Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
40
Favori
149.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce Kayseri Forum Media Markt da 49UH850v yi inceleme şansım oldu. Özellikleri aynı kağıt üstündeki gibi. (Trumotion, Webos3, 2+2 ses sistemi v.s.) Lakin bu ekran yapısı beni çok üzdü beyler. Gören var mı yada dikkat eden. Aşağıya resimleri ekliyorum. Cihazın ekranı ile kenarları arasında boşluk var. Toplu iğnesi tepesi kadar parçalar ve toz rahatlıkla ekranda içeri girer gibi geliyor ne dersiniz. Dikkat ettim UH770v ve UH650v de ise bildiğimiz eski düzen çerçeve var. Bunun dışında cihaz 10 numara. Renklerden, hareketli sahne performansından v.s. bahsetmiyorum bile. Daha yeni kurdukları için izin vermediler ama kendim 4k futbol maçı izleyip bandig v.s. test edeceğim. İnşallah onlarda olmaz bu panelde. Gönül rahatlığı ile alırız TV yi. İnat ettim True Motion için 49UF8507 yi almadım ama beklediğime değecek gibi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ? LG 49UH850V 4K Nasıldır ?




  • mustimiss kullanıcısına yanıt
    Daha önce paylaştığım videoda UH850V modelinin ekranının bu şekilde olduğu zaten görünüyordu.Sikinti olmaz ordan toz kaçacak kadar ne toz olur nede okadar toz kaçacak bi aralık ;).
    Siz baya bi fikir sahibi oldunuz yakından inceleyerek resimler için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Inşallah birsey olmaz kardeş. Parmak giriyo o kadar bosluk var yani ve belli kısım sonra giderek kapaniyo. Sonunu goremiyoz ki. Bide video ile bire bir görmek arasında cok fark var.

    Bu arada siz cihazı gördünüz mü yakından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustimiss kullanıcısına yanıt
    Boyle seyleri sorun etmeye gerek yok, ben videodan gayet net gordum sikinti etmiyorum,canli gozle artik cuma yada cumartesi gorcem artik. :)
  • Benim gibi mükemmeliyetçi bir adam için hiç iyi olmadı bu ekran aralığı. Lanet olsun bu küçük detaylara
  • Garip1Genç kullanıcısına yanıt
    Yok yok o da nazar boncuğu olsun artik. Bende uzuldum ama yapacak birsey yok. TV gercekten iyi. Hele hele mikemelliyetciysen hic kacirma digerlerini hic begenmessin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip1Genç kullanıcısına yanıt
    Mukemmellik ariyorsaniz ozaman her tv de illaki birkac sey eksik oluyor, 200.000 liralik falan tv alsaniz onda bile eksiklik vardır. Yani herşeyde mukemmeliyetcilik ararsaniz işiniz zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ürün lgsatismerkezi.com da suan 3.799 TL. Rekabet başladı Simdi ya mediamrkt gece kuşu kampanyası yada teknosa hediye ceki kampanyasi ni bekleme zamani. Bu ürün 3.500 TL yi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 2016 yaklaştığında 3200 e kadar iner.
    49uf8507 de ilk çıktığında 3.900 ile açıldı . Daha ne indirimler gelir yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV avrupada 1.499 euro (4.810 TL) iken, bizde 1.184 euro (3.799 TL). Üstelik yanlış bilmiyorsam devlet, Vestel gibi yerli üretimi desteklemek için dışardan gelen ürünlerin üzerinde ki vergiyide arttırmıştı. Demekki Türkiyede hayat avrupadan daha ucuz

    Edit: İtalyada daha da pahaliymis. 1.599 euro, yani 5.130 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustimiss -- 14 Nisan 2016; 1:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 48JU7500 - LG 49UH850V arasında kaldım sizin bu konuyu okuyunca Samsung 48JU7500 alacaktım. özellikleri LG daha iyi gibi duruyor ama 3D performansı nasıl bu ikisinden hangisinin 3D'si daha gerçekçi?
  • biraz baktım aktif ve pasif 3d olayına. sanırım LG 49UH850V pasif 3D, Samsung 48JU7500 ise aktif 3D teknolojisi kullanıyor ve aktif 3d tekonolojisi başağrısı vs hariç daha iyi 3D performansı veriyor. çok sayıda 3D film indirip keyifle seyretmek istiyorum, o kadar para vereceğiz. Sırf 3D içinde hem daha uygun fiyat hemde daha iyi özellikleri kaçırmak istemiyorum ama ne yapsam bilemedim.
  • Kişisel tercihim lg den yana olacak inşallah. lg son dönemde hakikaten samsung tan daha iyi işler çıkartıyor. hem telefon olarak hemde televizyon olarak. aktif 3d çok detaylı bilgi sahibi değilim ama bende araştırmalarımdan hem baş ağrısı dönmesi vs. yapıyor hemde eski bir teknoloji diye biliyorum. 49uh850v gerçekten iyi bir tv gibi gözüküyor. tabi kronik bir sorunu olmazsa. haziran gibi benimde niyetim var inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esevetnov

    Kişisel tercihim lg den yana olacak inşallah. lg son dönemde hakikaten samsung tan daha iyi işler çıkartıyor. hem telefon olarak hemde televizyon olarak. aktif 3d çok detaylı bilgi sahibi değilim ama bende araştırmalarımdan hem baş ağrısı dönmesi vs. yapıyor hemde eski bir teknoloji diye biliyorum. 49uh850v gerçekten iyi bir tv gibi gözüküyor. tabi kronik bir sorunu olmazsa. haziran gibi benimde niyetim var inşallah.

