Şimdi Ara

LG bir daha Nexus ortaklığına girmeyebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    Arkadaşlar nexus ların geleceği samsungla artık bu belli birşey.Google baktı tedarik sıkıntısı yapıyor lg.Samsung'a sardı

    Ne yani koskaca google ve lg bu telefonun ne kadar satacağını bilemedi mi? kendinizi avutmayın. Bu olayın bilerek yapılmış olma ihtimali oldukça yüksek. Samsung la felanda gelmez, ya gene Lg ile gelir ya da Motorola olarak yoluna devam eder.

    Telefon zaten yok sattı yurtdışında.Lg telefon yetiştiremedi.Google'da cihaz satamadı.

    Bende diyorum ki lg yetiştiremedi diye bir durum söz konusu değil, bunlar planlı işlerdir. Yazdıklarımı okumuyor musun acaba?

    Okudum evet ama bunu söyleyebileceğinize inanamadım.Lg neden kasıtlı olarak telefon üretimini yavaşlatsın ki? Kasasına para girecek sonuçta

    Bunu yapan lg değil, yaptıran google. Ne kadar büyük bir talep olduğu ortada, stok bahanesi ortada olmasaydı samsung, htc gibi firmalara nolacaktı? pazar payları düşecekti ve belkide işletim sistemi konusunda başka çözümlere yöneleceklerdi. Google bunu ister mi? bence istemez hatta hayatta istemez.

    resmen komplo teorisi. olamaz böyle bir şey. zaten nexus'lar büyük bir çoğunluğu cezbetmiyor. ekstra özellikleri yok çünkü. daha çok "geek" denen tipler nexus'a yönelir. yani öyle devasa satışlar beklenmiyor nexus'lardan. ayrıca htc de ürün yetiştiremiyor. htc de mi bilerek yapıyor?

    Htc de durum ayrı. Donanımsal değişikliklerden haberin var mı? ikisi arasındaki farkı anlamıyorsan yapılacak pekte fazla birşey yok.




  • Samsungla devam ederse tekel olur artık.
  • Koy şu Nexuslara 64 GB standart hafıza. Ozaman SD kartmış cartmış curtmuş hiçbirşey kalmaz be... Bide Samsung üretsin. Diğerleri çok amatör. Ya Üretimde sıkıntı yaşıyor ya dağıtımda yada pazalamada. Samsung kendi üretiyor kendi dağıtıyor kendi pazarlıyor. En iyisi.

  • İsabet olmuş. Samsung bu işi layıkıyla yapar.
  • Google in Nexus uretmedigi bir motorola kaldi

  • Benc google nexus veya google edition adı altında stock arayüzlü cihaz üreteceğine ,stock arayüzü yeni android sürümlerine
    değiştirilebilir olarak eklemeli,böylelikle isteyen firmanın arayüzünü isteyen stock arayüzü kullanır.

  • Android=Samsung algısı oluşmaya başladı. HTC ve Sony adından söz etrirse de yine de Samsung kadar iddialı ve sağlam değiller. Tabii piyasadaki algıyı bir cihazla bir anda değiştirmek mümkün değil. Samsung S2'den beri yazılım ve donanım tarafında hep rakiplerinden sıyrılıp bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama gerekli ama gereksiz. Ve bunların meyvelerini de yiyorlar. LG ise ipleri salmış gibi bir izlenim yarattı bende. Sony ve HTC'den umitliyim, eskiye nazaran daha iyi durumdalar. Umarım HTC ve Sony ivmelerini arttırır da Samsung tekelini engellerler.

  • Benim markam LG, Sony'i de çok seviyorum ama Samsung Android'de liderliğini kesinleştirdi. Özellikle de S4'ten sonra. Sizin benim sevmemiz, almamız birşey ifade etmiyor; global rakamları inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Google'da bu yüzden Samsung'u yanında tutacaktır. Belki diğer firmalara da birer şans verir küstürmemek için ama asıl ihale Samsung'un olacaktır. Adamın açıklaması biraz havada bence. Samsung Apple'dan uzaklaşırken Google'a yaklaşıyor. LG ise Apple'a yaklaşıyor. Bir sürü şey var ortada. Ama ben bu biz öyle istiyoruz muhabbetini çok gerçekçi bulmadım. En iyi ihtimalle karşılıklı karar vermişlerdir.

