Şimdi Ara

lg g2 nerden ucuza alınır ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,72670.html

burdan g2 alınırmı daha önce istanbul bilişim hakkında kötü yorumlar duymuştum önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbul bilişim paralel ithalat satış yapıyor bazen garantilerde sıkıntı çıkabiliyor diye duymuştum
  • leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    O site elinde olmayan ürünleri müşteri çekmek için sanki varmış gibi sitesine koymasıyla ünlü bir site. Zaten linkteki ürün için de ön sipariş yazmışlar. Ne zaman stoklarına geleceği belli olmaz. Belki hiç gelmeyebilir bile. Ayrıca garanti konusunda ise "garantisi benim gardaş" mantığında satış yapıyorlar. Ben tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Kasım 2013; 14:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

O site elinde olmayan ürünleri müşteri çekmek için sanki varmış gibi sitesine koymasıyla ünlü bir site. Zaten linkteki ürün için de ön sipariş yazmışlar. Ne zaman stoklarına geleceği belli olmaz. Belki hiç gelmeyebilir bile. Ayrıca garanti konusunda ise "garantisi benim gardaş" mantığında satış yapıyorlar. Ben tavsiye etmiyorum.

200 tl fark ciddi bi fark 16 gb de almak
    istemiyorum 1800 veremem eğer kesinlikle
    alma diyosanız nexus 5 beklemeye devam
    edicem

• Bence bekle. Zaten 32 GB olanının Türkiye garantili olanları da yakında 1600 TL civarına düşer, Kredi kartı kampanyalarıyla daha da alınabilir fiyata iner.

Şimdi bile aşağıdaki linkten 100 TL Worldpuan kampanyasıyla LG G2 32 GB (LG Türkiye garantili) 1650 TL'ye alınabiliyor. Gerçi stoklarda kalmamış, ancak yakında gelecektir.

http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon/901904973
  • quote:

Bence bekle. Zaten 32 GB olanının Türkiye garantili olanları da yakında 1600 TL civarına düşer, Kredi kartı kampanyalarıyla daha da alınabilir fiyata iner.

Şimdi bile aşağıdaki linkten 100 TL Worldpuan kampanyasıyla LG G2 32 GB (LG Türkiye garantili) 1650 TL'ye alınabiliyor. Gerçi stoklarda kalmamış, ancak yakında gelecektir.

http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon/901904973

yakında derken mesela 1 ay felan mı ayrıa linkte fiyat göremedim stokta olmadığından ya da mobilden irdiğim için sanırım

• leavemealone11 kullanıcısına yanıt
    Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul altunizde capitol teknosa'da 32gb siyah ve beyaz 1799tl idi en son ellerindede vardı.
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    zaten o fiyat girdi diye biliyorum ?
  • bazı turkcell iletişim merkezi mağazalarında nakit ödemeye 1400 tl. genpa garantili. ben ayırttım yarın alıyorum kısmetse. bir arkadaşta başka bir yerde aynı fiyata görmüş 1399 tl olduğunu bana söylemişti. gene turkcellcide yani.. gez dolaş vardır böyle kampanya yapan yerler bulursun elbet ama dediğim gibi nakite..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannyurek -- 17 Kasım 2013; 21:13:46 >
  • Ben ist bilişime dist. garantili girmesini bekliyorum onların garantisiyle uğraşamam ama en uygunda orda sanırım yani bir mağazayı muhattap almak istiyorum o yüzden teknosa istemiyorum 32gbta her yerde yok ne yapayım mecbur bi t.celldeki arkadaştan haber bekliyorum bide orayı bekliyorum hangisi olursa.. ayrıca 32gb türkiye garantili şöyle var alanda var epey..

http://www.n11.com/lg-g2-32-gb-cep-telefonu-lg-turkiye-garantili-P16607757
  • tavsiyem doğubank oralardaki turkcell ve diğer bayiler ben ordan 1450 tl ye aldım birde bu site varhttp://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-16GB_125340.html#1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BOSS_ -- 17 Kasım 2013; 22:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leavemealone11

www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,72670.html

burdan g2 alınırmı daha önce istanbul bilişim hakkında kötü yorumlar duymuştum önerilerinizi bekliyorum

Al sana 100 lira daha ucuza hem de başarı garantilihttp://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P16405429

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen gün bide n11 de pepsi şifresiyle anında 11 tl indirim vardı:D..onu 11 tllik hediyeye çevirmişler.....ben şu an gittigiidyorda takipteyim....world karta 100 tl worlpuan ve 12 ay taksit imkanı var...2. el g2 konduğu an uçuyo ii takip etmek lazım...
  • merhaba arkadaşlar....gittigidyor da şu an 100 tl bonus ve 12 ay taksitle lg g2 1299 tl.....yalnız 2 Yıl Resmi İthalatçı Garantili....ithalatçı garantili olması sorun olur mu sizce??yardımcı olabilirseniz sevinrim...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-beyaz-siyah-16-gb-d802-cep-telefonu-98213918
  • quote:

Orijinalden alıntı: leavemealone11

quote:

200 tl fark ciddi bi fark 16 gb de almak
    istemiyorum 1800 veremem eğer kesinlikle
    alma diyosanız nexus 5 beklemeye devam
    edicem

arkadaşlar iphoneda ios kullandıktan sonra lg'de android'e alışamadım buyüzden 32 gb beyaz lg telefonumu 16 gb fiyatına satıyorum. telefonu 2 gün önce aldım ve faturası, garantisi, kutusu, aksesuarları herşeyi duruyor. telefon başarı garantili. taksitle de alabilirsiniz. gideriz telefoncuya benim alacağım telin 1600 lirasını siz taksitle ödersiniz..

istanbul'dan ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.