    Cevap için teşekkürler. Gezerken Grundig 48vlx8586 gördüm. Tam bir f/p canavarı gibi geldi bana. Her an alabilirim. Aksilik hiç yorum danyok TV ile ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Türkiye depodan bi türlü tv yi cikartmamis elinde bulunan tv yi daha ne bekletiyorsun anlamıyorum.
    UH850V serisinde bugün 65 inc lik modeli ve diğer UH770V serisi de teknomarketlere gönderilmiş fakat 55 inc modeli henüz depodan cikartmamislar.Yarin büyük ihtimalle tv yi gondericek bizdeuygun.com ,bu arada baya ilgililer yarin olmazsa pazartesiye kalicak.LG Türkiye nin depodan dağıtımını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projist kullanıcısına yanıt
    Bence artik aktif ve pasif 3d yi karşılaştırmak pek mantikli değil. Samsung 3d savasini pasife karşı kaybetti. Aktif 3d hem uretici hemde tuketici icin daha maliyetli. Buda samsung un ayni segment pasif 3d li tvlere karşı daha pahali ürün satışa sunmasina sebeb oluyor. Dolayisiyla da tuketici ayni özellikteki ucuz olan tv yi tercih ediyor. Bu nedenle ve webos sayesinde 2013 ve sonrasinda dünyada tv satisinda LG nin gerisine düştüler. Baslarda forumda aktif 3d nin daha iyi oldugunu yazan arkadaşlar vardi ama artik pasif 3d ninde 4k paneller gelince aktif 3d den bir farki kalmadi. Cunki herkes pasif 3d nin rahatligindan kolayligindan ve ucuzlugundan bahsediyor fakat çözünürlüğün düşük oldugundan yakiniyordu. 4k paneller gelince bu çözünürlük sorunu bitmiş oldu. Bana kalirsa su an konusuna yazdigimiz tv yi gönül rahatligiyla dusenebilirsiniz. Bu arada grundigten bahsetmissiniz. Arcelik in paneli neyse grundigin panelide o kardeş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustimiss -- 14 Nisan 2016; 21:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar;
    13 Nisan'da Mediamarkt Ümraniye'den LG 49UH850V modelini aldım, dün 15'inde de teknik servis kurulumunu yaptı. Akşam eve gelince ancak biraz deneme imkanım oldu.
    Genel olarak güzel, hızlı bir TV. Çoğunlukla internet üzerinden streaming yayınları seyrederim, Netflix vb. gibi, bunlarda da başarılı...
    Rahatsız eden tek sorun var, foruma danışmak istedim. Tam siyah ekranda, genelde yayın değil de örneğin dış kaynaktan gelen bir görüntüde, kenarlarda ışık sızması (back bleed) olarak adlandırılabilecek beyaz taraflar var... Hatta akıllı kumandanın cursor'ı hareket ederken beraberinde de bir ışık halesi takip ediyor.
    Dün akşam resim çekmedim, gündüz de belli de, foto eklemek için akşamı bekliyorum.
    Bu konuda fikrinizi alabilir miyim? Işık sızması görülebilen birşey diye okuyorum kısaca, ama bu kategoride bu oranda normal midir?
    Yorumlarınız için teşekkürler...
    Bunun dışında sorularınız varsa cevaplayabildiğim ölçüde beklerim.




  • Merhaba arkadaşlar TEKNOSA'dan 31 mart günü Lg uh8507 modelini aldım. (3100 tl)
    4 nisan günü kurulumunu gerçekleştirdi yetkili servis.
    Televizyonda gözümü yoran bir şeyler vardı.
    Eski 10 yıllık samsung plazma tv hiç gözümü yormazdı. Özellikle hareketli sahnelerde gözüm seçemiyor sanki nesneleri.
    Araştırdığım kadarıylada bu sorun çok meşhur muş.

    Lg uh8507v modeli şuan teknosaya gelmiş. (4000tl)
    Yada 4000 tl civarı önereceğiniz başka bir ürün varmı? (50 inç ölçüsünü geçmeyecek şekilde)
    Yetkili servis tv yi kuralı 12 gün olmuş. Değiştirebilir miyim ?
    Değiştirebiliyorsam kimle iletişime geçip ne yapmalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 16 Nisan 2016; 11:45:14 >
  • 8507 de nerden çıktı. Teknosa neden bu modeli ithal etmişki.

    Rahatsız eden şey görüntüdeki kararsızlık yani titremedir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.