Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
1
Favori
43.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    3 aydır BL40 kullanmaktayım.
    Müzik çalarla ilgili sorunu yaşıyanlar arasındaydım,

    Pc suite üzerinden yaptığım yazılım güncellemesi ile 10H versiyon da müzik çalara git dediğimde "Müzik Öğeleri yükleniyor" diyor ve telefonu ancak pilini çıkarak kapatabiliyordum,10J versiyonunun serviste bulunduğunu ve telefonla gitmem gerektiğini söylediler.
    Ünlü LG servislerinden Mecideyeköy Servisine(Hafta içi 20:00'ye kadar açık) götürdüm.Sorun çözüldü.
    aradan 3 hafta geçti "Müzik öğesi yok" sorunu başladı.Tekrar Servisteyim Bu sefer telefonu incelemeye almak istediklerini söylediler bu arada bana telefon vermiyeceklerdi,kabul edemedim 2011 yılında telefonsuz geçecek bir gün:)

    Sorun anladığım kadarıyla cahce(bellek bilgisayar diliyle Ram')ini boşaltamıyor telefonun yeniden başlatsanız bile."Müzik Öğesi Yok" sorunun ilerliyen aşamaları "uygulama için yeterli bellek" yok veya"Kaynak bulunamıyor" bulduğum çözüm factory reset 3845#*40#(tabiki telefon hafızasını uçurur ve tüm ayarları yeniden yapmanız gerekiyor,düşünğünce bilgisayar format atmak daha az iş çıkarıyor başınıza ama sorun çözülüyor.Ne zamana kadar=bellek tekrardan dolana kadar:)

    Opera mini 6 ile Türkçe ve tam ekran (ayarlardan sanal klavyeyi kapa ile)sörf keyfi mümkün.Fakat yatay kullanım özelliğini Opera sunmuş olsada LG BL40 destekliyemiyor.Kendi browser'ı yine bellek sorunu yaşatıyor(2,3 pencere açıyim telefonu zorliyim derseniz) ve telefonu resetliyor.

    Forumda raslamadığım beni en çok rahatsız eden yanı telefonun ekranın güneşten çok fazla etkilenmesi yazın ekran görüşü SIFIR.

    SES kalıtesine soyliyecek bir şey yok.

    Dızayn bende beyeneler arasındayım ki kullanıyorum fakat insanların genel yargısı ÇOK BÜYÜK.
    cep te taşımada rahatsız edici bir yan yok.

    Uygulama konusunda LG den herhangi bir destek YOK.800*325 bir ekrana özel bir uygulama bulmanız tabiki İMKANSIZ.
    Olan uygulamalar İş görür.

    Tüm bu tarzda telefonlar gibi şarjının 1 gün gitmesi normal geliyor artık.

    GPS haricinde piyasadaki çok fazla telefonla özellik olarak boy ölçüşür.SES te belki ilk sıradadır,Ama çoğu yerde yapılan Iphone4 ile mukayese edilebilecek düzeyde kesinlikle değil.

    Az sorunlu günler dileğiyle




  • Tayfun bu yeni yazilim pc suitle yükle
  • Ben almadan önce bu telefonun özelliklerine, görünüşüne falan bayılmıştım. İnsanların forumlarda yazdığı problemlere aldırış etmeden aldım. O günden bu yana telefonun sıkıntı yaratmadığı bir gün geçmedi sağ olsun. Sürekli format atmak, ayarları sıfırlamak veya servise götürmek zorunda kaldım. Sonunda vaz geçip satılığa koydum.
    Bir telefon neden yüklü olan bir uygulama için "kaynak mevcut değil" diye hata versin ki? Neden hava durumu widget'i yenilenemesin ki? Neden yüklü müzikleri göremesin müzik çaları? Dikeydeki tuşlar niye yataya geçince kayboluyor ya? Ben gelen mesajlara yatayda baktıktan sonra dikeye geçmeden gönderilenlere de gidebilmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Bana çok saçma geliyor artık. Sevgili LG yazılımcıları da herhalde çay kahve içmekle meşguller. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Sen 1300 TL'ye telefon satacaksın, böyle aptal saptal sorunları olacak. Hem de yazılımla çok kolay düzeltilebilecekken düzeltmeyeceksin.
    Satıp Android'li birşey alacağım. O kadar...




  • şuan alacaksanız android yerine ios tercih etmenizi tavsiye ederim çünkü androidde hem jailbreak yok hemde uygulamalar çok kısıtlı. ilerki zamanlarda çıkacak olan jb ile uygulama sayısında ciddi artış görülür. şimdi devir ios devri
  • Telefonumu ne PC Suite ile nede Update programı ile güncelleyemedim, şuan üzerinde V10e var ve ikiside yeni güncelleme yok diyo, varmı bunun bi çözümü arkadaşlar.
  • Programda Türkiye için güncel yazılım 10j olarak gözükmektedir. Yani Update programını kuramadınız heralde. Bölgeyi Türkiye dili türkçe seçmelisiniz
  • ben de ilk denememde olmadı update programı açılmadı ertesi günü denedim oldu. siteden tekrar update programını indirip denedim. belkş yararı olur. v10h den sonra v10j geç gelmiş de olsa iyi oldu gayet
  • Merhaba
    Şu sadece belirli yerlerde wirelese bağlanabilme sorunu olup çözen arkadaş var mı? evde defalarca bağlanabiliyorum fakat iş yerinde bağlnıyor yazısı dururken tel kendini kapatıp pin kodu istemeden yeniden açılıyor. Şu olaya bir çare bulabilirmiyiz ? Yazılım 10j türkçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therealrocknrolla

    bu arada lg chocolate zedeler olarak mail atsak lg ye su telefonun ya isletim sistemini degistirsinler yada flash destegi falan kursunlar resmen elimizi kolumuzuz baglıyor.


