Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.094
Cevap
73
Favori
351.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neos11 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim .Artık böyle kullanıcaz
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

    Tv'yi bu şekilde kullanmak size kalmış tabi ama tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.3.300 tl ye kadar olan ürünlerde kararları bağlayıcı.ürünü kurdurduğunuz için 7 gün içinde iade şartından faydalanmanızın mümkün olmadığını düşünüyorum.tv'yi ancak "ayıplı mal" açıklaması ile geri iade edebilirsiniz.2012 senesinde vw'e bir araba iade etmişliğim var "ayıplı mal" açıklaması ile.Ben noterden ihtarname çekmiştim.mahkemeye gideceğimi anlayınca hemen kabul ettiler.tabi ihtarname öncesinde 2 hafta süründürdüler.ancak sizin avantajınız ödediğiniz para tüketici hakem heyetine başvurmaya uygun.daha kolay halledebilirsiniz diye düşünüyorum.daha önce forumda örnek bir konu gördüm linkini paylaşayım o da size fikir olur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/tm.htm

    bu da yine ölü piksel ile alakalı gazetede çıkan benzer bir yazı.

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp

    Son olarak ben de bu tv'yi almayı düşünüyorum.haftada 2-3 kere usb üzerinden film izlicem.genelde hep usb üzerinden film için kullanıcam.tavsiye edermisiniz?




  • arfbrk kullanıcısına yanıt
    Yardım için teşekkür ederim .

    Tv kesinlikle çok iyi. Usb den ne taktıysam altyazı dahil hemen açtı (2 tb HD + 16gb usb ). İleri geri yaptım hiç takılmadan hemen oynattı . Web üzerinden dizi açtım hemen açtı ,tam ekran yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı .

    Webos 2 hakkaten olmuş. Smartlardan çok çekinirdim ama maşallah bilgisayardan bir tık yavaş .

    Lg telefonuma bağladım hem klavye olarak kullandım hemde youtubumu eşleştirdim ki öyle teknoloji manyağı biri değilim . Sadece yönergeleri takip ettim halloldu .

    Sadece smart deneyimi ile bile alamk için yeterli bir sebep .

    Arkadaşlar titreme falan demiş ama özellikle dikkat ettim bazı kanallarda titreme var bazı kanallarda hiç yok ! Bazı kanallardaki kayan yazılar hatasız olarak geçerken bazılarında evet titreme oluyor. Demekki problem yayında . Mesela Alman RTL HD de herşey kaymak gibi akıyor .

    Sd yayınlar olduğundan daha kötü gözüküyor bunu dikkate alın . Ben Teledünya Hd kutu kullanıyorum . Sadece show ,star ve kanal D sd yayın . Açıkçası çok da izlediğim kanallar olmadığı için problem yok. HD kanlların görüntüleri zaten çok iyi . Bu boyutta tv lerde sd yayından fazla bişey beklememek lazım zaten.

    Bu arada salonum büyük olmasına rağmen 49 tv büyük oldu ve biraz gözümü yordu . 55 tv ler falan bence ev için çok aşırı .




  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Tv ile oturma mesafeniz ne kadar acaba benim en uzak noktam 3 metre en yakin 1.5 metreye kadar iniyor.Benim icinde buyuk mu olur acaba.Gerci kucuk modelllerdede hep bir seylerden kırpma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kref K kullanıcısına yanıt
    Benim mesafem 3 metre civarı. 1.5 metre zaten çok yakın olduğu için neye baktığınızı bile anlamak zor olur diye düşünüyorum :) . Genellikle büyük güzeldir mantığı var çoğu kişide ama mesafeniz yeterli değilse görüntü de aynı oranda bozuluyor.

