Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
40
Favori
149.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Sen aktif panelli bir tv duydun mu gördün mü. Ozan istediğini al

    Vallahi pes.
    Pasif panel derken pasif gözlük kullanan panel, aktif panel ifadesiyle de aktif gözlük kullanılan panelin kastedildiğini, burda 3-4 satır bişey okuyan herkes anlar.
    Sen nasıl pasif gözlük kullanılması gereken ips panelli bir tv için insanlara " aktf gözlük al o daha iyi" diyebiliyorsun şaşıyorum.
    Daha önce de yaZdım. Madem bilmiyosun, kimseyi yanlış yönlendirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım. Sen kafana göre takılmaya devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Sen kafana göre takıldığın için zaten böyle yazıyosun. Ben kafama göre değil doğrulara göre takılıyorum. Sen asıl bir daha böyle komik ve yanlış yönlendirmeler yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bak gardas seninle tartismicam ne yaparsan yap bi ilgilendirmez ben aktif gözlük kullanıyorum sen pasif takıllara devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    senin ne yaptığın da zaten beni ilgilendirmiyor. ne gözlüğü kullandığın da beni ilgilendirmiyor. ama başkalarını yanlış yönlendirme. madem bilmiyorsun, bari başkalarını yakma.

    bu konu lg uh serisine ait bir tvnin konusu. IPS panelli ve pasif gözlük kullanılan bir tv için "ben aktif kullanıyorum, sen de aktif al" demen zaten bilgi seviyeni gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 17 Aralık 2016; 20:0:25 >
  • arkadaşlar ikilemdeyim yardım lütfen;

    Televizyonu beğeniyorum ama malum yıl atlıyor,

    *3-4 ay bekleyip aynı paraya bir üst seri beklemeli miyim?
    ** Teknoloji beklenerek alışveriş yapılmaz mı demeliyim?

    NOT:Bu mantıkla her sene sonraki seneyi ve teknolojiyi bekleyen birine dönüşüp hiç bir şey alamayan tiplere dönüşmekten korkuyorum.
  • Arkadaşlar bu modelde Teledünya kullanmak için conax uyumlu modül kart alan var mı?
  • isevenn İ kullanıcısına yanıt
    ben internetten aldım taktım kullanıyorum.kabloyu eski tip anten fişi alıp tv ye takıp taratacaksın.ben tv kumandasından kullanıyorum çok rahat.
  • Her sene Las Vegas'ta düzenlenen CES 2017 bu yıl bir kez daha sahne alıyor. Bu yıl hem Samsung hem LG'nin yeni televizyonlarını CES 2017'de tanıtması bekleniyordu. Teknoloji devleri tanıtımlarına başladı, ilk sahne alanlardan biri de LG oldu.



    LG, yeni Super UHD TV'lerini sergiledi. Güney Koreli şirketin yeni 2017 TV serisi, Super UHD TV ailesi olarak geliyor. 4K TV'ler, Dolby Vision ile Active HDR, yeni nano hücre teknolojisi (farklı bir Quantum dot versiyonu) ve LG'nin yeni tescilli webOS Smart platformuna sahip.



    CES 2017'de Bizi Bekleyen 4 TV Trendi!



    Peki, yeni Super UHD olarak anılan televizyonların, halihazırda LG'nin UHD serisi altındaki modellerle arasındaki önemli farklar ne? Super UHD serisi için Technicolor'la işbirliğine giden LG, bu sayede Quantum dot kullanan 3 farklı UHD tekniğini televizyonlarına katmayı başarmış. HDR10, Dolby Vision ve Hybrid Log Gamma olarak anılan Advanced HDR formatını Super UHD TV'lerine yerleştiren LG, böylece daha doygun renkli görüntüler üretebiliyor.



    LG'nin Super UHD serisi 3 farklı modelle açılışı yapıyor. SJ8000, SJ8500 ve SJ9500 olarak isimlenen 3 model, kendi içlerinde farklı ekran boyutlarıyla gelecek. SJ9500, 86 ve 65 inç boyutlarda sunulacakken, SJ8500 ve SJ8000 de 65, 60 ve 55 inç boyutlarında olacak. Bunlara ek olarak SJ8500'ün 75 inçlik ayrıca bir modeli daha sunulacak.



