Şimdi Ara

LG 42LM660S almak isteyenler (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.928
Cevap
32
Favori
223.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 42LM660S kullanan arkadaşlar memnun musunuz gold'tan bende 1750 liraya almayı düşünüyorum almalı mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Akşam güncelleyelim. Bakalım neler yenilenmiş. Şunu söyleyeyim pişman oldum lg aldığıma. Arayüz kanal geçişleri berbat. Birçok arkadaş tv görmemiş galiba ömrü hayatındaki bu kadar övmüş.

    kanal gecisleri konusunda +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 4.41.03 güncellemesinden sonra usbden film izlerken donma veya takılma gibi sorunlar yaşayanlar oldumu acaba aranızda ? bi arkadaş daha yazmıştı galiba geçenlerde..yoksa benim hdd'mi gidiyo çözemedim
  • hocam an itibarı ile ben böyle bir şey yaşamadım.

    @AsitsizKola ne acaip bi televizyon ki 1 sene oluyor sanırım 1900 e aldım diye hatırlıyorum düşe düşe 150 düşmüş. Gayet güzel tv. Kanal geçişi yavaş ama haberin ola :)
    bana klavye ve akıllı kumanda da vermişlerdi bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: telepati

    hocam an itibarı ile ben böyle bir şey yaşamadım.

    @AsitsizKola ne acaip bi televizyon ki 1 sene oluyor sanırım 1900 e aldım diye hatırlıyorum düşe düşe 150 düşmüş. Gayet güzel tv. Kanal geçişi yavaş ama haberin ola :)
    bana klavye ve akıllı kumanda da vermişlerdi bu arada

    hocam yeni serisini almaya karar verdimhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la660s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-95451516?id=95451516




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamakv

    Tv güzel ancak yazılımsal problemler var. Tv güncelleme uyarısı verdiğinde güncelle diyorum , güncelledikten sonra kesin sakat bir durum ortaya çıkıyor. en son güncellemeden sonra SMART SHARE özelliğini kullanamaz oldum. PC den bir şey paylaşıp keyfini çıkaramıyorum. Fabrika ayarlarına geri dönersem de kanalları tekrardan sıralamak arama tarama yapmak işkence. bir öneriniz var mı? kimileri kanalları yedekliyormuş USB ye. elinde olan varsa yardımcı olur mu? geçen bi formdan buldum attım USB ye TV ye taktım dosyayı tanımadı off off sıkıntı çookk

    ben cok sık kullaniyorum hocam smartshare herhangi bir sknti olmadi ozellikle mkvod yukledikten sonra tvye hergun yeniden asik oluyorum resmen kullanicilar kesin mkvod yuklesinler ki tvnin tadini cikarabilsinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam mkvodu açıkla rmısınız ?
    @3yuq
  • mkvod internet üzerindeki binlerce film dizi belgeseli saniyede izleme fırsatı sunan bir program. Kesinlikle takılma olmuyor harici hard disk olayını anlamsız kılıyor. Çünkü ne ararsanız elinizin altında zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 29 Ekim 2013; 0:57:28 >
  • yeni sürümü çıkmış sitede yayınlamamışlar başka nerde var acaba...
  • arkadaşlar aldıgım bu tv'de duvardan gelen kabloyu taktım ve hıc receiver'a gerek kalmadı. sızde o sekılde kullanıyorsanız, kanal gecıslerdekı uzun beklemeye cozum varmı soylebılırmısınız? hadı kanal gecmeyı bır kenera bırakalım, allah askına bana su konuda yardımcı olun.. mesela ben , list tusuna bastıgımda kanallara bakıorum,begendıgım kanalı secıyorum , sonra kanal acılırkenden list ekranı kayboluyor.. yanı hızlı hızlı bır gecıs olmuor..tekrar liste basıorum tekrar baska kanal acıorum.. ya ben yanlıs yapıorum ya bu sacmalıga herkes alısmıs gıbı.. receiver olsa tamam, onda sıkıntı olmuor o list kanal durumu sen ok tusuna basana kadar gıtmez.. sizden rıcam bu hususu sızlerde yasıyormusunuz? bana bır yardımcı olabılırsınız? yoksa sızde mı alıstınız :)

    hepınıze ıyı gunler dılerım..
  • Merhaba,

    Magic kumanda ile bu sorunun çözümü yok maalesef.Ama lg nin normal kumandasını alırsanız tvye uyumlu kanal listi sectiğinizde kaybolmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurmer kullanıcısına yanıt
    LG'nin normal kumandası nedir?

