Beyler sim kartı takmak için sim kartı kesmek gerekiyormu telefon elime yeni geçti yardım ederseniz sevinirim :D
quote:Orijinalden alıntı: classnick evet ya kesiceksin yada micro sim alıcaksın telefoncuya götürüp kestircem o zaman
quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick evet ya kesiceksin yada micro sim alıcaksın telefoncuya götürüp kestircem o zaman Ama kestirenlerde hat sorunu olduğu konusunda bir şeyler okumuştum onu bir araştırın derim
quote:Orijinalden alıntı: classnick quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick evet ya kesiceksin yada micro sim alıcaksın telefoncuya götürüp kestircem o zaman Ama kestirenlerde hat sorunu olduğu konusunda bir şeyler okumuştum onu bir araştırın derim kestirdim de takamıyorum ya
quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick evet ya kesiceksin yada micro sim alıcaksın telefoncuya götürüp kestircem o zaman Ama kestirenlerde hat sorunu olduğu konusunda bir şeyler okumuştum onu bir araştırın derim kestirdim de takamıyorum ya Kestirdiğiniz yerde taktırsaydınız keşke,bi telefoncuya götürün halletsinler
quote:Orijinalden alıntı: classnick quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick quote:Orijinalden alıntı: fatih9870 quote:Orijinalden alıntı: classnick evet ya kesiceksin yada micro sim alıcaksın telefoncuya götürüp kestircem o zaman Ama kestirenlerde hat sorunu olduğu konusunda bir şeyler okumuştum onu bir araştırın derim kestirdim de takamıyorum ya Kestirdiğiniz yerde taktırsaydınız keşke,bi telefoncuya götürün halletsinler sim kartı götürdüm sadece düşünmedim fazlada zorlamak istemiyorum yuvasını