2-3 Gündür iddaa oynamanın gazına geldim, açtım facebook'u şu iki adamı ve lewis ve oly'i buldum. Arkadaş çevrem Lewis ve oly'e güvenilir diyorlar, ben de konu adındaki yazan adamların sayfasından bir maçı yazdım yattı, telafi maçı diye bişey koydu yine yattı. Suç kimde, kimsede. 2 TL gitti, gitsin. Fakat o ikisinden soğudum, keşke herkesin 2 TL'si gitse, insanlar 100-200 basıyor. 16 nisandaki ciddi anlamda vurgundan herkesin haberi vardır, bazen tutabiliyor da.
Özet; Deneyin, birkaç kere yatın ve soğuyun. Ben o ikisinden artık kupon falan oynamam, fakat diğer ikisini de denemek istiyorum. Tutturdukları da var, tutturamadıkları da. Tutturamadığı maçı silme gibi bişey yapmadı, en azından ortada bir güvenirlik var. Ama tutturamadı işte.
onların verdiklerini oynama . genelde yatıyor ve sayfasından siliyor. geriye tutan maçları gösteriyor sadece
quote:
Orijinalden alıntı: hulusiaktas
onların verdiklerini oynama . genelde yatıyor ve sayfasından siliyor. geriye tutan maçları gösteriyor sadece
Lewis denen adamın da patladığını öğrendik, sıra oly'de. Göreceğiz cidden kazandırıyorlar mı kazandırmıyorlar mı.
quote:
Orijinalden alıntı: TqMaqe
quote:
Orijinalden alıntı: hulusiaktas
Lewis denen adamın da patladığını öğrendik, sıra oly'de. Göreceğiz cidden kazandırıyorlar mı kazandırmıyorlar mı.
oly de çok patlıyor ben daha onu 20 binlerdeyken felan takip ediyordum paylaşıyordu gece sonra yatanları siliyordu sistem oynuyorsan oynanabilir ama hayatta 100-200 basmam o adamın dediğine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme