Şimdi Ara

LG 42LS5600 FULL HD LED LCD TV 1199tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184513?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=310812&utm_term=&utm_content=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayratron -- 31 Ağustos 2012; 12:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önceki bonus kampanyarındada fiyat 1199 tl civarına geliyordu şu anda her karta bu fiyat olması bir avantaj mesela ben bonus kart kullanmıyorum

• Aldım bakalım 1 tane.vakıfbank world kartla %10 puan olur inşallah

kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Sipariş ettiğiniz ürünü yaşadığımız sistemsel geçici bir aksaklıktan dolayı temin edememekteyiz. Sipariş iptaliniz gerçekleştirildi. Geri ödemeniz tarafımızdan yapılmıştır. Yaşadığınız mağduriyet ve kırgınlık için tekrar özür dileriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

kliksa.com

• Sayın ibrahim halil tahtasız, Alışverişlerinizde kliksa.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

43638108 numaralı siparişinizin ödemesi banka bilgilerinizdeki tutarsızlık sebebiyle onaylanamamıştır. Konuyla ilgili bankanız ile görüşmeniz gerekmektedir.

Yeni bir kliksa.com fırsatında görüşmek üzere,

Bilgilerinize sunarız.

ben bu yalanı kabul etmiyorum banka bilgilerimde hiçbir tutarsızlık yok aynı kart ile sizden defalarca alışveriş yaptım hiçbir sorun çıkmadı başka bir yalan söyleyin olmayan ürünün sattık reklam yapmak için milleti kandırdık deyin bu kaçıncı forumlarda dilden dile söyleniyo olmayan ürün sipariş alıp sonra iptlal ettiğiniz bu kafayla hiçbir yere varamazsınız markanız sonunda ki sa harfi olmasa siz bir hiçsiniz hiç bari o sa harfini kaldırıp sabancı adını kirletmeyin yazıklar olsun size....yalnız bu işin peşini bırakmam gerekirse nahkemeye veririm sanal ortamda zaten güvenirliğiniz sıfır elimden geleni yapıp bu hikayeyi herkesi ulaşatıracam.

ibrahim halil tahtasız

• benimde şiparişimi iptal ettiler :@ mesaj yolladılar tutarsız heabınızdan dolayı onaylanmadı diye.mail attılar sorun var sistemimizde diye.bidaha mail attılar tedarik edemiyoruz paranız iade edildi diye :@ sabancı kuruluşunun bukadar küçüleceğini düşünmezdim yazıklar olsun.ama sürekli irtibat kurucam ,yok öyle kampanya yapıp reklam yapıp paraları kullanıp iade etmek :@

Orijinalden alıntı: canciger

Sayın ibrahim halil tahtasız, Alışverişlerinizde kliksa.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

43638108 numaralı siparişinizin ödemesi banka bilgilerinizdeki tutarsızlık sebebiyle onaylanamamıştır. Konuyla ilgili bankanız ile görüşmeniz gerekmektedir.

Yeni bir kliksa.com fırsatında görüşmek üzere,

Bilgilerinize sunarız.

ben bu yalanı kabul etmiyorum banka bilgilerimde hiçbir tutarsızlık yok aynı kart ile sizden defalarca alışveriş yaptım hiçbir sorun çıkmadı başka bir yalan söyleyin olmayan ürünün sattık reklam yapmak için milleti kandırdık deyin bu kaçıncı forumlarda dilden dile söyleniyo olmayan ürün sipariş alıp sonra iptlal ettiğiniz bu kafayla hiçbir yere varamazsınız markanız sonunda ki sa harfi olmasa siz bir hiçsiniz hiç bari o sa harfini kaldırıp sabancı adını kirletmeyin yazıklar olsun size....yalnız bu işin peşini bırakmam gerekirse nahkemeye veririm sanal ortamda zaten güvenirliğiniz sıfır elimden geleni yapıp bu hikayeyi herkesi ulaşatıracam.

ibrahim halil tahtasız

kliksamı ALLAH uzak etsin bende sizin yaşadığınız durumun aynısını yaşadım 20 gün beni oyaladılar yok banka onay vermiyor yok bilmemne bende telefon edip çok ağır konuştum kafalarına göre 12 taksitli aldığım ürünü tek çekim yapmışlar sonra iade edip siparişimi iptal ettirmeme rağmen tekrar 12 taksit çekmişler anlayacağınız paramızla rezil olduk son defa aradığımda hiçbişeyleri kalmadı ne varsa saydım. paramı k.kartıma iade ettiler ondan sonra bir daha alışveriş yapmıyorum bu ..... lardan

• Bir ara da uygun fiyata new ipad verecez diye bir dünya yaygara yaptılar, meğer 2 taneymiş. Kliksa
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.