    Yeni Super UHD televizyonların bir diğer özelliği ise, fazlasıyla ince olmaları. 3 model de 6.9 mm kalınlığıyla dikkat çekiyor. İşletim sistemi olarak webOS 3.5 sürümü çalıştıran televizyonlar, hareketle kontrol için Magic Remote desteği almış. Ayrıca Magic Link isimli yeni platform da özel servislere erişim imkanı tanıyor.



    LG'nin yeni Super UHD serisi televizyonlarının bu yıl mart ayında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatlarıyla ilgili bir bilgi ise henüz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2017 LG OLED TV Modelleri;



    LG’nin 2017 OLED TV ürünleri 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ve 65/55B7 modellerinden oluşuyor.

    L

    G’nin 2017 OLED TV ürünleri 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ve 65/55B7 modellerinden oluşuyor. LG’nin bu yeni modelleri kusursuz siyahlar; sonsuz kontrast ve genişletilmiş bir renk aralığı ile herhangi bir TV’nin üretebileceği en gerçekçi görüntüleri sunuyor. LG’nin en yeni 2017 OLED TV’leri; televizyonları bütünsel bir eğlence merkezine çevirmek amacıyla yola çıkan birçok yeni özellik sayesinde oldukça sağlam ve mükemmel bir deneyim yaşatıyor. 2017 OLED TV ürün ailesinde yer alan B7 ve C7 serileri bir bıçak kadar ince olan büyüleyici bir tasarıma sahip. Picture-on-Glass tasarımıyla öne çıkan E7 ve G7 modelleriyle birlikte; W7 modeli de eşsiz Picture-on-Wall tasarımıyla CES 2017’de büyük beğeni topladı.



    2017 LG OLED TV!



    W7 modelinin inovatif tasarımı; ekranın güzelliğini öne çıkartacak şekilde tüm diğer unsurları ortadan kaldırarak LG’nin benimsediği “daha az olan daha fazladır” felsefesini tam anlamıyla yansıtıyor. W7’nin şık ve bıçak kadar ince kenarları televizyonun adeta havada süzülüyor gibi görünmesini sağlarken, kullanıcıyı tamamen sarmalıyor. 65 inçlik modelin 2,57 milimetrelik OLED TV paneli, sadece manyetik aparatlar kullanılarak duvara tutturulabiliyor. Bu sayede TV ve duvar arasındaki boşluk ortadan kalkıyor. Kullanıcıyı çevreleyen hissiyat, yükselen hoparlörler ve rakipsiz Dolby Atmos ses kalitesiyle tamamlanıyor. W7’nin bu benzersiz tasarımı, bir televizyon seyretmekten öte adeta pencereden dışarıyı izliyormuş hissiyatı yaratıyor.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    2017 LG OLED TV W7 Serisi



    LG W7 OLED TV serisi bir milyar renk ve sınırsız kontrast oranı ile birlikte; hiçbir ışık sızması olmadan kusursuz siyahlar sunan LG OLED’in devrimci pixel dimming teknolojisine de sahip. Bunun yanında LG’nin 2017 OLED TV’leri Ultra Parlaklık teknolojisi sayesinde gerekli noktalarda çok daha üstün bir parlaklık sunabiliyor.



    Dünya çapındaki birçok gelişmiş sinemanın arkasındaki güç olan Dolby’nin Yüksek Dinamik Aralık (HDR) teknolojisine sahip olan yeni LG OLED TV serisi, Dolby Vision özelliği ile en zengin renkleri, üstün parlaklık ve kontrast oranı sayesinde, evde sinema deneyimini başka bir noktaya taşıyor. Dolby Atmos izleyenleri tam olarak aksiyonun ortasına koyuyor ve sahip olduğu zengin seslerle tüm odayı dolduruyor. Hatta baş seviyesinin üstünde kalan noktaları bile güçlü ve hareketli seslerle doldurarak seslerin seyirciler arasında dolaşmasını sağlıyor. Dolby her sesi kendine ait bir noktada izole ederek aynı gerçek dünyadaki gibi oldukça bütünleşik, zengin ve çok katmanlı bir ses deneyimi yaratıyor.



