Şimdi Ara

Leon vs Bravo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • leon un yüzü eskidi artık ve arkadaşların da dediği gibi bravo nun çok avantajı war leon a göre
  • bravo daha konforlu leonun içide daha dar ve eskidi artık 17 lik lastiklere rağmenaynı yolda çukurlardan geçerken bravo hem daha konforlu hemde süspansiyon ses yapmıyor.
  • Galeride Bravo'nun içine oturdum ve ben Fiat amı bindim dedim..

    Çok güzel araba yapmışlar ama ben yeni çıkan bir modelin hemen alınması taraftarı değilim.. Sonuçta sorunları çıkabilir..
  • arka diz mesafesi bence tam manasıyla felaket dikkat etmenizi öneririm ayrıca arka camın görüş açısı da bizim arabamızdan daha dar bana eksik geldi açıkçası(opel astra sedan:D)
  • bravo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasanmerto

    herkes bravo diyor da bravo fiat yav




    aklıma kedi ciğer hikayesi geldi
  • Leon'un kasası gerçekten eskidi,içi kötü,donanım seviyesi Bravo'ya göre düşük...Tercihim sanırım Bravo'dan yana olurdu.
    Şimdiden Hayırlı Olsun...
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 13 Mart 2008; 22:17:34 >
  • biraz beklersen bravo
  •  Leon vs Bravo


     Leon vs Bravo



    Leonun Resmi Tam OrjinaL değil galiba
  • Eski Bravo da ilk çıktığında hasta olmuştum o da efsane bir arabaydı özellikle HGT ler.Şimdi de mükemmel olmuş dizelini test ettim 105 lik malzeme kalitesi mükemmel motor mükemmel.Tjet daha iyidir muhtemelen. Spor paketli 17 jant olması mükemmel gösteriyo aracı.Bu aracı yakın zamanda çok fazla görmeye başlarız yollarda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: plep


    quote:

    Orjinalden alıntı: hasanmerto

    herkes bravo diyor da bravo fiat yav




    aklıma kedi ciğer hikayesi geldi


    çok haklısın plep arkadaş benimde o hikaye geldi aklıma hasan arkadaşımızdan saçma sapan bir yorum işte kesin reno kullanıyodur zaten o çok kaliteli reno aman aman laf etmeyin megane ye mercedes bile halt yemiş yanında




  • Bravo al arkadaşların gönlü olsun, leon sayısı artmasın Mesajından Bravo'u beğendiğin anlaşılıyor. Motor verileri rakamsal olarak güzel göründü gözüme, git bin arabanın içine zaten o zaman anlıyorsun alıp almayacağını.


    quote:

    Orjinalden alıntı: c4timer

    +1 bravo ;

    1) iç mekan kalitesi olarak üstün
    2) daha güncel kasa
    3) 2.eli seat leondan iyi olacak gibi ( öyle gözüküyor , tabi yorum yapmak için erken)
    4) 2 'sinin servisleri arasında fiat servisleri daha makul gibi


    1) Parça kalitesi olarak mı
    2) Doğrudur.
    3) Stilo gibi mi?
    4) Fiyat olarak büyük ihtimalle.



    Son olarak bir soru şu Leon iç tasarımını neden beğenmediğinizi açıklar mısınız?




  • Arkadaşlar yorumlar için teşşekkürler büyük coğunluk bravo al diior bende çok istiyorm ama 38 000 lira bi fiat arabasına vermek konusunda arabaya bayılsamda tereddütteyim bunu sebebi şimdi araba 10 numara hakketen ok ama 5 sene sonra arabayı satmaya kalktoğımda 3 kuruşa gidermi diyede düşünmüyor deilim çünkü örnek verirsek 2001 model golf piyasada 20 000 lira ederken aynı model bravo 3 kuruş paraya gidiyo , pederde delimisin o kadar para vericeksen 2000 lira daha ver jetta al deip duruyo, kafam karıştı birazz sanırım biraz daha bekliccem bravo konusunda piyasaya bi çıksın tamamen hakketen göründüğü, söylendiği kadar iiyse alıcamm, tekrar teşekkürler yorum yazan arkadaşlara
  • sen boşver çoğu kişileri,bravo denen araç Fiat ve uzun soluklu olmayacak heycanı,Leonu zaten bilmeyen kalmadı kendini kanıtlamış bir centilmen.Al leon TSI tadını çıkar bence.
  • bazı arkadaşlar bol keseden saçmalasalarda Fiat bir atağa kalktı ve devamıda gelecek Seat kimmiş wv olmasaydı kim takardı seat ve skoda bana aynı bağımlı devletler gibi geliyor Fiat ise bünyesinde alfa romeo-ferrari-lancia-maserati gibi firmaları barındıran bir kuruluş niye bu kadar ön yargıyla yaklaşılıyor anlayamıyorum hala tempra tipolara laf ediliyor sanki tempra olduğu zamanllarda reno megane yapıyordu seat leon yapıyordu dimi biraz eleştirirken yapıcı olalım yıkıcı deil bırakın marka fanatikliğini
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serty23

    Arkadaşlar yorumlar için teşşekkürler büyük coğunluk bravo al diior bende çok istiyorm ama 38 000 lira bi fiat arabasına vermek konusunda arabaya bayılsamda tereddütteyim bunu sebebi şimdi araba 10 numara hakketen ok ama 5 sene sonra arabayı satmaya kalktoğımda 3 kuruşa gidermi diyede düşünmüyor deilim çünkü örnek verirsek 2001 model golf piyasada 20 000 lira ederken aynı model bravo 3 kuruş paraya gidiyo , pederde delimisin o kadar para vericeksen 2000 lira daha ver jetta al deip duruyo, kafam karıştı birazz sanırım biraz daha bekliccem bravo konusunda piyasaya bi çıksın tamamen hakketen göründüğü, söylendiği kadar iiyse alıcamm, tekrar teşekkürler yorum yazan arkadaşlara


    Jetta mı? Yahu diyelim 0 km Jetta aldın. Trafikte Bravo gördüğün zaman gözden kaybolana kadar arkasından bakmayacak mısın?

    O kadar para vereceksin, başkasının beğendiği değil kendi beğendiğin arabaya bin. Eski Bravonun az para etmesinin sebebi 3 kapı olması. Bu Bravo para eder merak etme

    Sırf 2 . elde 2 milyar daha fazla para eder diye jetta alınmaz diye düşünüyorum.




  • Jettalardada TSi motor var.
  • evet ama bravo daha ucuz
  • bravo için biraz beklenmeli diyorum.
    1996 yılında ilk bravo cıktıgı zaman bursadaki tofas-fiat fuarinda incelemis ve ozmanlar dayima almistik.tek kapı li bravo lar-brava ile karismasin.
    o zamanın sartlarina gore harika bir iç tasarimi vardi.aradan 12 yil gecmis hala iyi duruyor o eski tasarım.
    italyan yapımdı o bravolar da.sıkıstırılmıs motor muhabbetleri zamani
    dayim araci yaklasik 2 yil kadar kullanip astra almisti hb.
    ozman sartlarinda da cok iyi olsa da,bu isten cok cok iyi anlayan dayimin yorumu alman yine de farkli idi.
    tabiii aradan cok zaman gecti.2008 bravo cok cok iddali geldi.
    ama yinede cok yeni bir araç.kronik sorunu var mi yok mu bilinmiyor.biraz beklemek lazim derim.
    leon a gelirsek,iç tasarımda bravo nun gersiin de ancak 36 000 ytl lik bravo ile leon arasinda donanımda leon u ustun gordum ben.bazi arkadalar leon altta kalmis demis acaba ben mi yanlis baktim.
    esp falan yoktu cunku.oysaki stylance de bu onemli ekipman standart.
    tabi ben de yanlis bakmis olabilirm.
    en doorusu tabiikide teste girip karar vermektir.
    motor olarak ikisi de 1.4 turbolu.
    leon un 5 hp lik avantaji var.mutlaka fiat da iyi bir motor yapmiştir ben buna inaniyorum.

    ama dediiim gibi bence beklenmli.bravo daha cok yenı.malum fiat markasi insani bu konuda urkutmuyor değil.bi model cikiyor 2-3 sene sonra kayiplara karisiyor.
    bu sefer cok iddali geldiler ve resimlerden gercekten de cok guzel duruyor bencede.bende daha firsat bulup testine cikamadim.
    ama ne olursa olsun,aracin piyasa bir sure gezinmesi gerekir bece




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.