Şimdi Ara

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
12
Favori
34.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    üzerine o parayı verecek kadar iyi ama siz bu farkı göremiyorsunuz yada fiyat farkı sizi zorladığı için böyle düşünmek istiyorsunuz hocam uk6500 ile nu8000 bambaşka dünyalar..
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Yapmış olduğunuz ayarları gönderebilirmisiniz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    üzerine o parayı verecek kadar iyi ama siz bu farkı göremiyorsunuz yada fiyat farkı sizi zorladığı için böyle düşünmek istiyorsunuz hocam uk6500 ile nu8000 bambaşka dünyalar..
    7000 fark var diyorum 8000 e 65nu8000 bulursunuz siz en iyisi fanatik gözlüğünüzü bir çıkartın öyle bakın görüntülere. Size kalsa lg dükkan kapatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un aşırı renklerinden ve aşırı canlılığından rahatsız olan olmuş..kardeş makyajlı bir kıza mı bakarsın yoksa makyajsız bir kıza mı..ünlülerin makyajlı ve makyajsız hallerine bir bak istersen hangisi ilgini çekiyor, hangisine bakıyorsun? makyajlı bir bayan varken makyajsız bayana sırf doğal diye kimse bakmaz, televizyon da böyle görüntü için alıyorsun bakmak için alıyorsun.
    Ayrıca aşırı kontrast rahatsız ediyor denmiş, oled teknoloji neden var? Va paneller 5000:1 civarı kontrast verirken herifler daha çok kontrast oranı üretmek için yeni teknoloji arıyor, oled neden çok daha canlı ve mükemmele yakın görüntü veriyor sence bi düşün bakalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 14 Mayıs 2019; 5:48:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    beni kastediyorsanız açıkçası kız arkadaşlarıma da makyaj yaptırmadım hiç bu güne kadar. enteresan detay oldu :). zevk meselesidir. ben aşırı parlak doğal olmayan şeyleri sevmiyorum. oyun oynarken arkadaşın samsung tv sinde bayaa rahatsız olmuştum sony den sonra. bence önemli olan doğal renkler.

    aşırı kontrast makro görüntüler hariç beni çok rahatsız ediyor. özellikle belirttim sci fazla kullanılan filmler çakma gibi görünüyor. efektler ayrı ayrı hazırlanır böyle bilmlerde sonra katman katman eklenir filme. bir patlama efekti ve koşan kaçan insanlar aynı task ile yapılmaz sonradan birleştirilir. pasific rim de falan çok göze batıyor bu katmanlar ciddi hissediliyor. bu yüzden aşırı kontrastı sevmiyorum. ekran yansımları da cabası.

    şimdilik lg den çok memnunum. beğenmediğim tek kötü yanı karanlık ekranda mesela pointerı veya film bittikten sonraki siyah ekranda cast falan geçerken clouding gibi bi şey oluyor. ama filmlerde falan kesinlikle yok. belki firmware ile çözerler. onun dışında herşey harika.




  • whoops W kullanıcısına yanıt
    yalnız şuan en iyi renkler samsung modellerde sizinki biraz psikolojik..ayrıca rahatsız olduğunuz o patlak çatlak renkler ayarlarla alakalı mağazada ya mağaza modunda oluyor tv ler ya dinamik modda..

    samsunga her konuda sallayın ama renk konusunda yiğidi öldür hakkını yeme..

    LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye





    ayrıca bir tv de kontrast olmadıktan sonra düzgün siyah göremezsin detay göremezsin bu durumdada o tv ile ya haber izlenir ya maç izlenir

    o bahsettiğiniz bulutlanma değil panel ips olduğu için kontrast yerlerde dolasıyla düzgün siyah gösteremiyor siz dua edin tv fald yoksa daha neler görecektiniz :)

    son olarakta renk performansının ips yada va panel olması ile alakası yok renk konusunda şuan en iyi modeller qledler sonra oledler sonra va panel led modeller ips en sonda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 14 Mayıs 2019; 16:21:52 >




  • ben de bu tv'yi almayı düşünüyorum. 55 sk8500 modeli yada samsung nu8000 modeli.