    2017 LG OLED TV ürün serisi



    Dünyada Dolby Atmos özelliğine sahip ilk televizyon olan 2017 LG OLED TV ürün serisi; tüm içerikleri teknoloji harikası bir görüntü ve son teknolojiye sahip ses özellikleriyle birlikte kullanıcıya sunarak bulunduğu ortamı adeta bir eğlence merkezine çeviriyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos özelliklerinin bir araya gelmesi ise ; tüm dünyadaki profesyonel içerik üreticileri ve dağıtıcı kuruluşlar tarafından desteklenen tamamlayıcı bir çözüm sunuyor. Şu anda 80’den fazla Dolby Vision uyumlu stüdyo içeriği, 100’den fazla Dolby Atmos uyumlu stüdyo içeriği ve her iki formatla uyumlu 25 içerik mevcut durumda. Ayrıca dünya çapında OTT üreticilerinin sunduğu 100 saatin üzerinde izleme süresi olan Dolby Vision özellikli orijinal içerikler de 2017 yılı içinde çok yakın bir zamanda Ultra Blu-ray disklerdeki Dolby Vision içeriklerle birlikte kullanıcıların erişiminde olacak.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    W7 serisi ve diğer tüm LG 2017 OLED TV’ler çok daha parlak sahneler ve detaylı gölgeler sunmayı amaçlayan gelecek nesil HDR içerikleri görüntüleyebilmek için Aktif HDR özelliğine sahip. Aktif HDR özelliği LG TV’lerin görüntüleri kare kare işlemesini ve gerekli olan yerlere dinamik verileri ekleyebilmesine imkân veriyor. Bu teknoloji LG TV’de oynatılan orijinal HDR içeriğin statik veri içermesi ya da meta veri içermemesine bakmaksızın en iyi görüntü kalitesini sunuyor. Tüm LG 2017 OLED TV’ler Dolby Vision, HDR 10, HLG (Hybrid Log Gamma) ve Technicolor’un Gelişmiş HDR formatlarını da içeren tüm HDR formatlarını destekliyor. Yeni HDR Effect özelliğiyle tamamlanan bu çok yönlülük sayesinde standart çözünürlükteki görüntüleri kare kare işleyebilen LG TV’ler belirli alanlardaki parlaklığı yükselterek kontrast oranlarını geliştiriyor ve çok daha keskin görüntüler oluşturuyor.



    2017 LG OLED TV, WebOS 3.5 Smart TV



    LG’nin en son sürüm sezgisel webOS 3.5 Smart TV platformunu kullanan OLED TV serisi; izleyicilerin online olarak HDR içeriklere erişmeleri konusunda oldukça büyük bir rahatlık sunuyor. LG, kullanıcıların en üstün ve rahat ev sinema keyfine erişebilmelerini sağlamak için; Netflix ve Amazon gibi lider dijital içerik üreticileriyle güçlerini birleştiriyor. LG OLED TV’lerde görüntülenen HDR içeriklerin potansiyelini göstermek amacıyla CES 2017 boyunca Netflix’ten Dolby Vision içerikler ve Amazon Prime Video’dan da HDR10 içerikler de ekranlarda sergilendi.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    Yeni LG OLED TV’ler en son teknolojiyi ve Technicolor tarafından sunulan tüm dünyaca saygı duyulan renk uzmanlığını kendi bünyelerinde birleştiriyorlar. Birçok Hollywood yapımında kullanılan uzmanlık ve teknolojiyi bünyesinde barındıran LG 2017 OLED TV ürün ailesi; bu sayede en canlı renkler ve gerçeğe bire bir benzeyen görüntülerle içerik üreticilerinin aktarmak istedikleri tüm sanatsal güzellikleri kullanıcılara sunabiliyorlar. Technicolor; LG ile ortak çalışarak OLED teknolojisinin üstün görüntü kalitesi sayesinde; OLED TV’lerin tüm dünyada üretiminin yayılması için potansiyelini sürekli ileriye götürüyorlar.



    LG Electronics Ev Eğlence Bölümü Başkanı ve CEO’su Brian Kwon konuyla ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi:



    “Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojilerini yeni LG OLED ürünlerimize sıkı bir şekilde entegre ediyoruz. Bu sayede izleyicilere en sevdikleri filmleri; muhteşem bir derinlik, berraklık ve üstün bir hayal gücüyle birlikte sunarak sinemanın büyüsünü sonuna kadar yaşamalarını sağlıyoruz. CES 2017’de sergilediğimiz en yeni ve göz alıcı LG 2017 OLED TV ürün ailesi ile; görüntü teknolojilerindeki uzmanlık ve inovasyonumuzu tüm dünyaya sergilemekle birlikte ; seçkin TV pazarındaki küresel liderliğimizi de kanıtlıyoruz.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    2017 LG OLED TV Modelleri;



    LG’nin 2017 OLED TV ürünleri 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ve 65/55B7 modellerinden oluşuyor.

    L

    G’nin 2017 OLED TV ürünleri 77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ve 65/55B7 modellerinden oluşuyor. LG’nin bu yeni modelleri kusursuz siyahlar; sonsuz kontrast ve genişletilmiş bir renk aralığı ile herhangi bir TV’nin üretebileceği en gerçekçi görüntüleri sunuyor. LG’nin en yeni 2017 OLED TV’leri; televizyonları bütünsel bir eğlence merkezine çevirmek amacıyla yola çıkan birçok yeni özellik sayesinde oldukça sağlam ve mükemmel bir deneyim yaşatıyor. 2017 OLED TV ürün ailesinde yer alan B7 ve C7 serileri bir bıçak kadar ince olan büyüleyici bir tasarıma sahip. Picture-on-Glass tasarımıyla öne çıkan E7 ve G7 modelleriyle birlikte; W7 modeli de eşsiz Picture-on-Wall tasarımıyla CES 2017’de büyük beğeni topladı.



    2017 LG OLED TV!



    W7 modelinin inovatif tasarımı; ekranın güzelliğini öne çıkartacak şekilde tüm diğer unsurları ortadan kaldırarak LG’nin benimsediği “daha az olan daha fazladır” felsefesini tam anlamıyla yansıtıyor. W7’nin şık ve bıçak kadar ince kenarları televizyonun adeta havada süzülüyor gibi görünmesini sağlarken, kullanıcıyı tamamen sarmalıyor. 65 inçlik modelin 2,57 milimetrelik OLED TV paneli, sadece manyetik aparatlar kullanılarak duvara tutturulabiliyor. Bu sayede TV ve duvar arasındaki boşluk ortadan kalkıyor. Kullanıcıyı çevreleyen hissiyat, yükselen hoparlörler ve rakipsiz Dolby Atmos ses kalitesiyle tamamlanıyor. W7’nin bu benzersiz tasarımı, bir televizyon seyretmekten öte adeta pencereden dışarıyı izliyormuş hissiyatı yaratıyor.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    2017 LG OLED TV W7 Serisi



    LG W7 OLED TV serisi bir milyar renk ve sınırsız kontrast oranı ile birlikte; hiçbir ışık sızması olmadan kusursuz siyahlar sunan LG OLED’in devrimci pixel dimming teknolojisine de sahip. Bunun yanında LG’nin 2017 OLED TV’leri Ultra Parlaklık teknolojisi sayesinde gerekli noktalarda çok daha üstün bir parlaklık sunabiliyor.



