Şimdi Ara

LG 55 inçlik OLED televizyonu Media Markta Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG 55 inçlik OLED televizyonu Media Markta Satışta LG 55 inçlik OLED televizyonu Media Markta Satışta LG 55 inçlik OLED televizyonu Media Markta Satışta

• Hocam bu resimleri siz mi çektiniz?Canlı olarak izlediniz mi?görüntü nasıl?
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fotoları ben çektim muazzam bir görüntü kalitesi var renklerin kalitesi ve canlılığı üst düzey
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Evet hocam fotoları ben çektim muazzam bir görüntü kalitesi var renklerin kalitesi ve canlılığı üst düzey

Zaten olması gerekende buydu,boşuna mı bekliyoruz yıllardır

OLED'ler için Plazmaların ve LCD/LED'lerin tahtını ele geçirecek yeni panel sistemi denilebilir mi?Şahsen ben şu ana kadar öğrendiklerimden bunu görüyorum.Yeterli teknik bilgiye sahip değilim ama,Oled'in Plazma gibi kendi ışığını görüntü hücresinde üretmesi ve Led'in keskinliğine sahip olması,sanki iki eski teknolojinin en önemli yönlerinin tek panelde buluşması gibi olmuş.Oledinde kendine göre sorunları olabilir/çıkabilir.ama her türlü Plazma ve Led i ezeceğini düşünüyorum.4-5 yıla kadar fiyatlar biraz düşünce tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 5 Kasım 2013; 19:13:40 >

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat neydi merak ettim ? Birde ekran baya parlak sanirim, siyyahta butun karsi reyon ayna gibi cikmis :)

Edit: fiyati simdi gordum.tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 5 Kasım 2013; 22:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modelin Frankfurt'ta yapılan tanıtımı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 6 Kasım 2013; 1:15:15 >
  • Cok güZelmiş be insan kirilir diye silmeye korkar

• 9000 lira iyi fiyat..ben daha fazla olur diye düşünüyordum..

tabi yanlış anlaşılmasın bende alamam bu fiyata..hani oled oled dediler ben bunu cik yüksek bir fiyatla girer diye düşünüyordum..

4k lar bu fiyata zaten ...yok yok fiyt iyi

• tam yaygınlaşması ve fiyatların oturması en az 1-2 yıl . plasma veya led takibine devam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

9000 lira iyi fiyat..ben daha fazla olur diye düşünüyordum..

tabi yanlış anlaşılmasın bende alamam bu fiyata..hani oled oled dediler ben bunu cik yüksek bir fiyatla girer diye düşünüyordum..

bu lira degil sanirim dolares ... lira olmasi saçma olur zaten ..

• quote:

Orijinalden alıntı: fx500

9000 lira iyi fiyat..ben daha fazla olur diye düşünüyordum..

9 bin lira degil hocam o 9 bin euro

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Benimde fazla bir bilgim yok fakat adamlar bu teknolojiyi 4-5 yildir kendileri kullaniyormus yani pek yeni bi teknoloji sayilmaz ammavelakin daha piyasaya yeni yeni cikartiyorlar

• vay başıma..dolarda degil yuro muş

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    hocam ellerin dert görmesin, ben uzun zamandır eklemeyi düşünüyordum fotoda bi işten fırsat bulupta cekemedim berlin saturn ve media marktada uzun zamandır var 1 ay kadar oldu sanırım, fotolar icin teşekkürler dertten beni kurtardınız baya bekleyen arkadaşlar vardı
    ben fiyatı ve görüntüsüyle ilgili yazmıştım ilgili konuya böyle konu açmanızda iyi olmuş burdan devam eder
  • ben burda lg nin ana bayisine sorup bilgi aldım, tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama
    1 kaç ay içinde tr de olacağını ve bu fiyat üzerinden tl ye cevirip fiyatının onun olacağını söyledi icimden bi hesapladım, sonra icimden söyledim dışarıya söylemeye utandım
    26 bin gayme ötv vergisi haric
  • hiç merak etmeyin 30000 verip alirlar onu..

• LG mi? uzaklaşın hemen arkanıza bakmadan kaçın kaçın :) not:47La640s maduru ;) vertical banding akar bulaşmam ben birdaha bu markaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

hocam ellerin dert görmesin, ben uzun zamandır eklemeyi düşünüyordum fotoda bi işten fırsat bulupta cekemedim berlin saturn ve media marktada uzun zamandır var 1 ay kadar oldu sanırım, fotolar icin teşekkürler dertten beni kurtardınız baya bekleyen arkadaşlar vardı
    ben fiyatı ve görüntüsüyle ilgili yazmıştım ilgili konuya böyle konu açmanızda iyi olmuş burdan devam eder

Rica ederim hocam bende munih mediamarkta cektim tv yi sizde fotolarla konuyu destekleyebilirsiniz musayit oldugunuz zaman tabi

• fx500 f kullanıcısına yanıt
    Mutlaka alicaklardir

• lostangel kullanıcısına yanıt
    LG nin tv lerini bende sevmem fakat bunda farkli bi teknoloji kullanmislar yinede bu fiyattan alinmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.