Şimdi Ara

Lens'in Golü Nizami (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görüntüler net.Hakemin maçası yememiş.
    Futbolun katilleri Türk Hakemleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus626emre

    Nizami olayı bi kenara bu gol verilse nasıl mutlu olacaktınız lan.

    Kalecimiz ceza sahası dışında.

    O kalecinin sorunu.Vicdan mı yapacağız bir de.Tipe gel ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Gol banada doğru geldi

    hocam gol dogru ama hakem orda barajı kurdurmadan saha içindeki karışıklıgı cozmeden oyna demesi çok ilginç kafası karıstı refleks olarak çaldı o düdügü eliyle de oyna dedi. ama diğer yandan hakemin sözünü saha içinde cumhurbaşkanı bile değiştiremiyosa gol verilmeliydi diye düşünüyorum tarafsız gorusum.
  • Aziz Yıldırım yayıncı kuruluşa düdük sesi ekletmediyse pozisyon gol.

    Edit: Galiba oynayın dedikten sonra Fabri'nin kalesine geçmedini farkediyor ve sonra nasıl olsa Lens'in önündeki baraj açılmamış, FB önde ve vakit geçirmek için kullanmaz diye de düşündüğü sırada gol oluyor. Atış kullanıldığı için pozisyon bi daha iptal edilemez, FB geride olsaydı maç tekrarına kadar gidebilecek bi pozisyon bu, çok büyük bi hata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 6 Şubat 2017; 1:25:31 >
  • Barajı düzgün kurmayan bjkli

    Kalesine geçmeyen bjkli

    Suçlu Fenerli



    Orda karışıklıktan faydalanıp topun dibine giren bjkliler etik mi peki?

    Diğer pozisyondada kafa atan bjkli çirkeflik yapan rvp nasıl oluyor bu iş anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 6 Şubat 2017; 1:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu pozisyona lafım yokta hani ses gürültü vs vs birşeyler deriz kendi sahamızdan ofsayta nasıl düştük ben onu anlamadım.
  • Kaleci kalede değilse oyun durdurulur



    Böyle bir kural var mı?



    Vicdani olarak demiyorum resmi bir hakem kuralı var mı? Bildiğim kadarıyla yok. Şampiyonlar liginde hakem düdük çalmasına rağmen barajla uğraşan kaleciler çok gol yedi ama hakemlerin kaleci kalesinde değilmiş ben iptal edeyim dediğini görmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ


    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Gol banada doğru geldi

    hocam gol dogru ama hakem orda barajı kurdurmadan saha içindeki karışıklıgı cozmeden oyna demesi çok ilginç kafası karıstı refleks olarak çaldı o düdügü eliyle de oyna dedi. ama diğer yandan hakemin sözünü saha içinde cumhurbaşkanı bile değiştiremiyosa gol verilmeliydi diye düşünüyorum tarafsız gorusum.

    20 metreden serbest vuruş değil bu. Barajın olması şart değil. Istenirse kurulur, hakem de gerekli mesafeyi ayarlar.

    https://twitter.com/denizcoban_/status/828329096950194177

    Bu açıda da düdüğü çalıp eli havada başla diyor. Tamamen fabri'nin hatası bir pozisyon ve golü de atıyoruz. Baktı gol çok akıllıca, hemen iptal ediyor söylemedim diye. Sonra da hakem yeaaa kırmızı rvp yeaaa diye ağlayan bjklileri çekiyoruz bu bölümde.