    Hee ben böyle diyorum ama eşim ve babası çok sevdi o ayrı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 10 Eylül 2015; 13:53:14 >
  • arkadaşlar konu başlığıyla alakasız olacak ama cevaplarsanız sevinirim....
    tv nin tarayıcısından 3d film açtığımda onnu kumandanın 3d tuşu ile aktif hale getirmek istediğimde yayın ikiye bölünmüş hali ortadan kalkmıyor ve 3d yayın aktifleşmiyor... bunun bir çözümü var mı?????
    bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi???
    ya da bunu açıklayan bir forum başlığı var mı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tshoba

    digiturk play promosyonu deneyen var mı ben giriş yaptım kanal çözünürlükleri tatmin etmedi umduğumu bulabilseydim süper lig maçlarını almayı düşünüyordum. ayrıca üyeliğim paketlerim sayfasından premium üyelik 19.99 tl yazıyor kıllandım yahu fatura çakmasınlar durduk yere. kullanan ya da bilgisi olan var mı?

    Ben kullanıyorum Digiturkplay'i üyelik sayfasında dediğin gibi 14.99 ücret yazıyor ama sorun yok.
    alt kısmında Üyeliğinizin Kampanyalı Bitiş Tarihi: diye yerde ielri bir tarih varsa sıkıntı yok demektir.
  • bugün tvde birden bi karıncalanma oldu sonra geçti durup dururken
    daha 1 hafta oldu alalı
  • Merhaba arkadaslar. 49 inc. Lik modelini kullaniyorum. Bir sure once tv deki goruntu ve ses gidiyordu garantiye gonderdim hd reciver ile lakalai olabilecegi soylendi garantiden geri geldi tv kafasina gore bazen hic bazende ust uste goruntu kesilip gidiyor ona eyvallah dedim. Son 1 aydirda tv acildiginda ve kapandiginda birde tv izlerken karanlik sahnelere geçis yaptiginda tv den çıtırdama çit çut sesleri geliyor daha oncede burada bu sikintimi paylasmistim arkadaslar bu tip elektronik aksanlar acilip kapanirken bu seslerin cikabilecegini soylemisti. Ama benim bildigim bunlar eski tuplu tv lerde olan olaylardi. Simdi son model bir tv aliyorum para verip boyle bir sorunla karsilasiyorum. Hadi sadece tv yi acip kapatirken bu sikinti ile karsilassam onada eyvallah diyecegim ama bu sesleri gerek usb uzerinden film izlerken gerek dsmart ta kanal izlerken gereksede kanal gecislerinde duymaya devam edince isgillenmemek elde olmuyor. Garantiye goturucem gene birseyler zirvaliyacaklar. Acaba basina benimgibi bir takim buna benzer sıkintilar gelen kullanici arkadaslarim varmi. Nasil bir yol izlemeliyim yani bu isi garanti ile laga luga polemige girmeden halledebilecegim bir yol olabilirmi?
    Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tncy84

    arkadaşlar konu başlığıyla alakasız olacak ama cevaplarsanız sevinirim....
    tv nin tarayıcısından 3d film açtığımda onnu kumandanın 3d tuşu ile aktif hale getirmek istediğimde yayın ikiye bölünmüş hali ortadan kalkmıyor ve 3d yayın aktifleşmiyor... bunun bir çözümü var mı?????
    bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi???
    ya da bunu açıklayan bir forum başlığı var mı???