    teknik konularını bilmem. başka insanların göz keskinliğini hiç bilmem. sk8500 canlı görüntülerde bana daha güzel geliyor.
    https://i.rtings.com/images/reviews/tv/samsung/nu8000/nu8000-upscaling-1080p-large.jpg

    https://i.rtings.com/images/reviews/tv/lg/sk9000/sk9000-upscaling-1080p-large.jpg

    tabi karanlık sahnelerde, koyu renklerde samsung bariz üstün.

    bir diğer konu da, izleme açısı. samsung un renkleri hemen solmaya başlıyor, lg de o kadar sorun olmuyor. acaba fazla mı evham yapıyorum bilmiyorum. sanki tv'yi hep kenardan izleyecekmişim gibi, ben izlemesem bile; izleyecek olanları düşünüyorum fazlasıyla.

    hala karar verebilmiş değilim.




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    siz daha en başta ne söylemek istediğimi anlamamışsınız.

    en iyi renkten bahsetmiyorum rengin nasıl kullanıldığından bahsediyorum. arkadaşlarımda da izlediğimde samsung ile kesinlikle doğal görüntü alamadım. kişisel görüştür insana göre değişir. yoksa dediğiniz gibi qled oled hepsini sallar.

    bana kalsa 10 yıl önce aldığım sony 40w5500 bunlardan daha keyifliydi. milletin bu siyah sevdasından dolayı resmen ultrahd yify ripleri izliyoruz. detayı bilen bilir.

    aldığım cihazda kontrast yeterli. dediğim gibi daha fazla kontrast seyretmeyi sevdiğim cgi filmleri mahvediyor. oyunlar da saçma sapan oluyor.

    bulutlanma kontrasttan değiildir aydınlatma teknolojisi ile alakalı. kesinlikle yazılımla çözülecek bir durum çünkü pointerı filmlerdeki veya oyunlardaki siyah alanlara getirdiğimde aynı şey olmuyor ekran simsişyah oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 16 Mayıs 2019; 15:49:26 >
  • whoops W kullanıcısına yanıt
    ''o bahsettiğiniz bulutlanma değil panel ips olduğu için kontrast yerlerde dolasıyla düzgün siyah gösteremiyor siz dua edin tv fald yoksa daha neler görecektiniz :)''

    yazdım ben yukarda hocam nulutlanma kontrasttan oluyor demedim zaten..siyah performansının ise kontrastla çok alakası var siz kontrastın renk performansının ne olduğunu nelere etki ettiği konusundan tam olarak bilgi sahibi değilsiniz yoksa yukardaki mesajı yazmazdınız sanırım :)

    kontrastı düşük olan (ips panellerde) ne düzgün siyah görebilirsiniz nede detay ayrıca doğal renk diye bişey yoktur sizin doğal renk dediğiniz gerçeğe en yakın şekilde gösterilen renklerdir renk konusunda önemli olan renkleri ne kadar gerçeğe yakın verebildiğidir misal belgesel izliyorsunuz orman var ormanda farkı renk tonlarında yeşil koyu yeşil vs agaçlar var önemli olan o an ekrandaki tüm nesnelerin gerçekte gördüğümüze en yakın halini görmemizdir siz gerçekte gördüğümüz renkleri beğenmiyorsanız ona bişey diyemem :)

    aldığınız cihazda kontrast yeterli olsaydı hiçbir şekilde siyah konusunda probleminiz olmazdı çünkü aydınlatma olarak fald kullanıyor dediğiniz durum biraz yazılımla alakalı olabilir ama temel sebebi yazılım değil

    fald olduğu için görebileceğiniz en iyi siyah bu

    LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye


    eğer fald olmasaydı ips panelde görebileceğiniz siyahlar bu şekilde olacaktı

    LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

    ama orta seviye kontrastı 4 kar daha fazla nu8000 modeli olsaydı kenar aydınlatma olmasına rağmen çok daha iyi olan bu siyahları görecektiniz..

    LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye


    yine renk konusunda ise sadece rtingsin yaptığı yorumlara bakalım bu yorum sizin aldığınız tv nin üst modeli sk9000 yapılmış

    Decent color volume, but the LG 55SK9000 is unable to produce deep, dark blacks due to its poor contrast ratio and ineffective local dimming. It is also inconsistent in producing bright saturated colors. Color volume is worse than last year's SJ8500.

    İyi renk hacmi, ancak LG 55SK9000, düşük kontrast oranı ve etkisiz yerel karartma nedeniyle derin, koyu siyahlar üretemiyor. Aynı zamanda parlak doygun renkler üretmede tutarsızdır. Renk hacmi geçen yılın SJ8500'ünden daha kötü.


    bu yorum ise q7fn modeli için yapılmış

    The Samsung Q7 has excellent color volume. It can create outstanding bright colors but can't produce deep, dark colors. The color volume is very similar to the Q8FN and is a noticeable improvement over the 2017 Q7F/C.

    Samsung Q7, mükemmel renk hacmine sahip. Olağanüstü parlak renkler yaratabilir, ancak koyu, koyu renkler üretemez. Renk hacmi, Q8FN'ye çok benzer ve 2017 Q7F / C üzerinde gözle görülür bir gelişmedir.


    birde renk aralığı ile ilgili yapılan yorumlara bakalım


    2018 Q7F'de etkileyici bir renk gamı ​​var. Neredeyse tüm P3 renk alanını kapsıyor ve incelediğimiz tüm TV'lerin en iyi Rec 2020 kapsama alanına sahip. HDR içeriği, yaratıcının amaçladıklarına çok yakın görünecektir.

    Renk gamı, Q8FN'den bile daha geniştir. Bu, Q7FN ve Q8FN piksel fotoğraflarındaki farkın gösterdiği gibi, ikisi kesinlikle aynı panel olmadığından panel varyansı nedeniyle değildir.

    EOTF eğrisi, giriş uyarıcımızı neredeyse mükemmel bir şekilde takip eder ve TV'nin en yüksek parlaklığında biraz daha yumuşak bir yuvarlanmaya sahiptir, bu nedenle parlak sahnelerde daha az kırpma olur. PC ve Game EOTF'ler yaklaşık olarak giriş uyarıcılarımızı takip ediyor, ki bu iyi.



    birde sk9000 modeline bakalım

    P3 renk alanını iyi bir şekilde kaplayan TV, geniş bir renk gamı ​​gösterebilir.

    'Technicolor Expert' resim modunda HDR EOTF, PQ eğrimizin çoğu için çok parlak ve TV'nin en yüksek parlaklığında yavaş yavaş rulolar. 'PC' ve 'Oyun' EOTF eğrileri, iyi olan 'Technicolor Expert' inkine çok benzer.

    HDR içeriğini 'PC Mode' modunda görüntülerken, SK9000 geniş renk gamını doğru şekilde algılamıyor, böylece renkler yıkanmış görünüyor. Bu, C8 ile aynıdır.



    yani özetlersek siz aslında beklentilerinizi başka bir modelle çok daha iyi şekilde karşılayabilecekken örnek q7fn örnek xf90 modelleri aynı paraya kontrast parlaklık fakiri ips panel aldınız anlatmaya çalıştığım durum buydu size en başından beri kontrast ne cgi filmleri mahveder nede oyunları yeterki tv de doğru ayar yapılsın mağazada yada arkadaşlarınızda gördüğünüz görüntülerle karar vermişsiniz siz ama gerçekte durum öyle değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Mayıs 2019; 15:27:6 >




