Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1568. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.192
Cevap
487
Favori
3.850.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalles_papaz

     LG G2 ANA KONU

    merhaba. sabah saat 4 gibi teli şarjdan çıkardım. saat 9 da baktığımda %70 e düşmüştü. anlam veremedim doğrusu...
     LG G2 ANA KONU

    Android is 44% olmasi normal degil bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam arkadaşlar dün lg flex rom kurdum sorunsuz çalışıyor ve bence guzel ozellıklerı var ısteyen arkadaşlar buradan inceleyebilirlerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582845 en çok hoşuma giden özelliklerinden biri ayarlar sekmesindeki bulut kısmına box da ekleyebilmemiz oldu ayrıca istediğiniz uygulamalarda yazılımsal tuşları gizleyebilmek gibi çok hoş özelliklervar görsel olarak da oldukça gelişmiş.yalnız romda lg nin dosya yöneticisi konmamış acaba bir arkadaş apk sını ve odexini ekleyebilir mi ve de bunu system/app içine atmak yeterli olur mu?
  • Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    şeffaf hocam parlaklığını alıyor hocam yani güneşte parlamadı hiç
  • böyle bir telefona neden hafıza kartı koymazsınki süper telefon bir anda çöp oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F_SPIDER

    böyle bir telefona neden hafıza kartı koymazsınki süper telefon bir anda çöp oluyor

    bence hiç çöp olmuyor adamlar iki çeşit hafıza koymuşlar 16/32 kullanıma göre değişiyor bana 10 gb gayet yeterli bir alan mesela çöp olma durumu yok yani...
  • YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU ? ALMANYA ROMUNU YÜKLEDİM DÜN..AMA LED IŞIĞI SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR..GELİŞMİŞ SEÇENEKLERİNDEN BÜTÜN TIKLARI KALDIRIYORUM YİNEDE HEM ÖN HEMDE ARKA LED SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR...NE MESAJ NE DE BİR BİLDİRİM YOK..AMA YANIP SÖNÜYOR..KAPATMAK ZORUNDA KALDIM...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkankara

    quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    Şu;
    http://www.basariticaret.com/urun.php?ID=614
    güzel, kaliteli ama bulamıyorum. İnternette ederinin 2 katına satılıyor, ürün karaborsacılara tahsis edilmiş.
    Bulabilirseniz bu nu düşünebilirsiniz.

    bundan benim telefonu aldigim avea bayiinde vardi sanirim. Eger bunlar ordakilerdense muhtemelen silikondurlar, yani yumusak malzemedirler , isterseniz yarin ben bir sorayim ellerinde varmi yokmu diye

    Zahmet olmassa bakın, Voia marka lacivert varsa ve yakın bir semtteyse gider alırım. Ben gidemesem de başka arayan arkadaşlar vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadas2558

    şeffaf hocam parlaklığını alıyor hocam yani güneşte parlamadı hiç

    Parlaklığı alıyor derken tam anlamadım Yani ekranın görüntüsünü bozuyor mu ? Şeffaf ise bozmaz değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naftalin34

    YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU ? ALMANYA ROMUNU YÜKLEDİM DÜN..AMA LED IŞIĞI SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR..GELİŞMİŞ SEÇENEKLERİNDEN BÜTÜN TIKLARI KALDIRIYORUM YİNEDE HEM ÖN HEMDE ARKA LED SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR...NE MESAJ NE DE BİR BİLDİRİM YOK..AMA YANIP SÖNÜYOR..KAPATMAK ZORUNDA KALDIM...

    Fabrika ayarılarına geri döndünüz mü?
    Yeni rom yükledikten sonra bunu yapmak iyi bir temizlik için gerekli.
  • Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    yani koruyucuyu takınca ekran ışıkta parlıyor mu diye sormadınız mı hocam? bende ona istinaden parlaklığı engelliyor bu taraftan ise koruyucu şeffaf yani matlık yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espesito

    herkese selam arkadaşlar dün lg flex rom kurdum sorunsuz çalışıyor ve bence guzel ozellıklerı var ısteyen arkadaşlar buradan inceleyebilirlerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582845 en çok hoşuma giden özelliklerinden biri ayarlar sekmesindeki bulut kısmına box da ekleyebilmemiz oldu ayrıca istediğiniz uygulamalarda yazılımsal tuşları gizleyebilmek gibi çok hoş özelliklervar görsel olarak da oldukça gelişmiş.yalnız romda lg nin dosya yöneticisi konmamış acaba bir arkadaş apk sını ve odexini ekleyebilir mi ve de bunu system/app içine atmak yeterli olur mu?

