arkadaşlar pc de oynayacam sadece gitarı alacak Les paul iyi midir ?
yeni gitar çıktı dokunmatik tuşlu falan diyorlar nedir ne değildir ?
Telleri çabuk kopuyor... Akort ayarını yapmak çok zor bi de...
Dokunmatik tuşlar bir işe yaramıyor bundan emin olabilirsin. Bende de Les Paul gitarı var (daha doğrusu Kramer gitar ama Les Paul ile aynı jenerasyonda.) Bir tersliğini görmedim , dünya rekoru kıran çocuklar normal tuşlarla oynuyorlar.
@canzogur: telli gitarım var ve akortu yerinde. bunu okurken baktığın ekrandaki browserının scroll özelliğini kullanarak üste ya da alta kaydırırsan fark edeceksin ki bilgisayar oyunlarına dair bir forumda; Guitar Hero adı verilen gitar-joystick formatlı bir oyun kontrol cihazından bahsettiğimizi anlayacağını umuyorum. forum trollüğü meslekten sayılmıyor işçi bulma kurumunu dene bir çok işsiz insana iş buluyorlar.
@boost : rekor vs şeyler değil de bi yerde yeni çıkacak oyunlarda o dokunmatik tuşlara ek özellik ekleyebileceklerinden bahsediliyordu solo atarken perdeler arasında kaydırarak elektro gitar havası vermeye yönelik bişeyler yapılabilinir diye düşünmüştüm de. galiba bi süre daha klavyeye devam edeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme