Şimdi Ara

LG 50PC1R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar LG 50PC1R almayi dusunuyorum bu model hakkinda fikri olan var mi ?
    Bana fiyat / performans olarak uygun gibi gozuktu ama konu kakkinda uzmanligim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sender -- 8 Ağustos 2006; 19:23:55 >

• Ben onceki hafta LG LG 42PC1R yi gordum. Zaten yeni gelmis bir urun... Kac kisi farkinda bu yaz ayinda bilmiyorum ama forumda tek bir baslik yada post yok.

sender : 1500 msg im olmadigi icin lafim pek ciddiye alinmaya bilir ancak kendimide alinsin diye tanitamiyacagim. Ben bu urunu kesinlikle almani oneriyorum. Kacirma.

Benim baktigim 42 inch in ozellikleri kabaca soyle ;

1024 x 768 pixel
    yeni XD engine
    yeni nesil panel
    2 adet HDMI girisi
    HD ready
    Siyah akrilik cerceve... ( piano black )

herkese selamlar,
  • 2Berk Tesekkurler cevap icin
    Benim de istedigim bu marka veya model uzerine fikirler zaten. Cunku birimizin goremedigi bir ayrintiyi (iyi yada kotu) digeri farketmis oluyor. Forumlarda ki okumaktan gozlerim agirdi LG ile ilgili pek fazla bir bilgi yok sadece bir LG 42" kullanicisinin deneyimlerini paylastigi (sagolsun) bir konu basligi var o kadar. Fiyatlari ve kagit ustunde gorunen ozellikleri tatmin edici gozukuyor LG lerin ama kimsenin forumda tercih etmemesi bende soru isareti yaratti.
  • Selamlar,
    O 42" LG si olan benim,
    Çok memnunum,
    Ancak arkadaşlar, 50" ekran için 1024x768 pixel biraz düşük gelmezmi?
    Biraz önce Teknosada 50" plazma gördüm, evet ekran büyük ama pixellerde büyük,
    ortalama 1 mm pixel büyüklüğü olur,
    bence görmeden ve özellikle uydu veya kablo tv izlemeden almayın..........
    selamlar
  • 1024x768 pixel 50 inch icin degil, 42 inch icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Berk

1024x768 pixel 50 inch icin degil, 42 inch icin.

Sanırım fiyatı 5000 ytl dolaylarında söylediğin ürünün...

42px4rv fiyat performans açısından daha avantajlı değil mi?

çözünürlük çok önemli ama arada 2000 ytl oynuyor. HD şu an için kullanamıcaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.