    işletim sistemi yazılımla değiştirilemez. bl40 ın babası olarak nitelendirilen lg star var odur değişmiş hali. ama uzaktan mümkün değildir çünkü işlemci javaya göre ayarlanmıştır.
    flash desteğide aynı şekilde hiçbi javada olmamakla beraber yazılımla düzeltilemez
  • Bu telefona java işletim sistemi koyan kişinin yüzüne yumruğumu koymak istiyorum. Bi' de hava atıyorlar "S-Class User Interface" diye. Afedersiniz ama, b*k var sanki S-Class User Interface'de. Şimdiye kadar kullandığım en dandik ve en çok hatası olan işletim sistemi.
  • java o kadar büyük ekranlı özellikleri fazla olan bir telefon için çok düşük ayrıca işlemcide düşük o özelliklere göre. menüler 26 fps felan ama müzik çalar bende 600 şarkı var 5-6 fps. kısıtlanmış aslında bunlar. takılmalar giderilebilir. dosyalara erişip. ben ipodumun bütün dosyalarını görebiliyorum ve sorunları düzeltiyorum java devri kapandı
  • Daha iki gün önce factory reset attım telefona, bütün fotoğraflar silindi. O yüzden sevgilimle bile tartıştık ama şimdi yine "kaynak mevcut değil" diyo. yarın ilk iş Mecidiyeköy'e gidip ağzıma geleni sayacağım. Benimle gelmek isteyen varsa buyursun. Buradan "Büyük BL40 Ayaklanması" başlatıyorum :)
  • arkadaşlar outlook 2007 kullanıyorum ve gelen mailleri bl40 ile de almak istiyorum bu ayarların nasıl yapılacağını bilen varsa anlatır misiniz?
  • vala ben emeğimin karşılğını aldım :) hakem heyeti lehime karar vermiş paramı alıcam inşallah bidaha lg ye bulaşmamak dileğiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezermsk

    vala ben emeğimin karşılğını aldım :) hakem heyeti lehime karar vermiş paramı alıcam inşallah bidaha lg ye bulaşmamak dileğiyle.


    Bende yaklaşık 1,5 aydır BL40 zedelerdenim. Bu sabah LG site müşteri temsilcisi ile görüştüm. Telefondaki bir dünya dolusu problemi dillenip anlattım. Telefonun para iadesini istedim. Bana hakem heyetine başvurmamı istedi. Sende öyle yapmışsın. Nasıl başvurup ne gibi işlemler yaptığını bildirirsen bizde bundan yararlanalım. Bu telefondan bende kurtulmak istiyorum. Daha bu sabah format attım. (V10j) Son 10 gün içinde 4-5 formatım oldu. Artık format atsamda javalar hiç bir şekilde kurulmuyor. Şu anda telefonun üstünde tepinmek istiyorum. Bu telefondan kurtulursam bir daha LG telefon yüzü görmek istemiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dertlim


    quote:

    Orijinalden alıntı: sezermsk

    vala ben emeğimin karşılğını aldım :) hakem heyeti lehime karar vermiş paramı alıcam inşallah bidaha lg ye bulaşmamak dileğiyle.


    Bende yaklaşık 1,5 aydır BL40 zedelerdenim. Bu sabah LG site müşteri temsilcisi ile görüştüm. Telefondaki bir dünya dolusu problemi dillenip anlattım. Telefonun para iadesini istedim. Bana hakem heyetine başvurmamı istedi. Sende öyle yapmışsın. Nasıl başvurup ne gibi işlemler yaptığını bildirirsen bizde bundan yararlanalım. Bu telefondan bende kurtulmak istiyorum. Daha bu sabah format attım. (V10j) Son 10 gün içinde 4-5 formatım oldu. Artık format atsamda javalar hiç bir şekilde kurulmuyor. Şu anda telefonun üstünde tepinmek istiyorum. Bu telefondan kurtulursam bir daha LG telefon yüzü görmek istemiyorum.

    benim telefon wi-fi ağına bikere bağladımı bidaha bağlanmıyordu. aynı sebebten ötürü 3 kere servise gönderdim 1 sene içinde.bu git geller 2 ay sürdü sonra tüketici hakları hakem hayetine başvurdum davam sonuçlanmış kararı almaya gidicem sonra hayırlısıyla paramı geri alıcam.




  • İnşallah alırsın. Senin adına memnun oldum. Hakem heyetine nasıl başvulacağını ve ne işlemler yapılacağını yazabilirmisin?
  • inşallah. ikametinin olgudu yerdekı kaymakamlıga gıdıceksın tuketıcı hakem heyetı ordadır.oraya ben 3 kere aynı sorundan teknık servıse verdım dıceksın.3 kere aynı sorundan gıttıgını gosterır teknık servıs kagıtları yanında olucak.fatura ve garantı belgesınıde goturceksın. ben sole bı hata yapmıstım telefonu 3.kez verdıgımde gıttım gorevlı bana telefona gel demıstı yanı 3 kere verdın en son telefonu alıcaksın ole gıdıceksın.
  • Hakem heyetine vermek için 3 kere servise mi gitmesi gerekiyor? Ben servisten geldikten sonra 7-8 kere format attım. Anlayacağın alışkanlık yaptı. Bu halde verirsek kabul ederler mi?
  • aynı sorundan 3 kere farklı sorundan 4 kere gıtmesı gerekıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.