    yok mu yardım edecek kimse arkadaşlar
  • Arkadaşlar Note 3 ile G2 Arasında Kaldım. Şuan Note 2 Kullanıyorum O Yüzden Büyüklük Sıkıntı Değil Fakat G2'nin Tasarımı Çok Hoşuma Gitti

    Neyse Tek Merak Ettiğim Gpu'nun Driver Sorunları Vardı. Onlar Giderildi mi? Misal Gta San Andreas Dead Trigger Modern Combat Gibi Oyunlar Yüksek Detaylarda Akıcı Oynanıyor mu?

    ve Ses Problemi Yüzünden Sattım Yazıyor Çoğu Arkadaş. Bu Konu Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chantodowill

    Arkadaşlar şu telefonu nerden alayım bi akıl verin.darty 1400 tl teknosa 1600 tl 100 tl hediye çeki veriyo.darty ithalatçı firma garantili teknosa lg türkiye garantili.

    Ben 1550 tl ye istanbul bilişimden 32 gb olanı aldım bir düşünün isterseniz.
  • s.a arkadaşlar. iphone 5 sahibiyim g2 alsam sizce pişman olur muyum? cihazın sağından solundan sesler geliyormuş yani malzeme kalitesizmiş öyle bi şey var mı ? kronik sorun var mı cihazlarda ? samimi olarak cevap vereceğinizi düşünüyorum teşekkürler.
  • Turkiye romundan almanya romuna gecis yaptim sonunda kamera da odaklanma ve videoda fps dusmesi baya iyilestirilmis ikinci dikkatimi ceken olay ise telefon gorsumesi hem gps de hem otomatik modda denememe ragmen sesin kesik kesik gelmesi ve telefonun devamli sebeke aramasi canimi sıkmadi degil tabi sebekede de sorun olabilir olasiliklar arasinda 1 hafta denicem eger sorun devam ederse tekrar turkiye romuna donecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazılarında var bazılarında yok o gıcırtı ınceleyerek alın derım...
    onun dısında bazı arkadaslarda ahıze ses sorunu varmıs cekım gucu azmıs ama 10e surumu ıle cekım gucu arttırıldı bende ses problemı olmadıgı ıcın bılemıyecem seste bı duzelme oldumu dıye.

    kamerasında odaklama sorunu vardı o da 10 e ıle gıderıldı...

    baska da bı sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadas2558

    yani koruyucuyu takınca ekran ışıkta parlıyor mu diye sormadınız mı hocam? bende ona istinaden parlaklığı engelliyor bu taraftan ise koruyucu şeffaf yani matlık yok

    Darbelere karşı falan koruyor mu peki
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fairboy

     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

    Kılıf bugün geldi telefon beyaz, taktım çok güzel oldu, kaliteli, mıknatısı var çok güzel duruyor çok dikkat çekiyo


    mobilden giriyorum. resimleri göremiyorum. sanırım paylaşırken bir karışıklık olmuş. rica etsem tekrar paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Dün itibarıyla 16 GB beyaz LG G2 ile saflarda yerimi aldım.
    Merak ettiğim bildirimlerde ekranın yukarısından aşağıya doğru açılan ekranda herşeyi değil de sadece bildirimleri nasıl görebiliriz ? veya Iphone daki gibi bildirimlerin ekran ortasına gelmesini nasıl sağlarız ?
    Bir de şu sorunu yaşayan oldu mu ? herhangi bir menüde sayfanın altlarına doğru inerken küçük küçük takılmalar yaşaması ve akıcı şekilde değil de kesintli gibi aşağılara doğru inmesi. Bunu nasıl daha prüzsüz ve akıcı hale getirebiliriz ?

    Herkese iyi yıllar !!
  • 
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.