Şimdi Ara

Lens hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler doktora gittim, muayene falan filan sol goz 2.75 sag goz 2.25. Gittim gozlukcuye lens alcam, adam lensleri 2.50 verdi, bir sikinti olmayacagini soyledi, bende aldim. Lensler su an takili ancak basim donuyor, birde goruntude bulaniklik var, ders calisamadim. Lens kullanan arkadaslar tavsiye verebilir mi? Alisir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 2 gözüm farklı ama baş ağrısı bulanıklık falan olmamıştı git söyle aldığın yere devam ederse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmx__ kullanıcısına yanıt
    sizinde lensler benimki gibi miydi? (benim sol göz 2.25 sağ göz 2.75 ancak lensler 2.50)
  • shipp12 kullanıcısına yanıt
    1.25 1.50 astigmat var bende ilk takıldığında batma falan olur da bulanıklık olmaması lazım ben çok rahatlamıştım ilk taktığımda

• bende baş dönmesi olmamıştı.

ayrıca görüntü gayette net idi.
  • İlk kez taktigin icin bas donmesi olabilir ama bulaniklik ve goze batma olmamasi lazim

• gözler arasındaki farktan dolayı alışman çok zor olur.en az 1 hafta sürer.
    tabi lensler 2side aynı satıldığı için mecbur öyle vermiş adam.2.50
    normalde zaten 0.25 düşük olur lensler
  • Cr4ck C kullanıcısına yanıt
    bugun idare etcem bakalım ne olcak. baska bir arkadas en az 1 haftada alısırsın demiş.. umarım sorun olmaz
  • shipp12 kullanıcısına yanıt
    MERHABA....NUMARALARINI YANNIŞ DA ALMIŞ OLABİLİRSİN...UZUN YILLAR LENS KULLANIYORUM.BÖYLE BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMADIM.LENSLERİ ALDIĞIN OPTİK MAĞAZASINA BAŞVUR DERİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Gencler doktora gittim, muayene falan filan sol goz 2.75 sag goz 2.25. Gittim gozlukcuye lens alcam, adam lensleri 2.50 verdi, bir sikinti olmayacagini soyledi, bende aldim. Lensler su an takili ancak basim donuyor, birde goruntude bulaniklik var, ders calisamadim. Lens kullanan arkadaslar tavsiye verebilir mi? Alisir miyim?

lens markan nedir acaba
  • Astigmatın var mı?

• Sol gözümle iyi görüyorum sağ gözde sıkıntı var. (Sağ göz 2.25 olmasına ragmen lens 2.50, ancak gözde astigmatlık ta var)

Lens markası ELEGANCE
  • İlk zamanlarda baş ağrısı baş dönmesi oldu bendede. Bulanıklık olmamıştı. Bulanıklık, lensi uzun süre takarsan olur daha çok. Lensi düz taktığına eminsin dimi?

• Şeffaf lenste ters düz var mı ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.