Şimdi Ara

LG G2 D802 - 32 GB Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bundan 1 ay önce Telefonuma rom attım 32 GB olan telefona 16 Gb yüklediğim için telefon dokumatiğinde sorun çıktı.
    16 GB yüklememin sebebi paylaşımı yapan şahıs 32 GB uyumlu yazmasıydı yani anliyacağınız bilinçli yüklemedim. Sonradan doğru romu yüklemeye çalıştım fakat aşama aşama telefon farklı şekilde dahada kötü hal almaya başladı.
    Ve en sonunda tamamen çöktü şuan telefonu bilgisayara bağladığımda hiç bir şekilde telefon hafızasını görmüyor. Telefon ne download moduna ne recovery moduna girmiyor.
    Telefonu açtığımda şarj ışığı yanıp sönüyor ekran siyah yukarıdan aşağı yol şeridi gibi bir çizgi haricinde hiç birşey gelmiyor. Anlayıpta Yardım edebilecek bir arkadaş varsa rica ediyorum Team Viewer id vereyeim uzaktan bağlanıp bir baksınlar.
    Garantiye gönderdim ekrandaki şerit yüzünden telefon yere düşmüş diye geçiştirdiler. Rom attım desem zaten yine garanti dışı kalacaktı. Burdaki bi kaç telefoncuyada gösterdim anlayan çıkmadı ne yazıkki tek çarem anlayıp yardım edebilecek bir arkadaşın yardım etmesi.
    Yoksa 20 gün kullandığım telefon çöpe gidecek. Forumu takipte olacağım Umarım anlayan biri yardımcı olur iyi çalışmalar.

Konuyu düzenleyerek alta telefonun resmini çekip kırmızı kare içine alarak ekliyorum.

LG G2 D802 - 32 GB Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRaNe63 -- 22 Mart 2016; 16:47:34 >

• aynı sorunu bende yaşadım 32 gblıkta.
    benim de ekran gitti telefoncuya götürdüm ekran değişti şu anda ekranda sıkıntı yok ancak fastboot mode started yazısında kaldı.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

aynı sorunu bende yaşadım 32 gblıkta.
    benim de ekran gitti telefoncuya götürdüm ekran değişti şu anda ekranda sıkıntı yok ancak fastboot mode started yazısında kaldı.

Ekranlık bir sorun değil o sistemle alakalı ekranı boşa değiştirmişsin bence. çünkü ikinci rom atmamda ekran bu şekilden üçüncü rom atışımda ekran düzeldi ama yine dokumatikte sorun vardı yani sağlam rom değildi sağlamını yükleyim derken gittikçe daha kötü oldu. Sistem doğru yüklenirse düzeleceğini düşünüyorum. Tabi önce bilgisayarın telefonu görmesini sağlamam lazım. Onu bilen birileri çıkar umuyorum.

Orijinalden alıntı: ViRaNe63

quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

aynı sorunu bende yaşadım 32 gblıkta.

Ekranlık bir sorun değil o sistemle alakalı ekranı boşa değiştirmişsin bence. çünkü ikinci rom atmamda ekran bu şekilden üçüncü rom atışımda ekran düzeldi ama yine dokumatikte sorun vardı yani sağlam rom değildi sağlamını yükleyim derken gittikçe daha kötü oldu. Sistem doğru yüklenirse düzeleceğini düşünüyorum. Tabi önce bilgisayarın telefonu görmesini sağlamam lazım. Onu bilen birileri çıkar umuyorum.

Öncelikle G2'de 16 GB olan telefona 32 GB ROM yüklenebilir, veya tam tersi yapılabilir bunda bir problem olmaz. Sizde böyle bir sorunun olmasının nedeni telefonunuz orjinal (LG'nin fabrikasından çıkma) telefon değil, orjinal parçalardan toplanmış ucuz G2'lerden olması. Bu yüzden stock ROM'ları bu cihazlara yüklerseniz böyle problemlerle karşılaşırsınız.

Ekranınızı büyük bir ihtimalle -donanımsal olarak- bozmuşsunuz. Zira yazılımsal olsaydı ekran bu şekilde değil, beyaz yada renkleri karışmış bir ekran olurdu.