    Dünya çapındaki birçok gelişmiş sinemanın arkasındaki güç olan Dolby’nin Yüksek Dinamik Aralık (HDR) teknolojisine sahip olan yeni LG OLED TV serisi, Dolby Vision özelliği ile en zengin renkleri, üstün parlaklık ve kontrast oranı sayesinde, evde sinema deneyimini başka bir noktaya taşıyor. Dolby Atmos izleyenleri tam olarak aksiyonun ortasına koyuyor ve sahip olduğu zengin seslerle tüm odayı dolduruyor. Hatta baş seviyesinin üstünde kalan noktaları bile güçlü ve hareketli seslerle doldurarak seslerin seyirciler arasında dolaşmasını sağlıyor. Dolby her sesi kendine ait bir noktada izole ederek aynı gerçek dünyadaki gibi oldukça bütünleşik, zengin ve çok katmanlı bir ses deneyimi yaratıyor.



    2017 LG OLED TV ürün serisi



    Dünyada Dolby Atmos özelliğine sahip ilk televizyon olan 2017 LG OLED TV ürün serisi; tüm içerikleri teknoloji harikası bir görüntü ve son teknolojiye sahip ses özellikleriyle birlikte kullanıcıya sunarak bulunduğu ortamı adeta bir eğlence merkezine çeviriyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos özelliklerinin bir araya gelmesi ise ; tüm dünyadaki profesyonel içerik üreticileri ve dağıtıcı kuruluşlar tarafından desteklenen tamamlayıcı bir çözüm sunuyor. Şu anda 80’den fazla Dolby Vision uyumlu stüdyo içeriği, 100’den fazla Dolby Atmos uyumlu stüdyo içeriği ve her iki formatla uyumlu 25 içerik mevcut durumda. Ayrıca dünya çapında OTT üreticilerinin sunduğu 100 saatin üzerinde izleme süresi olan Dolby Vision özellikli orijinal içerikler de 2017 yılı içinde çok yakın bir zamanda Ultra Blu-ray disklerdeki Dolby Vision içeriklerle birlikte kullanıcıların erişiminde olacak.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    W7 serisi ve diğer tüm LG 2017 OLED TV’ler çok daha parlak sahneler ve detaylı gölgeler sunmayı amaçlayan gelecek nesil HDR içerikleri görüntüleyebilmek için Aktif HDR özelliğine sahip. Aktif HDR özelliği LG TV’lerin görüntüleri kare kare işlemesini ve gerekli olan yerlere dinamik verileri ekleyebilmesine imkân veriyor. Bu teknoloji LG TV’de oynatılan orijinal HDR içeriğin statik veri içermesi ya da meta veri içermemesine bakmaksızın en iyi görüntü kalitesini sunuyor. Tüm LG 2017 OLED TV’ler Dolby Vision, HDR 10, HLG (Hybrid Log Gamma) ve Technicolor’un Gelişmiş HDR formatlarını da içeren tüm HDR formatlarını destekliyor. Yeni HDR Effect özelliğiyle tamamlanan bu çok yönlülük sayesinde standart çözünürlükteki görüntüleri kare kare işleyebilen LG TV’ler belirli alanlardaki parlaklığı yükselterek kontrast oranlarını geliştiriyor ve çok daha keskin görüntüler oluşturuyor.



    2017 LG OLED TV, WebOS 3.5 Smart TV



    LG’nin en son sürüm sezgisel webOS 3.5 Smart TV platformunu kullanan OLED TV serisi; izleyicilerin online olarak HDR içeriklere erişmeleri konusunda oldukça büyük bir rahatlık sunuyor. LG, kullanıcıların en üstün ve rahat ev sinema keyfine erişebilmelerini sağlamak için; Netflix ve Amazon gibi lider dijital içerik üreticileriyle güçlerini birleştiriyor. LG OLED TV’lerde görüntülenen HDR içeriklerin potansiyelini göstermek amacıyla CES 2017 boyunca Netflix’ten Dolby Vision içerikler ve Amazon Prime Video’dan da HDR10 içerikler de ekranlarda sergilendi.



