arkadaşlar dün tv geldi, 4K özelliği bulunan bir led tv. 3D özelliği yok zaten kaç tane 3D çeken televizyon var ki?
izlenimlerim, televizyon çok ince ve çok şık. rengi beyaz sihirli kumandası mevcut iki kere salladığınızda aktif oluyor elinizi oynattığınızda mouse gibi hızlı şekilde menülere hakim oluyorsunuz.
TV'nin kendisi 102 ekran, ekran kalitesi gerçekten muazzam, 3 metrelik uzaklıktan gözümde miyop olmasına rağmen net görüyorum net okuyorum. zaten 900MCI olduğu için hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyorsunuz izlerken. film izlerken ve özellikle belgesel izlerken müthiş bir ambiyans oluşturuyor. 102 cm her türlü yetiyor şuan için ve duvar şık duruyor. ışıkları kapattığınızda kendi istediğiniz göre sinema/spor/canlı v.b modlara ayarlayıp gözlerinizin yorulmasına engel oluyorsunuz.
4K son teknoloji olduğuna aldanmayın bu teknoloji henüz oturmamış bir teknoloji ve 4K çeken televizyon yok. HD görüntü veren kanallar bile sayılıyken ne 3D, ne de 4K bulabilirsiniz. nette bile 1-2 tane video'ya anca denk gelirsiniz oda belki. benim 4K alma sebebim belki ileride bu teknoloji oturursa değiştirmek zorunda kalmıyayım diye aldım.
yani 3D ve 4K özelliği televizyonlarda şuan için gereksiz gibi duruyor.
tv nin kendi uydu alıcısında geçişler 2 sn gibi bir bekletmesi var ama genel olarak menü ve internet gayet hızlı.
kanal gecıslerı nasıl
@Berry1925
uydu alıcı 4k değil buna aldanmayın
ben aralık ayında aldım. diğer özellikleri iyi kanal geçişi çok bekletmiyor. usbden bütün formatları izleyebiliryorsunuz.
WEBOS yok ama çok aratmıyor...
sihirli kumandayı çok kullanmadım ama diğer kumada eski LG tvlerin daha küçük kullanışlı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme