Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
32
Favori
72.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam millet. Bugün 55UH770V yi 3800 TL ye aldım. HDR game modu olmaması ve biraz fazla ışık sızması şimdiye kadar okuduğum yorumlar ve de canımı sıkan konular oldu. Ama Fiyat açısından gerçek paneli 100 hz olan bu düzeyde bu fiyata pek tv bulamadım. Yarın kurulumunu yapacaklar inşallah pişman olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv geldi ve kurulumu yapıldı. Tek kelime ile harika. Işık sızması olayı yok. Hd yayınlar 4k gibi. PS4 performansı müthiş. Renkler siyahlar olağan üstü. Çok tereddütte kalmama rağmen iykide aldım diyorum. Yapılan yorumlar kişisel sorunlarla alakalı olabilirm TV fiyat performans konusunda tek. 2017 SJ850 alacaktım 1500 tl farkla iykide almamışım. Tv'yi alan arkadaşlar pişman olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işıl sızması ve bulutlanmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle hakem heyetine taşıdığım durumu icra ile para tahsilatımı yaparak sonuçlandırdım. Tv'yi de iade ettim.



    Özellik ve performans olarak harika bir TV'idi. Ancak ışık sızması durumu açmaza sokuyordu.



    Kullanmaya devam eden arkadaşlara iyi günlerde, dertsiz ve tasasız kullanmalarını diliyorum.



    Hoşçakalın,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı uğurlu olsun. bu TV deki ışık sızması, dikey gölgelenme ve kanal geçiş hızı benimde canımı sıkan tek problemleri. haricinde mükemmel bir tv garantisi bitmeden hakem heyeti meselelerine bende dalabilirim. yoksa performans, ses, tasarım, usb portların hızı ve performansı çok çok iyi bir tv.
  • Işık sızmasını yaptığım bir kaç ayarla ben kapattım diye bilirim. Led kararma v.s Youtobe de bu Tv hakkında en iyi renk ve görüntü konusunda bir çok ayar var. Biraz vakit ayırıp Tv'yi en iyi görüntü performansında kullanıyorum. Sj850 modelini yakından inceledim. Onda ışık testinde bir şey göremedim. Siyah ekranda tam siyahdı oled gibi uh770 biraz daha griydi. İps ekran olması az enerji tületmesi gerçekten güzel. Kanal geçişleri evet yavaş. Ama 1 saniye geç açılmasını pek sorun yapmadım ben. Tv teknolojisi pahalı bir alan. En iyisi demek en pahalısı demek her zaman için. Alacak arkadaşlara tavsiyem bütçeyi zorlamadan 100 hrzlik bir Tv almaları. Ki yaptığım onca araştırmada 100hz olupta fiyatı en uygun olan TV bu. Fazla para vermemek lazım Sonuçta Tv'de hep demolarda izlediğimiz videoları izlemiyeceğiz. Türkiyedeki mevcut yayınları gayet başarılı bir şekilde gösteren bir Tv bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar LG tv Android telefonlarda kontrol edilebiliyor ben APK indirdim ama beceremedim bazı telefonlarda özellik eklemisler hatta kendi programını indirdim başka modelinde oldu ama benim TV de olmadı deneyeniniz varmı yapabilen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malikester

    Işık sızmasını yaptığım bir kaç ayarla ben kapattım diye bilirim. Led kararma v.s Youtobe de bu Tv hakkında en iyi renk ve görüntü konusunda bir çok ayar var. Biraz vakit ayırıp Tv'yi en iyi görüntü performansında kullanıyorum. Sj850 modelini yakından inceledim. Onda ışık testinde bir şey göremedim. Siyah ekranda tam siyahdı oled gibi uh770 biraz daha griydi. İps ekran olması az enerji tületmesi gerçekten güzel. Kanal geçişleri evet yavaş. Ama 1 saniye geç açılmasını pek sorun yapmadım ben. Tv teknolojisi pahalı bir alan. En iyisi demek en pahalısı demek her zaman için. Alacak arkadaşlara tavsiyem bütçeyi zorlamadan 100 hrzlik bir Tv almaları. Ki yaptığım onca araştırmada 100hz olupta fiyatı en uygun olan TV bu. Fazla para vermemek lazım Sonuçta Tv'de hep demolarda izlediğimiz videoları izlemiyeceğiz. Türkiyedeki mevcut yayınları gayet başarılı bir şekilde gösteren bir Tv bana göre.

    hangi ayarları yapmamız lazım acaba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: juhadante

    Arkadaşlar LG tv Android telefonlarda kontrol edilebiliyor ben APK indirdim ama beceremedim bazı telefonlarda özellik eklemisler hatta kendi programını indirdim başka modelinde oldu ama benim TV de olmadı deneyeniniz varmı yapabilen.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1&hl=tr

    bunu kullan.
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler uygulama için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir TRT 4 k yı bulamıyorum 1250 tane kanal var TRT 4K mevcut değil nasıl kurulum yapabılırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://drive.google.com/open?id=1VdzMX7pWKpxZP8D9_XMHSY7UlrielFbL

    hocam bu dosyayı indir kanal listesi "usb-TV" seçeneği ile yükle bakalım ekstra bir şey yapmadan trt4k gelecek mi. bu benim kanal listesi.
  • Cep telefonumla bu televizyonu aynı ağa bağladım ve eşleştirdim. Telefondan LG TV Plus uygulamasıyla televizyonu kumanda edebiliyorum, kapabiliyorum ama tekrar açamıyorum. Bunu yapabilen var mı?
  • ceyhuncebi C kullanıcısına yanıt
    evet uygulama ile kapalı tv açılmıyor bende de aynı. tv kapanınca wifi bağlantısı kesildiği için sanırım.
  • Yeni TV olarak ne aldınız? Bu TV den sonra alternatif ne olabilir aklımızda bulunsun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    evet uygulama ile kapalı tv açılmıyor bende de aynı. tv kapanınca wifi bağlantısı kesildiği için sanırım.

    istenirse uygulama ile açılabilir. ama tv ayarlarından bunu aktif hale getirmek lazım.
    bu özelligi acınca enerji tüketimimi de artıyor devamlı hazır konumda bekledigi için ona göre yapabilirsiniz.
  • hocam bu cihazı düşünüyorum. webos 3.5 güncellemesi aldı mı?
  • Bu tv için en iyi oyun modumudur yada ekstra ince bişeyler varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.. Bu tv yi 2-3 gün önce gittigidiyor üzerinden mediamarktdan 3350 liraya aldım. Buna uygun Dark DK-AC-VT30 23-55 vesa aparatını aldım 35kg'a kadar taşıyormuş. Hata mı ettim doğru seçim mi yaptım bilemiyorum. Babam sabahtan beri bu apart bu tv yi taşımaz deyip duruyor moralimi bozdu :)
  • Webos 4 çıkmış galiba bu TV'ye gelecek mi. Bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webos 4.0 yukleyebiliyormuyuz tv ye yada yuklememiz ekstra bur yenilik getiriyor mu? bilen varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.