Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2022-2023 OLED TV QNED TV (BABA KONU) KAMPANYA BİLGİLENDİRME (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.169
Cevap
383
Favori
622.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozgun14 kullanıcısına yanıt
    Hocam OLED TV dışında ne alırsanız alın tam siyah tam beyaz alamazsınız bu olay normal der servis çağırsanız bile bilginiz olsun.
    İyi forumlar.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    illa ki haklısınızdır ama ben böyle bir şeyi 8 yıllık samsung eski tv mi kullanırken yaşamadım. oled dışındaki her tv de olmuyor yani kısacası bu mouse un etrafında parlamayla gezmesi muhabbeti.


    servis çağıracak değilim elbette, bir hata değil kalitesiz özellik olduğunun farkındayım. yapacak bir şey yok. başkaları bilerek alsın sonra canları sıkılmasın diye bilgilendirme amaçlı yazdım.


    alacaklara not: standda hep renkli görüntülerle sunuluyor. satın almadan önce siyah bir ekran açtırıp akıllı kumandanın okunu ekranda gezdirmeden almayın lütfen. mouseun etrafındaki parlama grilik sizi rahatsız ediyorsa evde o etki daha büyük oluyor. ona göre karar verin.


    herkese keyifli alışverişler.

  • ozgun14 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    İyi forumlar.
  • ozgun14 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok ilginç bir bilgi paylaştınız. Aldığınız televizyon Oled harici televizyonların en iyisi diyebileceğimiz bir cihaz. Eski televizyonunuzda bu sorunu yaşamamanızın sebebi, yeni televizyonlarda local dimming özelliğinin olması. Eskilerde yok, yeni ve üst seviyelerde var. Local dimming de şu demek, ekranda siyah bir bölge varsa o bölgedeki bütün ledler tamamen söndürülüyor ve o bölgede tam bir siyahlık sağlanıyor. Siyah olmayan bölgelerde özellikle beyaz renkli bir cisim varsa da doğal olarak diğer bölgelere göre çok aşırı parlak görünüyor. Bir de beyaz cisim hareket ediyorsa arkasında gölgesi de geliyor, o da ekstra bir rahatsızlık yaratıyor. Tabi normal bir kullanımda dizi film falan izlerken bu çok güzel bir özellik, çünkü siyahlar siyah kalıyor ve renk derinliği artmış oluyor, görüntü çok daha güzel oluyor. Ama sizin senaryonuzda bu göze batan, rahatsız eden bir durum oluşturuyor sonuç olarak.

    Sizin televizyonunuz miniLed, yani local dimmingi en iyi şekilde yapanlardan biri. Local dimmingi kapatırsanız bu sorunu artık yaşamazsınız, ama televizyonunuz da normal kullanımdaki en büyük avantajını kaybeder ve eski kullandığınız televizyona benzer bir görüntü alırsınız. Parlaklığı azaltmak da bir çözüm ama yine aynı şey, toplam görüntüden feragat edersiniz.

  • 20-25 bin tl bandında 65 inc tv bakıyorum arkadaşlar. ağırlıklı olarak film ve spor müsabakalarını izlemek için kullanıyoruz. lg oled a1 serisi kafamı karıştırdı. rtings.com'daki incelemede iyi bir puan almış fakat 60 hz olduğu için emin olamıyorum. bu fiyat aralığında daha iyi bir öneriniz var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 21 Eylül 2022; 23:15:42 >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt

    dün sorunu çözmek için youtubedan ideal ayarları araştırırken dediğiniz lokal dimming olayını öğrendim. o kapalı olduğunda dediğiniz gibi her yer orantılı daha parlak oluyor parlak öğelerin etrafındaki parlaklık azalıyor. dengeliyor bir nevi ama her yeri parlatarak. ama onun maks yaptığında da gerçekten siyahlar bir anda gerçek siyaha dönüyor. bu sefer de parlak öğelerin etrafında parlama oluyor. ikisini kıyaslayınca local dimming açık versiyon negatif yanlarına rağmen daha çekici geldi. o geçişi gördükten sonra tekrar özelliği kapatmak imkansız. her yer gri görüneceğine bu haliyle kalsın dedim. zamanla alışacağız sanırım.


    lokal dimming i maksta tutmanın led ömrüne bir zararı ya da yararı var mı?

  • Teoride piksel ömrümü uzatmak gibi bir faydası olması lazım daha az süre çalıştığı için ama uzun kullanımda ne olur bilemeyiz tabi.

  • pandel P kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 hz panel OLED tavsiye etmem alacaksanız bütçenizi 1 tık artırın direk LG OLED 65B1 modelini alın yanında 2000 tl yakıt kampanyası var bilginiz olsun
  • bu ikili arasında çok kararsız kaldım, birbirlerine göre artı-eksileri nelerdir sizce



    SAMSUNG 55Q80B

    LG 55QNED81

  • LG 65QNED816QA ile Samsung 65Q70B arasında kaldım sizce hangisi alınmalı desteklerinizi bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu hakkında uzman arkadaşlar olduğunu görüyorum forumda. Belli fiyat aralıklarında tavsiye edebilecekleri TV leri bir tablo halinde paylaşsalar. Hangi özelliklerinin önemli olduğunu yazsalar. Herkesin tek tek model sormasına gerek kalmaz sanırım...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lunaticc L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 2 model yerine size tavsiyem,
    LG 55QNED866PA
    LG OLED 55C1
    Bu 2 model bakın
  • oonel O kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli kampanyalar oluyor ürün fiyatları sürekli değişiyor ondan dolayı bütçe belirtirseniz boyut belirtirseniz sizede tavsiyede bulunabilirim
  • zamundaizm Z kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    LG 65QNED866 modeline bakın tavsiye ederim
  • @Burak_Keskin06 selamlar, evlilik arefesinde birisi olarak tv bakıyorum ancak kararsızlıklar içinde kaldım. Genel olarak kullanım amacım; Netflix dizi, film ve maç izlemek amaçlı olacak. 55 ve 65 inç olarak önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe max olarak: 15k olacak.

    Ayrıca mediamrkt'te %20 indirimim var fiyat konusunda en avantajlı nerelerde bulabilirim ? Sizin satışınız var ise fiyatlarınızı da iletirseniz sevinirim.

  • komoxti kullanıcısına yanıt
    Hocam baktığını model varsa yardımcı olmaya çalışıyım size ben?
    Baktığınız bütçe aralığında seçenek yok giriş seviye ürün olabilir bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 23 Eylül 2022; 8:55:14 >



  • LG OLED TV lerde özel fiyat başladı düşünen varsa yardımcı olurum
  • Burak Bey, fiyatlarda nasıl bir indirim var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Hocam üründen ürüne modelden modele değişiyor fiyatı hangi model hangi ürün istiyorsanız nerede ne fiyat varsa altında verebilirim
    Ürün stoklarda varsa eğer.
  • Özelden yazdım o zaman.

  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.