Yine de şansımı denemek istiyorum diyorsanız; telefonun güç tuşuna 10 saniye basılı tutun ve bırakın. Telefonun tamamen kapandığından ve açılmadığından emin olduktan sonra download modda bağlamayı deneyin. Eğer bilgisayarda Aygıt Yöneticisi'nde telefon bir şekilde algılanırsa kurtulma şansı olabilir.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    İşte en büyük sıkıntıda orada download moda girmiyor. Girse illaki uygun bir rom yüklenirdi. Telefon 2 yıl garantili ve 20 gün kullanılmış telefon ekranda düşündüğünüz gibi değil başta paylaşım hatası yapan bir arkadaş 16 gbyi 32 gb diye paylaşmıştı sorun oradan yanlış rom yüklenerek başladı. ardından 32 gb doğru romda denendi ama rom sıkıntılıydı diye yine olmadı sonra yanlış bir işlem sonrasında telefonun hafızası parça parça görünür oldu örnek 32 gb olan hafıza 50 parçaya bölündü telefon bilgisayara takılınca yerel disk bölümüne sürüyle disk geldi. Sonrasında yeniden rom yüklemeyi deneyince tamamen gitti ve şuan telefon hiç bir şekilde ne download mod ne recovery moda girmiyor. Ekrana gelince ekranlık bir sorun yok bunu çok sitede araştırdım telefon beyni ile alakalı bir durum 200 tl gibi bir ücretle yapılıyor. Eğer çözümü bulamazsam mecburen paralı yaptıracağım artık. Çöpe atmaktansa en mantıklısı o. Biraz daha araştırıp çözüm bulmayı deniyeceğim bulursam başkalarıda faydalansın diye paylaşırım bulamazsamda mecbur ücretli yapacağım. Yazdıkların ve yardımcı olmaya calıştığın için teşekkür ederim arkadaşım.

• quote:

İşte en büyük sıkıntıda orada download moda girmiyor. Girse illaki uygun bir rom yüklenirdi. Telefon 2 yıl garantili ve 20 gün kullanılmış telefon ekranda düşündüğünüz gibi değil başta paylaşım hatası yapan bir arkadaş 16 gbyi 32 gb diye paylaşmıştı sorun oradan yanlış rom yüklenerek başladı. ardından 32 gb doğru romda denendi ama rom sıkıntılıydı diye yine olmadı sonra yanlış bir işlem sonrasında telefonun hafızası parça parça görünür oldu örnek 32 gb olan hafıza 50 parçaya bölündü telefon bilgisayara takılınca yerel disk bölümüne sürüyle disk geldi. Sonrasında yeniden rom yüklemeyi deneyince tamamen gitti ve şuan telefon hiç bir şekilde ne download mod ne recovery moda girmiyor. Ekrana gelince ekranlık bir sorun yok bunu çok sitede araştırdım telefon beyni ile alakalı bir durum 200 tl gibi bir ücretle yapılıyor. Eğer çözümü bulamazsam mecburen paralı yaptıracağım artık. Çöpe atmaktansa en mantıklısı o. Biraz daha araştırıp çözüm bulmayı deniyeceğim bulursam başkalarıda faydalansın diye paylaşırım bulamazsamda mecbur ücretli yapacağım. Yazdıkların ve yardımcı olmaya calıştığın için teşekkür ederim arkadaşım.

Hocam tamam da siz benim dediğim hiçbir şeyi dikkate almamışsınız ki. Tekrar söylüyorum;

G2'de 16 GB olan telefona 32 GB ROM yüklenebilir, veya tam tersi yapılabilir bunda bir problem olmaz. Arkadaşın bir suçu yok yani, suç telefonda. Download moddan yüklenen hiçbir ROM'da sıkıntı olmaz. Sizi kazıklamışlar büyük bir ihtimalle.

Cihaz büyük bir ihtimalle Critical Error verdi fakat ekrandan dolayı siz bunu göremiyorsunuz. Bu yüzden de download moda girmiyor. Sizin cihazdaki ekran donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olarak arızalansaydı cihaz boot olmadan önce ekranınız düzgün bir şekilde açılırdı (LG logosu gelirdi, Critical Error hatası gelirdi, fastboot ekranı gelirdi vsvsvs).

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hocam tamam da siz benim dediğim hiçbir şeyi dikkate almamışsınız ki. Tekrar söylüyorum;

G2'de 16 GB olan telefona 32 GB ROM yüklenebilir, veya tam tersi yapılabilir bunda bir problem olmaz. Arkadaşın bir suçu yok yani, suç telefonda. Download moddan yüklenen hiçbir ROM'da sıkıntı olmaz. Sizi kazıklamışlar büyük bir ihtimalle.

Cihaz büyük bir ihtimalle Critical Error verdi fakat ekrandan dolayı siz bunu göremiyorsunuz. Bu yüzden de download moda girmiyor. Sizin cihazdaki ekran donanımsal olarak arızalanmış. Yazılımsal olarak arızalansaydı cihaz boot olmadan önce ekranınız düzgün bir şekilde açılırdı (LG logosu gelirdi, Critical Error hatası gelirdi, fastboot ekranı gelirdi vsvsvs).

Anladım kardeş. Artık servise yollayacağız ne gerekiyorsa orda yapsınlar yardımın için teşekkürler kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S8 64 Gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.