    2017 LG OLED TV W Serisi Modelleri ve Özellikleri



    Yeni LG OLED TV’ler en son teknolojiyi ve Technicolor tarafından sunulan tüm dünyaca saygı duyulan renk uzmanlığını kendi bünyelerinde birleştiriyorlar. Birçok Hollywood yapımında kullanılan uzmanlık ve teknolojiyi bünyesinde barındıran LG 2017 OLED TV ürün ailesi; bu sayede en canlı renkler ve gerçeğe bire bir benzeyen görüntülerle içerik üreticilerinin aktarmak istedikleri tüm sanatsal güzellikleri kullanıcılara sunabiliyorlar. Technicolor; LG ile ortak çalışarak OLED teknolojisinin üstün görüntü kalitesi sayesinde; OLED TV’lerin tüm dünyada üretiminin yayılması için potansiyelini sürekli ileriye götürüyorlar.



    LG Electronics Ev Eğlence Bölümü Başkanı ve CEO’su Brian Kwon konuyla ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi:



    “Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojilerini yeni LG OLED ürünlerimize sıkı bir şekilde entegre ediyoruz. Bu sayede izleyicilere en sevdikleri filmleri; muhteşem bir derinlik, berraklık ve üstün bir hayal gücüyle birlikte sunarak sinemanın büyüsünü sonuna kadar yaşamalarını sağlıyoruz. CES 2017’de sergilediğimiz en yeni ve göz alıcı LG 2017 OLED TV ürün ailesi ile; görüntü teknolojilerindeki uzmanlık ve inovasyonumuzu tüm dünyaya sergilemekle birlikte ; seçkin TV pazarındaki küresel liderliğimizi de kanıtlıyoruz.”



    boyle haberleri 2017 sonunda paylasin paramiz ancak 2 inç yetiyor fakiri var ekonomik krizi var var oglu var .. çerçveeside guzel acaba ne kadar tek çerveve duvara asmak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • S.a. bende yeni aldım bu tvyi trt 4kda futbol izlerken ve bazı videolarda yukarıdan aşağı bulutlanma gibi çizgiler oluyor bu vertical banding dedikleri olay gibi bişey heralde bu durum sizdede varmı normal bişeymi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumandanın pili bitti, bugün yeni duracell pil alıp taktım fakat bir türlü çalışmıyor. Her türlü tuşu denedim çalışmıyor acaba kumanda falan mı bozuldu?
  • aslansinan A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var lg lerde genel de oluyor.bende 4 yıllık tv o şekilde kullanıyorum yapacagim birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bide bunu deneyin. https://youtu.be/A_-iYqs6e5w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06abaci

    Merhaba bide bunu deneyin. https://youtu.be/A_-iYqs6e5w

    Denedim hocam recent ve back tuşlarına basıyorum kırmızı ışık yanmıyor malesef.
  • çok güzel bi tv, almak niyetindeyim daha karar veremedim
  • Arkadaşlar merhaba.Bende 3500 TL cvarı 49 inç tv bakıyorum.Aklımda şuan 2 model var birisi lg 49uh850v diğeride samsung 49 ks 8500.Yaptığım araştırmalarda ks8500 nin 850v ye göre daha iyi bir görüntü kalitesi sunduğu söyleniyor.Ancak kavisli yapısı nedeniyle yanlardan izlerken sıkıntı olabiliyormuş.850v içinde 3d sinin kötü olduğu,siyahlarda başarısız olduğu ve ışık sızma problemininde sıkça rastlandığı söyleniyor.Gözle görmeye gittiğimdede gerçekten ks8500 ün muazzam bir görüntü kalitesi var.850v de onun kadar olmasada gayet iyi görüntü veriyor.Yalnız normal tv izlerken ne kadar fark olur orasını bilemiyorum.Siz bu tv den memnunmusunuz.Her ne kadar iyi olsada ks8500 ün kavisli yapısı korkutuyor.Bu tv yi alırsam pişman olurmuyum şimdiden teşekkürler.
  • BEN ALDIM 4 aydır kullanıyorum süper süper 49 da en iyisi bu tv
  • Siyahlar gerçekten cok vasat eski lglerden bile vasat. dikey gölgelenme hepsinde mevcut. 3d pop out vasat derinlik güzel.renkler güzel ama renk geçişleri vasat. bunları bilerek al bende bilerek aldım ama bahsedilenden de vasatmıs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.