  • Öncelikle Uzun ve detaylı bir cevap yazmışsınız teşekkürler.
    Alırken mediamarkt ta Sony nin fx9005 idi sanırım, o modeliyle karşılaştırdım. Aslında. Uzaktan kumandanın ve OS in işlevselliği, ekranda yansımanın az olması (ki benim için en önemli etken buydu) dolby atmos desteği LG yi almamı sağladı.
    Görüntü Teknolojisinin derinine inmedim. Önceki mesajlarda anlatmıştım ne kadar iyi teknolojisi olursa olsun sizi mutlu etmedikten sonra anlamı yok. Kontrast ve renkleri vs ayarladık diyelim.İps panel zaten o ayardaki görüntüyü yansıma çok az bir şekilde veriyorken İstediğim görüntü kalitesinde neden o yansımları kabul edeyim . Az önce şirketteki duvarda asılı Va paneli Samsung bakıyordum. Traventenleri gösteyor bembeyaz. Tavandaki tüm floresanlar ekranda. Hayır siyah ta değil beyaz ekranda yansıma görmek gerçekten sıkıcı. İşte burada benim için tüm o teknolojiler bitiyor. İnanın imkanım olsa 10 yıl önce aldığım Sony yi kullanmaya devam ederdim çünkü insanların bu daha fazla renk daha fazla parlaklık daha fazla kontrast isteği televizyonları mahvetmişim onu gördüm.
    Yify vardır bilirsiniz filmleri ripler bu arkadaşlar. Normalde 4 GB olan 1080p film 1gb ye düşer. Bu arkadaşlar siyah alanlardaki tüm detayları yok eder koyu alanları da siyahlaştırıp detayı azaltır bu da boyutu küçültür. Mp3 teki gereksiz seslerin kırpılması gibi Bi şey yapıyorlar. İzlediğim uhd blueray uhd yify rip i gibi şimdi.
    Şu bulutla ma cidden moralimi bozdu ama Va panelde televizyonu atardım onu iyi biliyorum. En azından istenirse sıfır bulutlanma olduğunu biliyorum. Belki Bi umut software ile düzeltirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: whoops

    Öncelikle Uzun ve detaylı bir cevap yazmışsınız teşekkürler.
    Alırken mediamarkt ta Sony nin fx9005 idi sanırım, o modeliyle karşılaştırdım. Aslında. Uzaktan kumandanın ve OS in işlevselliği, ekranda yansımanın az olması (ki benim için en önemli etken buydu) dolby atmos desteği LG yi almamı sağladı.
    Görüntü Teknolojisinin derinine inmedim. Önceki mesajlarda anlatmıştım ne kadar iyi teknolojisi olursa olsun sizi mutlu etmedikten sonra anlamı yok. Kontrast ve renkleri vs ayarladık diyelim.İps panel zaten o ayardaki görüntüyü yansıma çok az bir şekilde veriyorken İstediğim görüntü kalitesinde neden o yansımları kabul edeyim . Az önce şirketteki duvarda asılı Va paneli Samsung bakıyordum. Traventenleri gösteyor bembeyaz. Tavandaki tüm floresanlar ekranda. Hayır siyah ta değil beyaz ekranda yansıma görmek gerçekten sıkıcı. İşte burada benim için tüm o teknolojiler bitiyor. İnanın imkanım olsa 10 yıl önce aldığım Sony yi kullanmaya devam ederdim çünkü insanların bu daha fazla renk daha fazla parlaklık daha fazla kontrast isteği televizyonları mahvetmişim onu gördüm.
    Yify vardır bilirsiniz filmleri ripler bu arkadaşlar. Normalde 4 GB olan 1080p film 1gb ye düşer. Bu arkadaşlar siyah alanlardaki tüm detayları yok eder koyu alanları da siyahlaştırıp detayı azaltır bu da boyutu küçültür. Mp3 teki gereksiz seslerin kırpılması gibi Bi şey yapıyorlar. İzlediğim uhd blueray uhd yify rip i gibi şimdi.
    Şu bulutla ma cidden moralimi bozdu ama Va panelde televizyonu atardım onu iyi biliyorum. En azından istenirse sıfır bulutlanma olduğunu biliyorum. Belki Bi umut software ile düzeltirler.
    İzlediğim uhd blueray uhd yify rip i gibi şimdi.
    Şu bulutla ma cidden moralimi bozdu ama Va panelde televizyonu atardım onu iyi biliyorum. En azından istenirse sıfır bulutlanma olduğunu biliyorum. Belki Bi umut software ile düzeltirler.

    bu kısmı biraz daha açar mısınız rica etsem?




