Şimdi Ara

LG 32GK650F vs Asus XG32VQR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2080ti ımın tam hakkını almak için Asus PB277QU 2K 75hz monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum. Kıbrıs'ta yaşadığım için birtek bu 2 seçeneği bulabildim. Siz olsanız bu iki monitörden hangisini seçerdiniz ? Neden? Daha çok offline hikayeli oyunlar oynuyorum ve film seyrediyorum.

    1- 31,5" 32GK650F LED Monitör 1ms Siyah 2560x1440, 144Hz, DP, 2xHDMI, Freesync, Vesa

    2- Asus 31.5" ROG STRIX XG32VQR Curved Monitör 4ms 2560x1440,HDMI,DP,FreeSync,144Hz,Vesa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 LG monitörüm var ama bu karşılaştırma da bi asus diyecek gibi oluyorum işinizi hangisi görürse onu alın hocam ikiside birbirinden güzel monitörler LG de monitörü hareket ettirme olayı kısıtlı olabiliyor ( sağa sola aşşağı yukarı ) eğer bu modelde de öyleyse ve sizin için bu bir problem ise asusu tercih etmelisiniz.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Dostum hareket kabiliyeti benim için çok önemli değil. Panel kalitesi olarak hangisi daha iyi onu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman ben LG diyorum hocam iki adet LG ürünüm var daha önce asus ta kullandım ama LG monitörlerin panel kalitesini daha çok sevdim. ayrıca asus 4ms diyor bu modelde lg 1ms olabiliyor.
  • 1ms olayına kanma derim gerçek değerleri pek yansıtmıyor bunlar ayrıntılı monitör incelemesi yapan yabancı sitelerden kontrol edebilirsin input lag değerlerini. Bende senin gibi kararsız kalmıştım 32" lg samsung ve asus arasında. En son bir kararla Asus xg32vqr aldım diğer monitörleri kullanmamış olsamda vatanbilgisayar da canlı görme şansım oldu. Duran resimlerde samsung chg70 in görüntü kalitesi biraz daha iyi gibiydi açıkçası ama onunda malzeme kalitesi ve yanabcı inceleme sitelerinde 32" i için yapılan yorumlar içime sinmedi. Şuan dediğim gibi Asus xg32vqr kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu ve gerçekten çok memnunum renk kalitesi yenileme hızı görüş açısı gerçekten üst düzey bir monitör, hareket kabiliyeti benim için de önemli değildi fakat bu monitör ile kullanır oldum. Asus kesinlikle yüzünü kara çıkaracak bir monitör değil aradığın her şey var hdr şimdilik bir işe yaramıyor sadece mass effect andromeda da gayet başarılı bir performans verdi onun dışında hiç bir uygulama ve oyunda görüntüyü bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Monitörde hdr yok gibi düşün ki bunlar zaten gerçek hdr değil. Ayrıca kavisli olması gerçekten oyun oynarken oyun keyfini artırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yanıtın için sağol. Birde merak ettiğim diğer nokta eğer denediysen g sync olayı sorunsuz olarak aktif edilebiliyormu monitörde ? Çünkü bazı FreeSync monitölerde sorunsuz olarak kullanılabiliyorken bazı modellerde sıkıntı yaratıyormuş
  • Bunun adı değişti yani şöyle nvidia gsync destekleyen freesync monitörlerde artık adaptivesync olarak geçiyor ve evet sorunsuz kullanıyorum. Ekran kartım rtx 2070 gerek şuan online oynadığım apex legends olsun gerek single oynadığım oyunlar olsun gayet sorunsuz çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.