    (Bende ikisi de var ikisinde de aynı sorunu yaşanıyor.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkansolmaz86

    arkadaşlar aldıgım bu tv'de duvardan gelen kabloyu taktım ve hıc receiver'a gerek kalmadı. sızde o sekılde kullanıyorsanız, kanal gecıslerdekı uzun beklemeye cozum varmı soylebılırmısınız? hadı kanal gecmeyı bır kenera bırakalım, allah askına bana su konuda yardımcı olun.. mesela ben , list tusuna bastıgımda kanallara bakıorum,begendıgım kanalı secıyorum , sonra kanal acılırkenden list ekranı kayboluyor.. yanı hızlı hızlı bır gecıs olmuor..tekrar liste basıorum tekrar baska kanal acıorum.. ya ben yanlıs yapıorum ya bu sacmalıga herkes alısmıs gıbı.. receiver olsa tamam, onda sıkıntı olmuor o list kanal durumu sen ok tusuna basana kadar gıtmez.. sizden rıcam bu hususu sızlerde yasıyormusunuz? bana bır yardımcı olabılırsınız? yoksa sızde mı alıstınız :)

    hepınıze ıyı gunler dılerım..

    list i açıp kanalı değiştirdikten sonra seçilen kanal açıldığında list olmuyor. tekrar list i açmanız gerekiyor. normal kumanda ile de böyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Akşam güncelleyelim. Bakalım neler yenilenmiş. Şunu söyleyeyim pişman oldum lg aldığıma. Arayüz kanal geçişleri berbat. Birçok arkadaş tv görmemiş galiba ömrü hayatındaki bu kadar övmüş.

    Ben de araştırıyorum.Sizin bu yorumunuzdan sonra bir daha düşünmeye karar verdim. Siz hangi televizyonu tavsiye ederisiniz.
  • 1,5 yıldır kullanıyorum.sorun yok.memnunum.setting tuşu sonrası arayuz beyaz olmuş bu başka renk olabilirdi.çok önemli degil.insan birmuddet sonra alışıyor.bir de kanal listesine girdiğinde samsungta tüm kanal epg bilgisi görunuyordu.bu tv de tek tek göruyorsun.önceki tv im samsung tan buumu daha çok begendım.hele magic kumanda bir harika..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 6 Kasım 2013; 20:06:49 >
  • Sihirli kumanda dedikleri nedir. Ne farkı var diğer kumandalardan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mıragen

    Sihirli kumanda dedikleri nedir. Ne farkı var diğer kumandalardan?


    sihirli kumanda mause gibi birşey. imleci ekran üzerinde rahatlıkla gezdirmenizi sağlıyor. bu kadar yeter çok fazla övmeyeceğim. tv görmemeiş konumuna düşmek istemiyorum
  • 04.50.13 güncellemesi çıkmış deneyen varmı arkadaşlar ? evde tadilat var 1 hafta sonra anca yüklerim ben
  • cengiz4335 C kullanıcısına yanıt
    yanı şu bır gercekkı ozaman,ne olursa olsun kanal gecıslerınde boyle durmadan list tusunu curutecegız.. bu tamamen sacma sapan bır hata olarak goruorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    04.50.13 güncellemesi çıkmış deneyen varmı arkadaşlar ? evde tadilat var 1 hafta sonra anca yüklerim ben

    ben güncelledim. sadece bende mi böyle bilemiyorum ama youtube videolarını izlerken menülerde gezindiğinde video kesiliyor. acaip yavaşlama var youtube'de...
    zaten tv'nin browser ve online aktivitelerde zaafiyetleri var bu güncellemeyle bu durum iyice artmış. (web browser üzerinden uzun süre video izleyemiyorsunuz. sanırım ram kullanımıyla ilgili bir durum)
    Son güncellemede de hala optik çıkıştaki kanal değişimi ve menü giriş çıkışlarındaki POPPP sesini çözememişler. Kanal listesi sorunu hala devam ediyor.

    LG global'e mail attım bunları adamların umrunda değil. Yerel servise danışın diyor sallıyorlar...

    Windows bile bu kadar güncelleme almıyordur ama bunca güncellemeye rağmen hala gerçek sorunları çözmüyorlar.

    Keşke bu tv yerine philips alsaydım diyorum...




  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.