Şimdi Ara

LG 49UH650V 4K Nasıldır ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
41.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğiniz modellere baktım benim bütçemi aşıyor, maximum 2000 liralık bir tv lazım bana fikrin ne olur ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg almayın da ne alırsanız alın. ekranda yatay çizgi çıktı. ürün değişimi yapın dedim yapmadılar. para iadesi için ise fatura bedeli üzerinden senelik %10 kesinti yapıyorlar bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada 2100tl dusmus. Bu fiyata da alınmaz mı?
  • 6 aydır kullanıyorum. Çok güzel televizyon. Webos gayet akıcı. Netflix üyeliği aldım. Filmler diziler akıyor. Alacak olanlara Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 43UH650V LED Televizyon müşteri temsilcisi ile görüştüm uydu alıcı 4k 30p ye kadar destek veriyormuş. Yani Trt 4k yı izleyemezsiniz diyor. Trt 4k 50p yayın yapıyor . Almayı düşünüyordum bundan dolayı vazgeçtim.
  • hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    43 inc olanda mi trt 4k yok diyor yoksa 49' da mi? Ben sorunsuz izliyorum trt 4k'yi.

    Cihaz 49uh650

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsyn9771

    LG 43UH650V LED Televizyon müşteri temsilcisi ile görüştüm uydu alıcı 4k 30p ye kadar destek veriyormuş. Yani Trt 4k yı izleyemezsiniz diyor. Trt 4k 50p yayın yapıyor . Almayı düşünüyordum bundan dolayı vazgeçtim.

    Dostum bende 43UH650V var. TRT4K'yı sorunsuz izliyorum.
  • 43uh650v aldim. Bugun kurulum yapildi. Trt4k 101. Kanalda cikiyor. Bazen aninda cikiyor bazende 1-2 dakika bekledikten sonra cikiyor. Arkadaslar soyle bir problem var. Kanallari otomatik taratip kaydettikten belli bir sure sonra yada tv yi kapatip tekrar acinca bazi kanallar sinyal yok mesaji ile acilmiyor. Tekrar tarayinca cikiyor ama gene kayboluyor. Sizlerde durum nedir? Nasil bir çözüm onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YTyusuf

    43uh650v aldim. Bugun kurulum yapildi. Trt4k 101. Kanalda cikiyor. Bazen aninda cikiyor bazende 1-2 dakika bekledikten sonra cikiyor. Arkadaslar soyle bir problem var. Kanallari otomatik taratip kaydettikten belli bir sure sonra yada tv yi kapatip tekrar acinca bazi kanallar sinyal yok mesaji ile acilmiyor. Tekrar tarayinca cikiyor ama gene kayboluyor. Sizlerde durum nedir? Nasil bir çözüm onerirsiniz?

    Maalesef soruma cevap gelmedi.. arkadaşlar benzer sorun yaşayan varsa konunun uzmanı bir uydu işleri ile ilgilenen ustadan yardım alsın ben öyle yaptım sorunum çözüldü. Sakın servis çağırmayın çözüm üretemiyorlar ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT 4K bende neden çıkmıyor anlamıyorum 101 . kanalda benimkide 49UH650v 4K tv diye biliyorum sinyal yok diyor.
    Phliphs Android Amblight 49PUS6401 var onda 4K sorunsuz mesela TRT4K
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzi_35

    TRT 4K bende neden çıkmıyor anlamıyorum 101 . kanalda benimkide 49UH650v 4K tv diye biliyorum sinyal yok diyor.
    Phliphs Android Amblight 49PUS6401 var onda 4K sorunsuz mesela TRT4K

    İlk kurulum yapıldığında bende de çıkmıyordu, hatta servis merkezi sistemden dolayı az sinyal geliyordur, sisteme baktırın deyip gitti. Servis gittikten sonra tekrar denedim açmayı, ilk açılışında birkaç dakika bekletti sinyal alana kadar, bağlandıktan sonra sorunsuz izleyebildim. Şimdi bekletmeyi de yapmıyor açtığım gibi izliyorum TRT4K yı. Benzer bir sorun olabilir belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'deki LG TV Plus uygulaması ile App Share özelliğin kullanabilen var mı? Telefonda App Share'a tıkladığımda uygulama çalışmayı durduruyor bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeden silinen kanali nasil geri getirecegiz bilen var mi? Mesela 5 nolu kanal yok 4'den 6'ya atliyor. Onceden 1-2 taneydi simdi 6-7 tane kanal eksik cikiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni guncelleme gelmis 04.30.40 oldu ozellik geldi yada ne degisti bilgi varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tvnin 43 inç olanını almayı düşünüyorum fakat tv hakkında çok fazla bilgi bulamadım(gerçek yenileme hızı gibi). TV'yi genelde film, spor ve PS4 Pro için kullanacağım. Muadili Samsung KU7000 gibi kronik problemleri var mı? Input lag değerlerinin biraz yüksek olduğunu gördüm. PS4 ile deneyen arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasirga32

    Arkadaşlar bu tvnin 43 inç olanını almayı düşünüyorum fakat tv hakkında çok fazla bilgi bulamadım(gerçek yenileme hızı gibi). TV'yi genelde film, spor ve PS4 Pro için kullanacağım. Muadili Samsung KU7000 gibi kronik problemleri var mı? Input lag değerlerinin biraz yüksek olduğunu gördüm. PS4 ile deneyen arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.

    Teşekkürler

    + HD ve SD yayınlarda durum nedir?
  • 49UH650V alma başka bişey bak diyebileceğiniz bir yanı varmı acaba ?
  • Bende 20.11.2016 da mediamarkdan Lg50UH635V 2.599 TL Ye aldım. Şu an çok güzel. Özellikle renk olayı ve ses harika. Servisten akıllı kumanda olarak ANMR 650 ile uyumlu olduğunu öğrendim. Yakında onuda alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANAKONDA55

    Bende 20.11.2016 da mediamarkdan Lg50UH635V 2.599 TL Ye aldım. Şu an çok güzel. Özellikle renk olayı ve ses harika. Servisten akıllı kumanda olarak ANMR 650 ile uyumlu olduğunu öğrendim. Yakında onuda alacağım.

    Hocam ürünü ps4 proda deneme fırsatınız oldumu (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PS4 için alçak arkadaşlar HDR siz oynucaksanız harika ama HDR açıldımı input lag ve ekranda titremeler malesef oluyor o yuzden HDR kapalı oynuyorum ben PRO da ama güzel gayette memnunum. Yanlız oyun modunda ayarları nasıl ayarlamamız lazım cunku 60 fps oyunu bile 30 fps gibi yapıyor oyun modu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.