Şimdi Ara

LG 42LM660S 1988TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün satın aldım.
    LG Türkiye garantili.
    Bu cihaz için gerek İzmir'de gerekse online satış sitelerinde bulabildiğim en düşük fiyat.
    LG Magic kumanda, 4 adet pasif gözlük kutu içinde mevcut.
    WorldCard ve CardFinans ile 10 taksit ve 3 ay erteleme yapılıyor.
    Firmayla bağlantım yok, sadece müşterisiyim.

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LM660S-3d-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AACS -- 31 Ağustos 2012; 20:14:31 >

• 47inc'in fiyati dikkatinizi cekti mi?
    Bu arada hayirlisi olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2490TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
  • linkten tam bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa dahili hd uydu alıcı varmı bunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metro03

linkten tam bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa dahili hd uydu alıcı varmı bunda ?

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan35

quote:

linkten tam bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa dahili hd uydu alıcı varmı bunda ?

Var

teşekkür ederim hocam.
  • Bir süredir takip ettiğim bir cihazdı teknosa kampanyasını kaçırınca küstüm bu TV ye gittim philips 42pfl4307k aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama philips e de ısınmaya başladım. İade etsem mi kullansam mı karar verme aşamasında yım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Bir süredir takip ettiğim bir cihazdı teknosa kampanyasını kaçırınca küstüm bu TV ye gittim philips 42pfl4307k aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama philips e de ısınmaya başladım. İade etsem mi kullansam mı karar verme aşamasında yım.

Valla iade şansınız varsa bence pişman olmadan lg ile değiştirin.Philips her ne kadar çok güzel olsada flash desdeği yok
  • Çok çok iyi fiyat!
    Ben de bu modeli kolluyorum ve LG garantili 1700 - 1900 bandında almayı düşünüyorum... Hayırlı olsun!
  • Bu televizyonun 47'' fiyatı şu an hızlıal'da 2599 tl. almamak için kendimi zor tutuyorum. Bir başka sitede olsa bir dakika beklemeden alırdım bu fiyata ama hızlıal söz konusu olunca tedirgin oluyor insan.
  • bu özelliklerde lg nin 40" olanı varmı ?
  • quote:

bu özelliklerde lg nin 40" olanı varmı ?

LG'de 40 inç TV yok diye biliyorum. Samsung'un saçma sapan bir icadı 40 inç TV'ler. Samsung'da 40 ve 46 inç, LG'de 42 ve 47 inç kategorileri var.

Bu arada Vatan'da 42LM620S de şu anda 1799TL'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

bu özelliklerde lg nin 40" olanı varmı ?

LG'de 40 inç TV yok diye biliyorum. Samsung'un saçma sapan bir icadı 40 inç TV'ler. Samsung'da 40 ve 46 inç, LG'de 42 ve 47 inç kategorileri var.

Bu arada Vatan'da 42LM620S de şu anda 1799TL'ye satılıyor.

oturma odamıza 40" tam ideal olucak. 42 çok büyük kaçıyor. ama dediğiniz gibi galiba. 40" bakacaksak aktif 3d yi göze almamız gerekiyor.
  • Gerçekten iyi fiyat İstanbuldaki Satürnlerde de fiyat aynımıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko77 -- 5 Eylül 2012; 16:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bstsn

Bu televizyonun 47'' fiyatı şu an hızlıal'da 2599 tl. almamak için kendimi zor tutuyorum. Bir başka sitede olsa bir dakika beklemeden alırdım bu fiyata ama hızlıal söz konusu olunca tedirgin oluyor insan.

niye hızlı al olunca dedin anlamadim ben 15 gün önce aldım hiç sorun yok lg garanti 3ay ert taksit erteleme ve 12 taksit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan da bu cihaz 2500 tl bugun yarin alayim diyordum magaza bana 170km uzaklikta hem gezmis oluruz hem 500 tl cebimizde kalmis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotusih

vatan da bu cihaz 2500 tl bugun yarin alayim diyordum magaza bana 170km uzaklikta hem gezmis oluruz hem 500 tl cebimizde kalmis olur
    47 inç düşerse alacağım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 6 Eylül 2012; 7:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: um77

quote:

Bu televizyonun 47'' fiyatı şu an hızlıal'da 2599 tl. almamak için kendimi zor tutuyorum. Bir başka sitede olsa bir dakika beklemeden alırdım bu fiyata ama hızlıal söz konusu olunca tedirgin oluyor insan.

niye hızlı al olunca dedin anlamadim ben 15 gün önce aldım hiç sorun yok lg garanti 3ay ert taksit erteleme ve 12 taksit.

Forumda "Gold" ve "Hızlıal" üzerine yazılanları okuyunca insanın bir şey alacağı kalmıyor. Ben de daha önce alışveriş yaptım ve şansımdan sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan o kadar çok insanın varlığından haberdar olup da buna rağmen hızlıaldan alışveriş yapmak benim için zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: um77

quote:

Forumda "Gold" ve "Hızlıal" üzerine yazılanları okuyunca insanın bir şey alacağı kalmıyor. Ben de daha önce alışveriş yaptım ve şansımdan sorun yaşamadım ancak sorun yaşayan o kadar çok insanın varlığından haberdar olup da buna rağmen hızlıaldan alışveriş yapmak benim için zor.

yok ya ben öyle düşünmüyorum hatta 2 gün önce ps3 dual shock satın aldım tıkır tıkır geldi hemde piyasadan ucuza aldım çek sayesinde hiç problemde yaşamadım

• 42'' BUGÜN ANKARA forum Lg de 2300 lira idi bimekse sordum 2499 TL dedi bende LG sizden ucuza satıyor dedim ne kadar dedi 2300 deyince alacaksanız bizde o fiyata verebiliriz dediler:)) ama ben halen dahada ucuzluyacağı kanaatindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.