaten herkesin kılıf kullandığı dönemde dikkatli kullanımla bir şey olmaz zaten G2 yekpare kasa oda bir Z1 kadar olmasada dayanıklıdır.(Bir samsung değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

quote:

Sağlamda olsun derken?
    Sony Z1'in arka tarafı gorilla glass kaplı.O telefon arka kısım üzerine düştüğünde tuzla buz olacak.Ama Lg G2'ye bir şey olmaz.Olsa bile plastik bu çok masraf çıkarmaz.
    Ben Z1 ile G2'yi yan yana inceledim.Eline aldığında Z1 daha hoş geliyor.Ses çıkışı olarak G2 daha iyi.Daha yüksek ses veriyor.Ekran olarakta G2 daha iyi.Kamera olarakta daha iyi lakin güncelleme alması lazım.Karanlık ortam geçişlerinde kasıyor G2'nin kamerası.O kasma olmasa gayet iyi kamerası var.G2 1080p'de 60 fps çekiyor Z1'de 30 fps.
    Tek sıkıntı arttırılabilir hafıza yok.Eğer bu sorun olmazsa alınabilecek en mantıklı seçim G2'dir.Bence 2200 TL Snapdragon'lu Note 3'e , İphone 5S'e verilir.Ülkemizdeki Note 3'te exynos işlemcili olduğu için 2000 TL verilecek tek telefon bence İphone'dur.

http://www.xperiablog.net/2013/10/25/latest-xperia-z1-update-does-appear-to-bring-tangible-camera-improvements/

• quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

gecen sene buralarda attımı mangalda kul bırakmayan s3 sahıplerı su tesı yapsa nolur acaba

• eline alıp deneme imkanın var ise şunu bi test et derim
    http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/?PS=1&cid=sem222p173102#red
    gayet şık duruyor
  • Tbiki z1 daha iidir bence ama o fiyat farkına değmez

• Maddi sıkıntın yoksa Z1 derim ama 600tl fiyat farkı beni etkiler diyorsan G2 daha mantıklı bende Z1 alacaktım param çıkışmadı G2 aldım gayet şık ve yeterli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.