Şimdi Ara

LFS OYUNU HAKKINDA.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lfs oynuyorum ben fakat s1 kilidini açamadım antreman yaparak açmaya calısıyodum yarısın birisi kaldı bunu oynamadan acabiliyor muyuz bide bu onlien yarışlar nasıl oluyo herkes katılabiliyormu bu yarışlara..

• oyunu satın alman gereliyor s1 ve s2 için...
  • nasıl yani antreman ile çılmıyormu o bölümler yada demosu indirilemiyormu.
  • Online yarışlara lfsworld.net'den üyelik alarak başlayabilirsin.Antrenmanları yapmana gerek yok online yarışlara katılabilmek için.Ana menüden çoklu oyuncu seçeneğine tıkla, üyeliğinle giriş yap ve server seçip yarışmaya başla.İlk önce çoğunlukla boş olan serverlarda kendini geliştirmeni öneririm, banlanırsın çünkü yarış serverlarından hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Online yarışlara lfsworld.net'den üyelik alarak başlayabilirsin.Antrenmanları yapmana gerek yok online yarışlara katılabilmek için.Ana menüden çoklu oyuncu seçeneğine tıkla, üyeliğinle giriş yap ve server seçip yarışmaya başla.İlk önce çoğunlukla boş olan serverlarda kendini geliştirmeni öneririm, banlanırsın çünkü yarış serverlarından hemen.

o dediğini yapmaya çalışıyorum ama senkronizasyon baglantısı yapılamadı diyor cogunlukla girdiğim yarışlarda f 1 oluyor bos olan dogru düzgün bi yere girmedim netin yavaslıgından olabilirmi acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.