Şimdi Ara

Leona Jungler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yani leona şimdi support şampiyonu mu ki jungler ya da solo gidilemez.

• Pasifini kendisi yapamadıkca jungle olmaz bence.
  • Kullanabilirsen gider. İnternette rehberlerini bulabilirsin S3 için.
  • Pasifiyle alakalı buff gelme ihtimali vardı. Gelirse eğer op jungler olur. Ama şuan yeteri kadar hızlı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan var.
  • Sustain yok çok yavaş döner çok zorlanır jungle'da, solo top da viable bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 11 Mayıs 2013; 19:08:20 >
  • sakin el sampyion tr de çok var leona top midler gel buraya adamlar metayı bırak herşeye karşı
  • sup olarak gayet iyi
  • Jungler gittim blue için hard pull yapıp smıtesiz kesince çgayet hızlı bir şekilde dönüyor.
    Gang atma potansiyeline zaten diyecek yok.Pasifden biraz kayıp var o da çok sıkıntı değil.5 lvl den sonra normal bir jungler hızında dönebiliyor.
  • Pasifi ne ki?

• bkz. Stonewall008
  • ben bizzat oynadim jungle ve çok rahat jungle dönebiliyor özellikle pullsuz blue + wolf + red + gank atabilir düzgün runeler ile :)

• Solo Topta denedim gayet viable
  • Morello leona'yı jungleda güçlendirecek bir bufftan söz etmişti -sanırım jungle yaratıkları için pasifini kendi patlatacak- ama o buff gelmese bile iyi jungler bence -gerçi kimse oynamıyor ama- CC leri yeter zaten, hele lanede zed tarzı bir champ varsa (leona + zed oğpi zedin ultisini 5 e katlıyor resmen)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaveten Buff gelirse Leona Jungle için elimden düşmeyecek bir champ olur Gang Rate %100'lere vurur..
  • Gerçekten jungler listesine girmesi gereken bir champ.
    Runeleri sağlam ayarladıkdan sonra hızlı bir şekilde dönebiliyorum.
    Gang konusunda listede top 5 e girecek potansiyelde.
    Tabii sorun var o da şu.Leona aldım jungler gidiyorum dedim trollediler he :(
    Riot zaten leonayı support olarak çıkarmadı ki ne dir bu cahillik.Champ özelliklerin de bile yazmıyor yani support diye.

• Ben blitzcrank jungle diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandaman

Ben blitzcrank jungle diyorum

Blitz jungler cok zevkli ve cok etkili leona jungler yuksek elolarda goruyorum cok is yapiyo (adamlar oynuyo tabi pro isi biraz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Orijinalden alıntı: Pandaman

Ben blitzcrank jungle diyorum

Blitz jungler cok zevkli ve cok etkili leona jungler yuksek elolarda goruyorum cok is yapiyo (adamlar oynuyo tabi pro isi biraz)

Pro işi deyip de abartmamak lazım. Bazı heroları belki onlardan iyiyidir?

• kim demiş gidemez diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.