Şimdi Ara

LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
19
Favori
33.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gokhanbjk34 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım detaylı yorumlarını bekliyoruz..Ben de satın aldım, daha sonra kurdurucam, taşındıktan sonra. Merakla bekliyorum..
  • Dün akşam pek inceleme fırsatı bulamasam da bazı uygulamalara göz attım. Youtube dan açtığım yüksek çözünürlüklü videolarla bu televizyonu almakla ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım. Videoları izlerken bulutlanma veya herhangi bi hata aradım ama bulamadım. 4k videolar da görüntüyü düşünemiyorum bile :))) kanal geçişlerini beğendim, hiç yavaş değil. Akıllı kumandası da gayet kullanışlı ve çok hoş.
    Konsol performansına gelirsek playstation 3 bağladım tvye ve gta v oynadım. İnput lag olayına hiç rastlamadım ki çok dikkatlice seyrettim yani performansını kişisel olarak çok beğendim. Bu akşam daha ayrıntılı inceleme şansı bulurum umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Tvnin Ayağı kaç cm uçtan uca en uzun yeri lazım bana sanırsam masaya koyduğumuz zaman tvnin arkasında kalıyo ayak uçları ve kaç cm acaba. teşekkürler.
  • 55uf8507 nin gerçek panel fekansı 100 hz mi?
  • expe E kullanıcısına yanıt
    üstadım bende 1 hafta önce aldım bu tv'den herşeyinden memnunum fakat maçlarda böyle uzun toplarda,paslarda sahanın kenarındaki reklam panoları özellkle elektronik olanları kayıyor, bulanıklaşıyor. Hareketli sahne geçince netleşiyor. Sendede böyle bir sorun varmı ? Cevap verirsen çok sevinirim aklıma çok takıldı
  • kısmetse yakında almaya niyet ettiğim bir model. ancak yakından yaptığım incelemede en beğenmediğim yanı ekran çok parlak resmen ayna gibi ışık yansıtıyor.
    Bu konuda bir rahatsızlığı olan var mı?
  • 125 Hz diye biliyorum
  • bu modelde trumotion yok alacak olanlar bunu dikkate alsın. youtubeda inceleme videosunu yayınladım bakabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=TPrE6ozmEBg
  • maaruf kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende çok araştırdım inceledim.
    Şunu belirteyim ki teknolojinin sonu yok ve hiç bir firma yaptığı bir ürünü piyasaya göre mükemmelArkadaşlar merhaba
    Bende çok araştırdım inceledim.
    Şunu belirteyim ki teknolojinin sonu yok ve hiç bir firma yaptığı bir ürünü piyasaya göre mükemmel yapmaz. Piyasaya göre iyi yapar daha iyisini bir üst modele yapar. E ticaret sonuçta napcan. Düşünsenize süperman batman çelik adam örümcek adam vs vs bir kişide birleştiğini. Mükemmel olurdu. Ama bu kahraman öldükten sonra izleyecek başka kahraman kalmazdı demi. Teknolojide böyle. Bu yüzden ne istediğimiz önemli. Ben sinema izlemeyi severim. İzlerken de görüntü ve ses kusursuz olsun isterim.
    Bu sebepten bütcemi aşarak 2999 liraya gittigidiyorda teknosadan 8507 yi aldım. Kurulumu harın yapılacak. Ama gerek vatan daki satıcı gerek teknosadaki satıcı arkadaş olsun tv yi öv öv bitiremedi... bakalım bayırlısı artık... 4 k ya da çok takılmamak gerek daha full hd ye bile gecemedik ultra hd olsa nolur ki ? ;) yapmaz. Piyasaya göre iyi yapar daha iyisini bir üst modele yapar. E ticaret sonuçta napcan. Düşünsenize süperman batman çelik adam örümcek adam vs vs bir kişide birleştiğini. Mükemmel olurdu. Ama bu kahraman öldükten sonra izleyecek başka kahraman kalmazdı demi. Teknolojide böyle. Bu yüzden ne istediğimiz önemli. Ben sinema izlemeyi severim. İzlerken de görüntü ve ses kusursuz olsun isterim.
    Bu sebepten bütcemi aşarak 2999 liraya gittigidiyorda teknosadan 8507 yi aldım. Kurulumu harın yapılacak. Ama gerek vatan daki satıcı gerek teknosadaki satıcı arkadaş olsun tv yi öv öv bitiremedi... bakalım bayırlısı artık... 4 k ya da çok takılmamak gerek daha full hd ye bile gecemedik ultra hd olsa nolur ki ? ;)
     LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA. LG 49UF8507 KULLANANLAR BURAYA.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • profecco kullanıcısına yanıt
    Az öncede dediğim gibi tüm özellikleri bir araya toplamak alıcılar için iyi olsa da satıcılar için ürün çeşitliliği bakımından iyi olmayabiliyor. Yani çok takılmamak lazım... teknolojinin sonu yok... insanlar ferrariye binip altı biraz daha yüksek olabilirdi arkada niye iki koltuk daha yok diyebiliyor... e bunu diye gidip altı yüksek 4 kişilik araba alsaymış demi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profecco kullanıcısına yanıt
    trumotion usta bu özellik çok mu önemli ne işe yarıyor beni bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmandev

    trumotion usta bu özellik çok mu önemli ne işe yarıyor beni bilgilendirirsen sevinirim

    trumotion tvlerde en küçük bir harekette görüntünün bulanıklaşmasını önleyen bir yazılım. 3 kuruşluk dandik tvlerde bile olmasına rağmen bizim 49uf8507de olmayan bir özellik yani. altyazıların titreye titreye gitmesinden futbol maçındaki topun silik bir iz şeklinde görülmesine kadar bir çok sorun bizim tvde var ama farkeden az. hani eskiden tüplü tv ile lcd arasındaki farklar anlatılırken işte bu tv 400 hz yok bu tv 1000 hz deniliyordu. neden? çünkü tarama hızı yüksek olanın görüntüsü daha iyidi. bizim tvde kaç bu sayı: 1500 hz!!!!!!! bir işe yarıyor mu peki hayır! sadece yazılımla yani trumotion ile bu tvnin görüntüsü çok iyi olabilir.




  • profecco kullanıcısına yanıt
    şimdi anladım teşekkürler
  • Arkadaşlar selam tv yi aldım kendi uydu alıcısını kullanıyordum 1. Kanalda trt1 hd vardı ama şimdi gitmiş kanallar 2 den başlıyor ve 1 de oad diye bişey cıkıyor sorun nedir nasıl düzeltebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar forumdaşlar. ben de LG 49UF8507 alalı bir hafta oldu. çok araştırdım. alt modelleri ile arasında çok fazla fark yoktu. hem özellikleri hem de şekli ile diğerlerine fark atıyordu ve fiyat farkını hak ediyordu bence. özelliklerini zaten her yerde bulabilirsiniz. ben sadece kullanıcı olarak yorumlarımı yazmak istiyorum.
    normal uydu kullanıyorum. kanal geçişleri hızlı, hd kanallarda da aynı serilik var. webOS 2 olması fark yaratıyor. herhangi bir takılma yok. menuler arsında hızlı geçişler var. ses, kanal, resim ayarları basit ve işlevsel. 3D olayı keza çok iyi. düşük boyuttaki (örneğin 2 GB) filmlerde bile güzel görüntü elde ediyorsunuz. trt 4k yı kurdum gerçekten harika. çerçevesiz ve ultra slim olması çok hoş. olumsuz tarafına gelince ki bu sadece bende olmuş da olabilir, akıllı kumadam bazen cevap vermiyor. tv nin fişini çekip takmadan da gelmiyor. servisi arayacağım bir de şöyle bi kullanım sıkıntısı var (bu bi sorun değil) flaştan 3D film açtım izledim, geri tuşuna bastım flaşa geri geldim, diğer 3D filmi açtığımda 3D yi kapatıp tekrar açmak gerekiyor yoksa filmi normal çift görüntü izliyorsunuz. bunu dıişında olumsuz bişe yok, hemen her türlü formatı ses görüntü açıyor.
    şimdilik bunlar benim bahsetmek istediklerim. tavsiye ediyor muyum., kesinlikle evet. :)




  • Bugün teknosadan aldım. 3. Eylül de gelecek. 2799 fiyatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49uf8507-124cm-ultra-hd-3d-smart-webos-led-tv-183284767
    Fiyat baya uygun .almak isteyen dusunebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profecco kullanıcısına yanıt
    hocam peki truemotion hangi modelde var, lg veya samsung (49UF8507 muadil model ve ortalama 2800 TL fiyat aralığı) ?
  • Çevremde teknoloji market olmadığı için bilemiyorum. Resmi internet sitelerinde de trumotion farklı adlarla yazabiliyor ya ya hiç yazmıyor. Ama işin aslı gerçek panel frekansının hızlı olması. Yani bir tvnin gerçek panel frekansı 100 ise hareketli sahnelerde titreşim olmaz diyebilirim. Tabi pc takılı ise araya tepkime süreleri giriyor. Truomotion ile en yavaş tvde bile pürüzsüz (belli bir oranda) bir görüntü oluşturulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.