Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.677
Cevap
112
Favori
658.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar lensmarketten mi alıyorsunuz optikçide pahalı
    lensmarkette lenslerde çakma çinmalı vs birşey olma ihtimali varmı
  • beyler ben 2 yıl önce purevision ın normal olanını kullanıyordum memnundum daha sonra purevision hd2 aldım o normaline göre biraz kalın geldi ama buda iyiydi. Şimdi yeni bir sipariş geçeceğim ve marka degiştirmek istiyorum. Değiştirme amacım purevision hd2 den memnun olmadığım için değil belki başka markalar daha iyidir diye düşündüğümden. Bu ciba vision un aquasız night & day i varmış yorumları okudum herkez çok memnun özellikle bilgisayarla uğraşanlar bundan kullanıyorlarmış ve çok çok memnunlarmış. Aranızda bu lensten kullanan varmı memnunlarmı bunu ögrenmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzimliBirisi kullanıcısına yanıt
    Görüntü olarak purevision ürünleri iyidir eğer alıştıysanız ve ihtiyaçları ızıda karşılayabiliyorsa bence değiştirmeyin derim night and day de güzel ama görüntü sık kullanımda purevision gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi lens alışveriş sitesiwww.lensoptik.com.tr tavsiye ederim arkadaşlar..iki kutuya istediğiniz büyük solusyon hediyesi var ayrıca.
  • En son gittiğim göz doktoru lens kullanırken daim gözyaşı kullanmamın genel bi söylem olduğunu ama çoğu zman belli bir dozun gerektiğini i söyledi.Sen düzenli muayeneye gel dedi.Göz yaşım yeterliyken fazla dozda gözyaşı kullanırsam gözyaşı bezlerimin tembelleşbileceğini ve hayat boyu bu damlaları kullanmak zorunda kalabilceğimi söyledi.Gözyaşı miktar ve kalite analzini devamlı takip ederiz ona göre dozu ayarlarız dedi.bide en iyi lens yoktur.herkese farklı lens gidebilir vucudun alerjik tepkisine bağlı ayarlanmalı filan dedi.bu işin bu kadar komplike olduğunu düşünmemiştim.burdaki bilgiler kafa karıştırıcı geldi
  • Lens kullanan pm lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar acil bir sorunum var. Lens için muayene oldum. BC değerim 8.9 çıktı. Doktor bu değerde lensi çok zor bulacağımı bu yüzden 8.7 almam gerektiğini söyledi. Fakat yanma ve batma yapabilir dedi. Bugün optikçiden aldım eve geldim. Bir baktım lensin BC değeri 8.6 Ben şimdi bu lensi kullansam sorun olur mu? Yoksa iade mi edeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer açmadıysanız bence bir optikçinize danışın
  • ben de elegance marka lens kullanıyorum şuan. kaliteli mi değil mi bilmiyorum ilk olduğu için kullandım. 3 aylıktı. Şimdi yeni almam lazım purevision mu alsam ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flat_kil

    Eğer açmadıysanız bence bir optikçinize danışın

    Bana bu lensi veren optikçim zaten. Belli ki elinden çıkarmak için vermiş. Lenste eski çünkü. Bayağı önce çıkarmış firma bu modeli.

    Bausch & Lomb - Soflens 59

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle elinde kalanı satmış büyük ihtimal bence değiştirin 8.6 bile alsanız bunla başlamayın ha eski olması önemli değil ama yinede olsun
  • Merhaba arkadaşlar yarın lens için doktora gidicem bc ve numaraları öğrenmek için lensleri lensci.com'dan alıcam fakat fiyatları diğerlerine göre neredeyse yarı yarıya ucuz bunun sebebi bazı yerlerde diğerleri lensleri olması gerekenden çok pahalıya sattıkları yazılmış gerçekten doğru mu lensci.com'dan alış-veriş yapan var mı sakata gelmeyelim?lensleri kendi param ile alıcam diğer sitedeki fiyatlara param yetmiyor onun için sordum birde bu lens kapına ne kadar solüsyon koyuyoruz?her gün değiştirmek gerekiyor mu?300 ml'lik solüsyon ne kadar sürede bitiyor?
  • merhabalar arkadaşların yarın uçakla seyahat edeceğim yaklaşık 2 saat kadar uçakta lens takmak sakıncalı mı acaba hiç lensle uçak yolcuğu yapan var mı ?
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    360 ml solüsyon bana 3 - 3.5 ay gidiyor. Her gün değişmelisin. Lensci.com dan değilde lensoptik ten aldım öneririm sanada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lensci.com'da acuve oasys 37 tl sizin önerdiğiniz sitede 54 tl bu fark neden onu çok merak ediyorum ondan korkuyorum sakata gelmeyeyim diye ondan sordum oradan alış-veriş yapan var mı diye
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Genelde bu tür lens siteleri optikçiler gibi değiller yani sipariş üzerine getirmiyorlar stoklarında her numaradan fazla fazla olduğu için onlarda uygun fiyata alıyolar doğal olarak. Ben bu firmaya aynı sizin sorduğunuz gibi mesaj atmıştım cevap bile gelmedi. Ben purevision 2 hd kullanıyorum burada 47 tl ydi sanırım orda 55 tl civarıydı ordan aldım lensoptik bana istiyorsanız lensin barkod numarasını ithalatçı firmaya sorgulatabilirsiniz dedi o bana güven verdi sorunsuzdu alışverişim ha lensci.com u kötülemiyorum sadece yaşadıklarımı anlattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin 15.30da randevum var receteyi alip siparis vericem artik birsey olursa şansa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar reçete mi aldım Acuve Oasys sipariş vericem ama gözüme uygun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?



    Lensin özel adı'nı okuyamadım orada tavsiye ettiği lens adı yazıyor galiba birde lens siparişi verirken tüm çap'ı sormuyor niye yazmışlar?




  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Air optix aqua tavsiye etmiş doktorunuz acuvue oasys nin b.c. değeri 8.4 dür . Acuvue alırsanız değerleriniz gözünüzle uyuşmayacağından problem çıkabilir .
  • Oasys denedik,Acuvue 2 denedik ikisinde de ufak sıkıntılarım oldu bakalım 1 çift deneme lensi air optix aqua gelecek onda umarım kızarma ve kuruma problemlerini atlatırım.BC değeri 0.4 daha yüksek ama sonuçta para vermedik
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.