Şimdi Ara

Leon FR DSG Gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLooP

    quote:

    Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

    Arabayı değiştirmeyi düşünüyordum bu aralar.Benim araca göre baya ekonomik olacağından ve hemen hemen aynı performansı alacağımdan düşünebilirim şimdi Leon'u.Gidip test edeyim en kısa zamanda, aklım çelindi.

    Ben bunun dizelini almıştım. Ancak bu seçenek geçen ay olsaydı ciddi manada bu FR ı düşünürdüm.

    Yalnız bu kadar güç Leon'a biraz fazla gibi geliyor bana. Özellikle aracın arka tarafı pek stabil değil. Bu FR bağımsız süspansiyonsa eğer bu fiyata mükemmel diyebiliriz.

    Test etmek lazım tabi.Şimdi ben 240'lık Mondeo'dan sonra çokta iyi bir his almayacağım bu araçtan orası kesin .Ancak sonuçta hemen hemen aynı performans ve ciddi bir ekonomi için, yol tutuş ve konfordan ödün verebilirim.

    Valla hocam altındaki araç zaten birçok konuda referans. Ordan Leona geçmek mantıklı mı bilemem.

    Ancak Leon 1200 kiloluk bir araç. Ayrıca DSG nin bu 150 hp ile neler yapabileceği de malum Aşağı yukarı aynı performansı alırsınız gibime geliyor. Ama işte detaylı test etmek lazım. Ben TDI olanını arada deniyorum otobanda, o bile inanılmaz tepkiler veriyor. Bunu düşünemiyorum

    Neyse test edince düşüncelerinizi yazarsanız okuruz =)




  • FR da LED paket + Sunroof + 17" Jant standart hocam.

    Bu fiyat üzerinden illaki inecekler. Tek fark +2 veya +3 garantiye ekstra ücret ödersiniz ki o olmazsa olmaz işte. Malum DSG sakat.
  • fıyatı baya uygun bence
  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş Hoş bir alternatif sunmuş oldular piyasaya o zaman, dediğiniz gibi 2015 ortası itibariyle geleneksel %1.5'luk indirimler gelir Yalnız ne yalan söyleyeyim Leon'un keşke kıç kısmı makyaj yese. Arkadan aracın sportifliği fazlasıyla bozuluyor..
  • Manuelin saçma vites oranlarından sonra ilaç gibi gelir, süper keyif verir. Tek sıkıntı şanzımanın riski.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • markası ne olursa olsun benzinli bi araca 70bin tl ve yorumlar gayet güzel fiyat şeklinde.. enteresan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BO62

    forumda bekleyeni vardı ama 2.el golf 1.4 tsi 140 daha mantıklı .

    O bekleyenlerden biri benim hocam :)

    Ancak şimdi düşünüyorum, Abd ve Ab'nin Rusya ile işi kısa zamanda biterse, benzin fiyatları otomatik tüfek atışı gibi yükselir korkusundayım.

    Dahası manuel araç kullanmamaya yemin ettim artık, yıllardır otomatik kullanıyorum. Dsg konusu malum ne yapsak ne etsek bilemedim şimdi. 2 tane aldırdım arkadaşlara 1.6 tdi ikisi de çok memnun ama manuel tabi onların ki, of volkswagen of. Kafamızdaki soru işaretlerini bi gideremedi şu otomatik vitesiyle ilgili
  • Çok iyi olmuş. Ben 71 bin de olsa baya satacağına eminim. Herkes otomatiği olmadığından vazgeçiyordu.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    69 veya 69.500'tü hocam yanlış hatırlıyorsunuz. Ve sunroof FR'da mayıs-hazirandan beri standart. 140'lık manuel'lerde de sunroof, ön arka full led, 17" jant standart. 2000 lira zam gelmiş manueline de, ondan bu model de 2000 lira zamlanmış.
  • Mevcut aracım VW tiguan 1.4 TSI DSG. Eve ikinci araç olarak tam gönlümdeki araçtı. Sırf ikinci bir DSG alıp riski arttırmayayım diye vazgeçtim. Alacak arkadaşlar baştan 2 sene ekstra garanti uzatma yaptırıp gönül rahatlığı ile binsin
  • Korkmayın bu kadar dsg den. + 2 sene garantiyi ekleyin gerisin doğuş düşünsün.yazılım attırmyı da unutmayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 6 2010 model aracımı 95000 km de sattım 2013 de kavrama yeni seri ile değişti (ben bir problem farketmemiştim servisteki arkadaş bakım sırasında farketti) ve bir problem de çıkarmadı
    +2,+3 sene garanti ile alınır ve 4-5 sene binilir bence ,yeni serilerde de sıkıntının minimum olcağını düşünüyorum.Şu anda zf şanzımanlı bir araç kullanıyorum.
  • Fiyat çok çok yüksek. 62-63000 TL civarı olmalıydı. Resmen adam kazıklamaya çalışıyorlar.

    Eski fanatik cihanair olsaydı, çok uygun falan derdi kesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servislerini yetkili serviste yaptirip garantisi bitmis aracinin dsgsini 120 liraya degistiren kullanicilar da var. hazir sikayetler de azalmisken iyi cikti bu 1.4 act dsg leon. Alacaklara simdi den hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG mi? Geldiği gibi gitsin
  • 71 mi
  • henüz 150 HP dsg act alana rastlamadık, alan olursa yorumlasın
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Henüz 2015 modeller ülkeye giriş yapmadı hocam ondan. 2015 yılı içerisinde üretilen araçlar 2015 model sayıldığı için o araçların gelmesi lazım. 2.5 ayda geliyor zaten yeni üretilen bir araç, mart ortası gibi bayilere düşer. Ben de bir test sürüşü yapmak istiyorum 140'lık manuel FR'la sürüş keyfi farkı var mı görmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cesc_

    Henüz 2015 modeller ülkeye giriş yapmadı hocam ondan. 2015 yılı içerisinde üretilen araçlar 2015 model sayıldığı için o araçların gelmesi lazım. 2.5 ayda geliyor zaten yeni üretilen bir araç, mart ortası gibi bayilere düşer. Ben de bir test sürüşü yapmak istiyorum 140'lık manuel FR'la sürüş keyfi farkı var mı görmek için.

    Subatin 2. Haftasi gibi burda bayiilere ulasacagi soylendi corlu caliskan otodan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim izmirde 2 tane seat bayisi var (Vosmer ve MBU), leonda FR ları veya dizelini test etmek istemiştim fakat ellerinde sadece 1,2 TSI test araçları var. kaldıki 150 HP yi anca rüyamızda deneriz biz almak istediğimiz aracın testini bile yapamıyoruz, 70 bine yakın para ver ve karambole bi motor seç ve al.. sadece teknik veriler ve yorumlara dayanarak bişey seçmek zor. artık siz dener bize söylersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.