Şimdi Ara

Lg den 2 speaker + 1 subwoofer lı GM200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
10.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg 2 stereo speaker ve 1 subwoofer lı GM200 modelini çıkartmış. 2 mp kamera ve kulaklıksız radyo dinleme imkanı var. Radyodan kayıt yapabiliyor. 3.5 mm kulaklık girişi var.

http://www.in.lge.com/Product/Products-Details.aspx?cat=305&pid=7855&subcat=GM200&parent=Mobile+Phone

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-gm200-fiyati,022977,1,1,,114.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 25 Nisan 2010; 0:46:52 >

• cihazın (+) ları....

-stereo hoparlörler ve 1 adet micro subwoofer sürücü...
    -dahili radyo alıcısı ile fm radyo(radyodan kayıt)
    -3.5mm standart jak....
    -1100 mah degerinde batarya..
    -106 x 48 x 14.5 lik boyut..

cihazın (-) leri.....
    -2mega picsel kamera(flaş ,af ,yok)
    -176-144 boyutunda vasat video kayıt..
    -176*220 picsel ekran çözünürlüğü...
    -2 gb kadar hafıza seçenegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 21 Haziran 2009; 16:59:05 >
    Sony ILCE-7 | Sony FE 50mm F/1.8
    Apple iPhone 8 64Gb iOS11
    VW Passat B5.5 1.9 TDI 130hp Tiptronik || HP Compaq CQ60 125ET
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 saat önce teknosadan 247 tlye aldım çok güzel bir cihaza benziyor hadi hayırlısı...
  • arkadaşlar telefonu aldım.Öncelikle söyliyim ses olayı öyle abartılacak gibi değil.Sesi güzel süzemiyor.Dijital ses gibi geliyor. Ses oldukça yüksek.Ayrıca ekolayzer da manuel ayarlama yok.Radyosu kulaklık olmadan çalışıyor.Ben telefonlarla içili dışlı biri olduğum için telefonu hızlı kullanıyorum.Ama telefon bana yetişemiyor.Ayrıca malzeme kalitesi de olmamış bence.Başka konuşulacak bir özelliğide yok zaten.Ama o fiyata idare eder derim.

Orijinalden alıntı: (@yberk)

telefonun dış sesteki bas performansını merak ettim şimdi

6233 ve W550 gibi ses çözemiyor.Ama bu iki telefondan yüksek ses çıkartıyor.Ekolayzerda bas falan var ama hiçbir işe yaramıyor.

şarz durumu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 30 Ağustos 2009; 2:18:57 >

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.
  • 2. hat için aldım çok iyi sesi var....
    tavsiye edilir 400 lira ipoda para veren kadar bu daha avantajlı bence

4 ve 8 GB kart deneyen oldumu arkadaşlar...

SAR değerini bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 4 Eylül 2009; 20:59:22 >

Orijinalden alıntı: g.h.o.s.t

1,5 saat önce teknosadan 247 tlye aldım çok güzel bir cihaza benziyor hadi hayırlısı...

Arkadaşım sen iyi almışsın. Senden sonra zamlanmış. Şimdi 274,55 TL. diyorlar.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011026&CS_Category=_SBA_590_2807_1035_6219&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_LG590

LG GM 200'ün pil verimi nasıl? Örneğin günde 30 dakikalık görüşme ve 2 saatlik mp3 dinler ve gece-gündüz kapamaz isek 5-6 gün gider mi? Bir de kamerası diğer marka 2MP kameralarla karşılaştırıldığında nasıl?

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.

• denicem bilgi veririm...

- Battery, Li-Po 1100 mAh Stand-by 450 h Konuşma süresi time 8 h 24 min
    Şarzı 4 gün gitti (müzik dinlendi günde en az 1.5 2 saat görüşme yapıldı
    ve 24 saat açık kaldı)
    - Dolby Surround Sound Technology
    müzik sesi Süper dışarı sesi ve kulaklık sesi
    - Radyodan kayıt var
    - Radyo kulaklık takmadan aktif oluyor dışarı ses veriyor
    - Menü bana göre kullanışlı
    - 3 speakers (two stereo speakers + one woofer)
    - 3.5mm Audio jack desteği benim için çok önemli

- ler;

kötü bir kamera
    2mp değilde 1.3 gibi kamera düşünen almasın
    2 GB micro sd kart desteği diğer telefonumda 8 GB var onu da denicem...

Kutuda çıkanlar: Program CD si , Stereo mic kulaklık , USB Data kablosu ve Şarz adaptörü

Yani kısacası SES için düşünen kaçırmasın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 9 Eylül 2009; 8:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programc

arkadaşlar telefonu aldım.Öncelikle söyliyim ses olayı öyle abartılacak gibi değil.Sesi güzel süzemiyor.Dijital ses gibi geliyor. Ses oldukça yüksek.Ayrıca ekolayzer da manuel ayarlama yok.Radyosu kulaklık olmadan çalışıyor.Ben telefonlarla içili dışlı biri olduğum için telefonu hızlı kullanıyorum.Ama telefon bana yetişemiyor.Ayrıca malzeme kalitesi de olmamış bence.Başka konuşulacak bir özelliğide yok zaten.Ama o fiyata idare eder derim.

ses olayını ayarlar/ses efekti/dolby mobile böyle çözebileceğini umut ediyorum...
    telefon benim hızıma yetişemiyor demişsin burda söz konusu mesajlar ise onada şöyle bir çözüm var mesajlar/ayarlar/metin mesajı/karakter kodlama/tam destek yolu ile çözebilirsin...

• 3.5 mm kulaklık girişi olması güzelde woofer falan yani ne kadar bass verebilirki biraz çin malları telefonlar gibi olmuş yakıştıramadım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.