  • şl de rooney sanırım böyle bi gol atmıştı sayıldı diye hatırlıyorum ben.
  • O pozisyona kadar fener aleyhine atıp tutan Hakem feneri kollamış havası veren, fenerbahçeli futbolcuları tek tek sayıp sarı kırmızı kart isteyen erman toroğlu lensin attığı golde sessizliğe büründü maç sonuna kadar konuşmadı konuşşana fenerbahçe lehine konuşmak zorunda kalacağı için susmayı tercih etti yemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem ilk yaridaki hatalarini hatalarla ortmeye calisti. Ama oyle bir sekilde yapti ki bunu.. Adamin yuz ifadesinden belli zaten, yandim bittim diye bagiriyor. Aglanacak halimize guluyorum artik. Hakemlerimiz cok degisik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lensin golü yok ki. Geçersiz bir vuruşu var sadece.Pozisyonu izlerseniz beşiktaş tüm hatları ile ileride. Fabri bile cezasahası dışında. Sizce böyle iken hakem oyunu başlatır mı? Yerinize geçin demek için düdük çalıyor. Toparlanın oyunu başlatacağım anlamında. Lensin suçu yok o da başla anlıyor ama fener taraftarı ağlamaya başlıyor golümüz verilmedi şeklinde bu tamamen demagojidir. Olmayan bir şeye bütün fenerliler inandırmış kendisini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eliyle yaptığı hareket ve düdük çalması başla işaretidir, futbol bilmiyon konuşma bari savuncam diye rezil oluyorsun her postunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Eliyle yaptığı hareket ve düdük çalması başla işaretidir, futbol bilmiyon konuşma bari savuncam diye rezil oluyorsun her postunda.

    https://www.youtube.com/watch?v=m8g50nJDuw8
    al izle kaçında saniyede el hareketi yapıyor söyler misin? düdük çalarak oyuncuların yanına geliyor besbelli. kim rezil oluyor belli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pozisyona bakarak neye karar verdin ayıptır sorması? Burda çalınan tek düdük golden sonra iptal düdüğü, frikik kullanabilirsin düdüğünü bu kareye girmeden saniyeler önce çalıyor;

    https://twitter.com/denizcoban_/status/828329096950194177?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    İzle eliyle ileriyi gösteriyor, azıcık futbol bilgisi olan o düdüğün başla düdüğü oldugunu biliyor gel gelelim Şenol hoca bile gol olmalı değilse Lens kart görmeli dedi, ikisi de yapılmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnsanın biri

    Lensin golü yok ki. Geçersiz bir vuruşu var sadece.Pozisyonu izlerseniz beşiktaş tüm hatları ile ileride. Fabri bile cezasahası dışında. Sizce böyle iken hakem oyunu başlatır mı? Yerinize geçin demek için düdük çalıyor. Toparlanın oyunu başlatacağım anlamında. Lensin suçu yok o da başla anlıyor ama fener taraftarı ağlamaya başlıyor golümüz verilmedi şeklinde bu tamamen demagojidir. Olmayan bir şeye bütün fenerliler inandırmış kendisini.

    :D

    kardeşim yerine geç diye düdük çalındığını nerde gördün allah aşkına. Sanki kavga gürültü çıkmış. Ayrıca hakem sağ koluyla başla işareti veriyor, bu demektir ki her şeye hakimim devam et.

    Amatör kümede maç yönetmiş biri olarak söylüyorum, gol nizami. Hakem psikolojisinin altında ezilip veremedi, başka açıklaması yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hakem düdüğü çalıp oynayın dedi, Lens golü yapınca korkup golü iptal etti. Şöyle bir durum var 9.15 içinde BJK liler var ancak hakem bundan mı iptal ediyor tartışılır
  • Beyler herkesin üstüne cevap yazdığı,hani kaleci kalede yokken atsa nasıl sevineceksiniz tarzda konuşan arkadaş 2001'li haberiniz olsun,çok ciddiye almayın yani
  • Maç 3-0 olacakmış demek hakem hataları olmasa beşiktaşta öyle bir algı yaratıyorki her yenildiginde hep mağdurlar sanarsın
  • Bu pozisyon benimde kafam karışmıştı, izlerken hakemin düdük çaldığını duyar gibi oldum ve sonra yan hakemin Lens topa vurduktan sonra koşusunu görünce oyun başladı diye düşündüm, sonucunda gol oldu.

    Burada olan videoları izleyince net gol olduğu ortada, bu arada Beşiktaş tarafının nasıl algı oluşturduğu görmek mümkün...Maç sonrası hem mağdur hem doğranmış algısını güzel yaydılar. Fakat detaylara inince Fenerbahçe'nin asıl sıkıntıyı yaşadığı ortada...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.