    filmin çözünürlüğünü arttırıp öyle deneyin
  • digiturkplayin takibini iyi yapın. bittikten sonra faturalı devam ettirebilirler.
  • Araba alirken bu kadar arastirmamistin:)
    Bu modeli almayi dusunuyordum ama philips ve samsung daki muadiilerinin artilarini ve burada yazilan sorunlari okuyunca vazgecer gibi oluyorum.
    Tv den en buyuk beklentim keyifli mac izlemek. Bu banding vs. sorunlar dikkatli bakinca mi fark ediliyor yoksa olaydan cok anlamayan birisi normal izlerken de gozune carpabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba Foruma yeni kaydoldum Kemal Abinin Youtubedeki videolarıyla LG 49UF8507 4K almaya karar verdim aklımda 3tane lg modali kaldı bide size danısmak ıstedım , bu üç modelde fiyat bakımından değişik fakat çoğu özelliği aynı sizin bi tavsiyeniz varmı?
    https://hizliresim.com/gAMgaL
    https://hizliresim.com/95ZzJ9
  • Kısa bir Samsung 48ju6470 deneyiminden sonra gözüm bu tv'de.Geçen ayın 11'de aldığım ve aynı gün içinde yatay çizgi çıkmasından sonra ;samsung, servis, rapor, Teknosa, ve giddigidiyor gibi zorlu süreçleri atlatıp bugün para iadesini aldım.
    Yorumları okudukça insan iyice kararsız kalıyor.
    Ama bu fiyatlardada alternatif bir cihaz göremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avans09 -- 11 Eylül 2015; 16:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk zamanlar o sesler normal bendede geliyordu eski tüplü televizyonlarda da bu ses mevcut bende şimdilerde çok azaldı duyulmayavak kadar az yani zamanla araba motoru gibi açıldı :)
  • OnuurcnYlcn O kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin kardesim Evet şimdi gördüm kardeşim :) ortadaki uf 8507 hariç diğerleri yanılmıyorsam 2014 model webos sürümleri 2015 e göre yavaş ve en büyük fark gerçek 4k değil bana kalırsa bulabilirsen ub değil uf 850v bul trumotion olduğu söyleniyor o modelde eğer bulamazsan gayet iyidir uf8507
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1401-25608/lg-49ub830v_lg-49uf8507/ buradan kıyaslaması mevcut ama şunu söyleyeyim 4k olarak özellik açısından hemde fiyat olarak çok çok uygun alacaksan bimeksten teknosa dan gittigidiyor fiyatını gösterip kısaca pazarlık yaparak al çünkü gitti gidiyordaki ler baya sorunlu çıktı alıp memnunuz yazan görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 11 Eylül 2015; 16:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avans09 kullanıcısına yanıt
    Sonuçta şans işi elektronik ama bu kadar hassas olunması gereken bir konuda neden böyle arızalar hep bizim ülkemizdekileri bulur anlamış değilim bence avrupa standardlarini bizde uygulamiyorlar ve üstün köru arizali sorunlu tvler i bizim tarafa yolluyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım abi Bimeksten almayı düşünüyorum magazaya gidip bi imza kampanyası ile , bi sorum daha olacak (bu arada LG 49UF850V karar kıldım) televizyonda flash destegı yok sanırım peki bi sorun olusuturoymu videolarda bide youtube üzerinden ''canlı yayın'' izliyebiliyomusunuz
  • anvil kullanıcısına yanıt
    Bilgi içib Teşekkürler.
    Sanal kart girdiğim için bittikten sonra para çekme şansları yok :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demontara -- 11 Eylül 2015; 18:40:06 >
  • OnuurcnYlcn O kullanıcısına yanıt
    Dikkat et uf 850v diyorum ub 850v değil ikisi farklı tvler bi para kampanyasından alabilirsin uf 850v yi uyguna denk getir eğer yoksa alırsın uf8507 yi bu arada Flash desteği bizde de yok ama şimdiye kadar bütün lazım olan videoları açtı canlı yayını denemedim ama videoyu izletiyorsa sorun olmaz diyorum bu arada nette karşılaştırmasına baktım 850v PAL için 100 hz , NTSC 120 hz dir 8507 de 100 hz gerçek panel hızı diye belirtilmiş 850v slim 8507 ultra slim diğer bütün özellikler aynı aklında bulunsun birde trumotion farkı var buda 850v de var diye söyleniyor ben bilmiyorum iyice git Flash belleğe maç film ve 3d film at götürüp test et içine sineni alirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 12 Eylül 2015; 22:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.