Şimdi Ara

LG e2260v-pn 22' LED-LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG'nin bu monitörünü satın aldım. Eve gelip HDMI üzerinden bağladığımda ve çözünürlüğü 1920x1080'e getirdiğimde her yönden kenarlarda boşluk kalıyor. Menüsünden hiçbir ayar yapılmıyor. Windows 7 Ultimate kullanıyorum, burada da yapılacak tüm ayarları yaptım. Daha düşük çözünürlüklerde tam ekrana geliyor ama full HD'de neden boşluklar kalıyor? Sürücüsünü de yükledim CD'sinden. "Overscan" diye bir özelliği var onu açtığımda biraz daha büyüyor ama onda da boşluk kalıyor. Bir de bu şekilde büyütünce yazılar çok bulanık oluyor. Şu anda bile bulanık. Resimlerde sorun yok ama yazıları okumakta zorlanıyorum. ClearType da açık..

    DVI kablo alıp öyle mi denesem? Ürünle gelen VGA ile zaten 1600'lü çözünürlüklere bile anca çıkıyor. HDMI ile DVI'dan daha iyi görüntü almam lazım ama tüm menüler de HDMI ile takılı olunca kapanıyor. Bilgisayarımdaki onboard ekran kartının HDMI çıkışını kullanıyorum. Ne yapmalıyım?







  • 45 liralık hama marka D-SUB ile bağladığımda sorun çözülüyor. Ama nasıl olur da VGA üzerinden daha kaliteli görüntü alırım???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.