  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    hocam iade etsenize 6 günlükse
  • Nasıl olacak mağazadan aldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    mağazadan alınca iade almıyorlar sanırım yinede şansınızı şu şekilde bi deneyin bu model bana büyük geldi hiçbir sorunu yok 50inch model ile değişim yapmak istiyorum belki alırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smolwarf

    Bu mesaj silindi.
    pm atamıyorum. fiyat nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freestanbul

    İzlediğim uhd blueray uhd yify rip i gibi şimdi.
    Şu bulutla ma cidden moralimi bozdu ama Va panelde televizyonu atardım onu iyi biliyorum. En azından istenirse sıfır bulutlanma olduğunu biliyorum. Belki Bi umut software ile düzeltirler.

    bu kısmı biraz daha açar mısınız rica etsem?

    Alıntıları Göster
    Yukarıda yazmıştım. Nasıl ki Mp3 te duyulmayan sesler kırpılarak dosya boyutu küçültülüyorsa yify de karanlık noktaları tamamen siyah yaparak detayları yok edip film dosyasının boyutunu küçülüyor. Detayın önemli olmadığı fazla siyah ekranın bulunmadığı romantik komedilerde bu ları tercih ederdim çünkü 1gb ile 1080p film izliyordum. Yeni TV lerde de bu durum var. Siyah alanlardaki detaylar kayboluyor gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi de aman siyah çok siyah olsun parlama bulutla ma olmasın derdi.

    Bulutlanma pointer İn etrafında oluyor. Kenara yakaştırdığımda kenarda da başlıyor ve iyice yaklaştırınca su damlası gibi birleşiyor. Ancak mesela film oynarken pointerı siyah bölüme getiriyorum gram Bulutlanma olmuyor. Kenarda bile. Software ile halledilebilecek bir durumdur ama işlemciden yer o zaman da görüntü kalitesinden kaybedebilir.

    Televizyonu atardım kısmı abartma sadece. Ancak yansıma beni çıldırtan bir özellik ve Va paneller bu konuda çok kötü. Zaten mağazada Bi 8500 e Bi 9005 e bakıyordum. En sonunda TV nin ekranında arkamda TV ye bakan adamla göz göze gelince döndüm elemana 8500 ü verin dedim. Siyah sahnelerde tavanda kaç tane floresan var detayıyla görünüyordu. Dediğim gibi ben Va ları kötülemiyorum. Biliyorum ki kontrast renk siyah çok daha iyi. Sadece neyi istediğimi ve istemediğimi iyi biliyorum. Yansıma tüm konsantrasyonu bitiriyor bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 17 Mayıs 2019; 19:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler markaların 2019 yılına ait Tr kodlarıyla olan modellerini görebileceğimiz bir site varmı?
    Ortalıkta o kadar çok model varki insanın kafası karışıyor,ben şu an güncel olarak Lg 55uh850v kullanıyorum.Çok yakın zamanda olmasada 65+ inç’e geçme planım var ancak dediğim gibi işin içinden çıkılmıyor.Yok SJ yok SK yok UK yok UH,rtings’de yer alan kodlarda bizdekilerle uyuşmuyor..
    normalde bildiğim kadarıyla UH850v eski bir model olmasına rağmen 65 versiyonun fiyatı 2018 2019 modellere göre daha pahalı gözüküyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whoops

    Yukarıda yazmıştım. Nasıl ki Mp3 te duyulmayan sesler kırpılarak dosya boyutu küçültülüyorsa yify de karanlık noktaları tamamen siyah yaparak detayları yok edip film dosyasının boyutunu küçülüyor. Detayın önemli olmadığı fazla siyah ekranın bulunmadığı romantik komedilerde bu ları tercih ederdim çünkü 1gb ile 1080p film izliyordum. Yeni TV lerde de bu durum var. Siyah alanlardaki detaylar kayboluyor gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi de aman siyah çok siyah olsun parlama bulutla ma olmasın derdi.

    Bulutlanma pointer İn etrafında oluyor. Kenara yakaştırdığımda kenarda da başlıyor ve iyice yaklaştırınca su damlası gibi birleşiyor. Ancak mesela film oynarken pointerı siyah bölüme getiriyorum gram Bulutlanma olmuyor. Kenarda bile. Software ile halledilebilecek bir durumdur ama işlemciden yer o zaman da görüntü kalitesinden kaybedebilir.

