Şimdi Ara

LG'den LED Aydınlatmalı LCD W2486L video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
1
Favori
86.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam nereden bulduğunu söyler misin veya link verir misin? Çok sevinirim teşekkürler.
  • LG'nin destek sayfalarından birindeydi. İngiltere mi ya da başka bir ülkemiydi hatırlamıyorum ama model isminden bulabilirsin.Ama gene de araştırayım
  • bugün bayağı bi aradım ama bulamadım maalesef. yine bakayım ama upload etmen mümkünse çok iyi olur. boyutu küçüktür zaten sanırım.

    edit: çok teşekkürler

    yalnız içinde setup dosyası yok. nasıl kuruyoruz acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ocak 2010; 0:52:13 >
  • Ekran çözünürlüğü-gelişmiş ayarlar-monitör-sürücü-sürücü güncelleştir dosyayı belirt
  • tamamdır teşekkürler
  • Rica ederim. Bu arada Full HD olması iyi bir sisteminiz varsa oyun oynarken gerçekten farkettiriyor.
  • Bu ürün Nova Bilgisayarda tepki süresi 5 ms olarak belirtilmiş. Ayrıca 19 inc Philips 190 S monitörümü satıp Samsung'un yeni modellerinden düşünüyordum. Teknosa'da inceledim. Samsung P2250 idi sanırım. Bana göre en ufak bir albenisini görmedim. Default ayarıydı vs diyenler olabilir. Monitör satıyorsun bari ne güzel özelliği varsa aç kardeşim.

    Kardeşimin evinde Lg, lcd monitör var. Otomatik ayarlıyor kendini filan. Beyazları bana aşırı geldi. Belki renkleri canlı olabilir ama bana göre göz yorucu idi. Oyundan çıkıyorsun renkler kısılıyor, oyuna giriyorsun açılıyor filan yani açıkcası ben pek sevmem öyle bir tip monitör.. Ablamın evinde de Hp, lcd monitör vardı. Renkleri son derece doğal geldi bana.

    Bu monitörde oyuna giriş, çıkışlarda filan rengi kendisimi ayarlıyor? Yani renkleri kısıp, çoğaltıyormu? Göz yoruyormu acaba?

    Edit: Samsung 2250 ile fiyat neredeyse yarı yarıya fark var. Lg'yi yerinde inceleyim ona göre yorumumuzu yaparız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 14 Ocak 2010; 3:15:17 >




  • Firmalar griden griye 2ms olarak yazıyorlar genelde zaten. En ufak ghosting yaşamadım. Dükkanda bir sürü monitör aynı yere takılı oluyor o yüzden tam verim alınamıyor. Otomatik ayarı monitörün üzerinden kapatıyorsun. Pek kullanılacak özellik değil zaten. Önceki monitörüm Samsung 22'' 226BW idi. Çıktığı zamanın en iyi monitörlerinden biriydi. Ama LG'de görüntü çok daha kaliteli. Bağlantı çeşitliliği de çok iyi. Şu anda masamda PC'imle beraber PS3 ve XBOX360 takılı. Sıkıldım mı zahmetsizce birinden diğerine geçiş yapabiliyorum. Yakın zamanda bir de HD Receiver takacağım. Özellikle PS3'te görüntü inanılmaz güzel oluyor. Tabii kendi zevkine göre ayarladığında maksimum keyfi alırsın. Evde denemen lazım. Sabahın köründe işim var ama başından bir türlü kalkıp yatamıyorum. Verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum.




  • Otomatik parlaklığı kpatabiliyorsunuz ama o dediğiniz durum dinamik kontrast olabilir. Ekran kararınca monitör kontrastı kısıyor, ekranda parlak görüntü oluştuğunda kontrastı açıyor vs. gibi. Bu kapatılmıyor diye biliyorum ama bence güzel bir olay.
  • Bende W2286L modelini aldım.
    Gayet güzel monitör. Alacak kişilere tavsiye ederim.
    İçinden DVI kablo çıkıyor ve gayet iyi. HDMI kablo yok.
    Kutusuna nedense tutacak koymamışlar. Yalnız Vatan bilgisayar epey büyük bir poşet verdi. Taşımada sorun olmadı.
    Temizleme bezi yoktu. Koysalar iyi olurdu.

    Fakat şunuda belirteyim Samsungun LED TV leri vardı.TV olarak satılanlar. Standlarda görmüştüm. Yanlardan 0 Derece açıyla bile seyredilebilirlik çok iyiydi.
    Bu monitöre yanlardan yada üstten geniş açıyla baktığınızda canlılık düşüyor. Ama bu kategorideki ürünlerin hepsi böyledir. Zaten Monitörlerde bu tarz olan ürünler şu an oldukça pahalı ürünler.

    Sonuç olarak gayet memnunum.