    Ayrıca eksi vermiş biri ama arkadaşın dediği doğru; Optimus G ile Nexus 4'ü bir karşılaştırın arkadaşlar. Ben aradaki fiyat farkına değecek bir ekstra özellik bulamadım. Optimus arayüzünü severim ama arayüz o kadar eder mi birader... :) Sanırsın işletim sistemini yapıyor. Bu LG için gerçerli değil sadece;yanlış anlaşılmasın, her firmada böyle. Ha, unutmadan bunları markalar üretiyor ama Google'ın istekleri doğrultusunda, öyle kafadan yapmıyorlar. Apple'ın gerilla taktiğine maruz kalmamak için iyice yuvarlak yapılıyor Nexus'lar, SD kart olmuyor, radyo da genelde olmuyor. Bakalım nasıl olacak yenisi. Gerçi Nexus'lar beni cezbetmiyor, ben Android 5'i merak ediyorum esas. :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: turyunus

    inşallah sony,htc,lg üçlüsünden biri olur
    -8mp;13.1mp kamera
    -2gb ram
    -32gb hafıza
    -Snapdragon S4pro; S600; S800 çipset
    -4.7'';5'' 720p SLCD3 ekran(gorilla glass 2 veya 3)
    -2500+mAh batarya
    -9mm altında kalınlık
    -Polikarbon tasarımı olursa iyi olur(htc one x-nokia lumia 920-htc wp8x)
    -İyi bir hoparlör ve kulaklık jackı
    Fiyat:1000tl-1500tl arası olursa tadından yenmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence nexus yerine her markanın bi cihazına stok android arayüzüyle yazılım çıkarsın 100 dolara falan satsın kullanmak isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.
  • Bi kerede Sony üretsin şu Nexus'u
  • ya türkieye google market acilsin. yahut nexus vs cıkrmasın (özellikle LG) arkadas google mağazasında 300$ satılan cihaz 1500TL den asağı düşmez mi TC de düşmedi DAha da nexus cıkarsa nolur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoni_38

    ya türkieye google market acilsin. yahut nexus vs cıkrmasın (özellikle LG) arkadas google mağazasında 300$ satılan cihaz 1500TL den asağı düşmez mi TC de düşmedi DAha da nexus cıkarsa nolur

    Tc ye özel değil ki, sadece abd ye özel. Avrupa fiyatına bakabilirsin 350 dolar mı değil mi diye.
  • Nexus 5

    4 GB ram
    2560*1440 çözünürlükle gelir. En kötü 1920*1080



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 28 Mayıs 2013; 21:52:04 >
  • madem Nexus gibi bi serin var yanında bi de MOTOROLA'nın teknolojisi var
    neden MOTOROLA'ya yaptrıp 2 yerden kazanmıyon
    motorola yazılım sorunları nedeniyle bu durumda yapsana bi haraket yapsana
    yaparsa su geçirmezliği,kırılmazlığı MOTOROLA yapar ama yazılım google babada olmalı,


    droid razr serisi abartıldı,nexus 5 yapılmalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Nexus 5

    4 GB ram
    2560*1440 çözünürlükle gelir. En kötü 1920*1080

    Hocam gerçek anlamda merak ediyorum sırf onun için soruyorum:

    O çözünürlüğü destekleyen gpu var mı piyasada? tamam 4 gb ram ide koyduk ısıyı neyle halledicez? en önemlisi bataryayı napıcaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur Nexus 5 4 GB ram 2560*1440 çözünürlükle gelir. En kötü 1920*1080
    Hocam gerçek anlamda merak ediyorum sırf onun için soruyorum: O çözünürlüğü destekleyen gpu var mı piyasada? tamam 4 gb ram ide koyduk ısıyı neyle halledicez? en önemlisi bataryayı napıcaz?


    hiç...
    laf olsun, torba dolsun. ağzı olan konuşuyor...
    önümüzdeki 1 yıl içerisinde Fhd yükünün altından rahatça kalkan bir gpu piyasaya üretseler kafi.

  • En son gelen haberlere göre yeni modeli BİM üretecekemiş. 10 Mayıs'tan itibaren BİM mağazalarında. Stok: 5 adet



    BİM Nexus 5

    999.90 TL



    :)

  • Herkes android artık samsung diyor evet ben de samsung kullanıyorum ama onun da eksikleri var öncelikle şu dandik plastik kasadan ve standart 100 metre ileriden bile samsung olduğu anlaşılan tasarımdan kurtulması gerekiyor. Ayrıca çok fazla gereksiz model çıkarıyor.. bence Ace serisi S serisi ve Note serisi olmalı hem model az olur bu sayede güncelleme konusunda sorun da yaşamaz...

  • Motorola çıkarsın, işte o zaman "Nexus'a başka kimsenin eli dokunmasın bir daha" dersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.