    Televizyonu atardım kısmı abartma sadece. Ancak yansıma beni çıldırtan bir özellik ve Va paneller bu konuda çok kötü. Zaten mağazada Bi 8500 e Bi 9005 e bakıyordum. En sonunda TV nin ekranında arkamda TV ye bakan adamla göz göze gelince döndüm elemana 8500 ü verin dedim. Siyah sahnelerde tavanda kaç tane floresan var detayıyla görünüyordu. Dediğim gibi ben Va ları kötülemiyorum. Biliyorum ki kontrast renk siyah çok daha iyi. Sadece neyi istediğimi ve istemediğimi iyi biliyorum. Yansıma tüm konsantrasyonu bitiriyor bende.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler ilginiz için. Çok açıklayıcı oldu. Ben de mağazada sk 8500 ü izlediğimde rahatsız edici bi siyah derinliği detay eksikliği gözlemlemedim. normal kullanıcı için de ayırt edilecek bi fark olduğunu sanmıyorum. Herşey gayet net ve canlı geldi kalite hissiyatı da son derece yüksek geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freestanbul

    Teşekkürler ilginiz için. Çok açıklayıcı oldu. Ben de mağazada sk 8500 ü izlediğimde rahatsız edici bi siyah derinliği detay eksikliği gözlemlemedim. normal kullanıcı için de ayırt edilecek bi fark olduğunu sanmıyorum. Herşey gayet net ve canlı geldi kalite hissiyatı da son derece yüksek geldi.

    Alıntıları Göster
    hocam yorumlarınız yanlış ve insanları yanıltıyorsunuz mesela şu yorumunuz..

    ''Yeni TV lerde de bu durum var. Siyah alanlardaki detaylar kayboluyor gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi de aman siyah çok siyah olsun parlama bulutla ma olmasın derdi.''

    bunun sebebi aman çok siyah olsun diye birşey değil uzaktan yakından alakası yok bunun sebebi tam olarak kontrast tv de kontrast düşükse detay göremezsiniz derken bundan bahsediyordum işte size siz bir çok şeyi çok yanlış biliyorsunuz buda onlardan birisi asıl ips panelde detaylar kayboluyor göremiyorsunuz..

    keşke tv yi almadan önce bunları bir araştırsaydınız nedir ne değildir diye..

    yine gelelim yansıma konusuna bunun ips panel yada va panel olmasıyla hiçbir alakası yok kullanılan ekran ile alakalı yarı parlak ekran varsa fazla yansıma yapar tam parlak ekran varsa daha az yansıma yapar tam parlak ekranlarda genelde üst modellerde olur dediğim gibi va mış ips miş farketmez sizin florasanları görme sebebiniz baktığınız modelde yarı parlak ekran kullanılıyor oluşu..


    yine bulutlanma diye bahsettiğiniz durumu tekrar anlatayım sizin bahsettiğiniz şey bulutlanma değil ve bunu yazılımla vs çözemezsiniz aldığınız tv ips panel olduğu için kontrast düşük kontrast düşük olduğu içinde düzgün siyah gösteremiyor bu sefer ne oluyor arka aydınlatmanın karartmadığı yerler beyaz görünüyor ve o beyazlığı geçirmenin hiçbir yolu yok tek yolu var oleddeki gibi her pikselin ışığının ayrı olması lazım led modellerdede bu şuan imkansız belki microled gelince...

    bunları niye yazıyorum görüyorumki diğer arkadaşlarıda bu konularda yanlış bilgilendiriyorsunuz bu paralar az paralar değil aynı paralara çok daha performanslı modeller varken insanlar bu modeli almasın yazık gerçekten az para değil 7000tl..




  • mağazada zaten siyah performansını anlayamazsınız o kadar ışığuın altında hepsi siyah gelir ama eve gelince karanlıkta film dizi izlemeye başlayınca sonuç hüsran..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 18 Mayıs 2019; 13:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.