  • yaw arkadaşlar benim w2486l lg monitörümde pc den xbox a geçişte çok zorluk yaşıyorum xboxu açıyorum pc deyken source tuşuna basıyorum xboxa hdmi 1 den bağlı herşey tamam olduğuna rağmen hdmi 1 power saving yazıp duruyor, xboxta herhangibir sorun yok düzgün çalışıyor, bir türlü düzgün geçiş yapamıyorum, daha önce samsung t240 monitörüm vardı onda hiç sorun yaşamıyordum acaba hdcp özelliğinde bir sorunmu var ?
  • Heryerde 22 inci var çok aradım ama bulamadım bulan varsa soylesin arkadaslar..
  • bende bu monitoru 10 dk da alabilmek için trafik cezasını goze alıp hızlıca elektroworlde gittim ve kapanmasına 10 dk kala ve son 1 adet kalanı aldım. inanamadım ama aldıgıma :D:D vatana gitmiştim almak için sabah baktıgımda 13 adet vardı akşam iş çıkışı alırım dedim bi gittim hiç kalmamış hep 22' olanı vardı. sonra elektroworlde koştum :d şansıma varmış 597 tl ye aldım :)

    bence artıları

    -görüntü kalitesi mükemmel

    -göz yormuyor renkler çok canlıı siyah beyaz dengesi mükemmel

    -özelliikle 24'' alın derim ne alıyorsanız çünkü max en güzel boyut bu 26'' ler aşırı bence..

    Eksileri

    - LCD nin alt tabagı çok büyük ve duvara yaslayamıyosunuz baya bosluk kalıyo gereksiz yapmıışlarr

    - adaptor ile çalışması dezavantaj bence ama inceliğinden mscbur sanırım

    - tuşların dokunmatik olmasıı

    - HDMI kablosu cıkmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 25 Ocak 2010; 22:41:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sardemir

    bende bu monitoru 10 dk da alabilmek için trafik cezasını goze alıp hızlıca elektroworlde gittim ve kapanmasına 10 dk kala ve son 1 adet kalanı aldım. inanamadım ama aldıgıma :D:D vatana gitmiştim almak için sabah baktıgımda 13 adet vardı akşam iş çıkışı alırım dedim bi gittim hiç kalmamış hep 22' olanı vardı. sonra elektroworlde koştum :d şansıma varmış 597 tl ye aldım :)

    bence artıları

    -görüntü kalitesi mükemmel

    -göz yormuyor renkler çok canlıı siyah beyaz dengesi mükemmel

    -özelliikle 24'' alın derim ne alıyorsanız çünkü max en güzel boyut bu 26'' ler aşırı bence..

    Eksileri

    - LCD nin alt tabagı çok büyük ve duvara yaslayamıyosunuz baya bosluk kalıyo gereksiz yapmıışlarr

    - adaptor ile çalışması dezavantaj bence ama inceliğinden mscbur sanırım

    - tuşların dokunmatik olmasıı

    - HDMI kablosu cıkmadı


    Bende yakın zamanda e.w 'ye gittim ama monutorün olmadigini soyledirler ve gelmicek dediler sen nasıl aldın hangi magzasından aldın ve daha varmıydı ?




  • Izmirde bulabilen varmi monitoru? best buy buyuk isim dedik ama fos cikti adam gibi monitor yok.
  • Bu arada ps3 ve xboxta 24" yeterli geliyormu. ileride konsol alirsak kucuk gelmesin. bunun yerine ist.bilisimden lg 32lh7000 alabilirim her an
  • oyun için 24 inci mi yoksa 22 inci mi daha mantıklı veya 24 inc alıp çöznürlük düşürsek filmlerde full çözünürlükle filmi izlesek kararsız kaldım : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realosman

    oyun için 24 inci mi yoksa 22 inci mi daha mantıklı veya 24 inc alıp çöznürlük düşürsek filmlerde full çözünürlükle filmi izlesek kararsız kaldım : )



    oyun için 22 de olur 24 te ama sana şöyle deyim dev ekranda oyun oynamanın zevki bambaşkaymış bende 24'' alın derim 22 ler küçük gelmeye başlıyor..
  • PlayStation 3 - masaüstü bilgisayar ikilisi ile kullanmak için LED aydınlatmalı 1920x1080 çözünürlüğe sahip bir monitör arıyordum ve LG'nin W2486L modeli dikkatimi çekti, 4 sayfa boyunca tüm yazılanları okudum. @madd_maxx82'nin karşılaştığı sorun dikkatimi çekti, herkeste durum aynı mı? PS3'ten PC'ye ya da PC'den PS3'e geçişte böyle bir durumla karşılaşmak istemem açıkçası.

    quote:

    Orijinalden alıntı: madd_maxx82

    yaw arkadaşlar benim w2486l lg monitörümde pc den xbox a geçişte çok zorluk yaşıyorum xboxu açıyorum pc deyken source tuşuna basıyorum xboxa hdmi 1 den bağlı herşey tamam olduğuna rağmen hdmi 1 power saving yazıp duruyor, xboxta herhangibir sorun yok düzgün çalışıyor, bir türlü düzgün geçiş yapamıyorum, daha önce samsung t240 monitörüm vardı onda hiç sorun yaşamıyordum acaba hdcp özelliğinde bir sorunmu var ?



    W2486L kullananlara bir sorum olacak; ekranın boyutları tam olarak kaç cm? (bu soruma monitörün çerçevesi dahil değil, sadece görüntü alınan yerin boyutlarını merak ediyorum)




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.