Şimdi Ara

Lens alacağııım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lise 3 öğrencisiyim. yani 17 yaşlarındayım. Lens kullanmak istiyorum . Bu konuda çok titizim. Yani mikropluk bir durum yok :D
    Amma velakin sol gözüm 2.50 + astigmat sağ gözüm 2 .00 derece :D
    Bana lens oluyor mu ? Fiyatlarının aşırı pahalı olacağını sanmıyorum lakin ne civardadır ? Bunu karşılayabilir miyim :D Renkli değil Şeffaflardan istiyorum . Yani sadece derece için kullanacağım.

• doktora git o sana olup olmadığın söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Öncelikle merhaba :D
    lise 3 öğrencisiyim. yani 17 yaşlarındayım. Lens kullanmak istiyorum . Bu konuda çok titizim. Yani mikropluk bir durum yok :D
    Amma velakin sol gözüm 2.50 + astigmat sağ gözüm 2 .00 derece :D
    Bana lens oluyor mu ? Fiyatlarının aşırı pahalı olacağını sanmıyorum lakin ne civardadır ? Bunu karşılayabilir miyim :D Renkli değil Şeffaflardan istiyorum . Yani sadece derece için kullanacağım.

sol gozun plano ya +2.50 sag gozunde - mi + mı 2.00 ?
  • olur ama astigmat lensleri normalden daha sert alışması zor ve daha pahalı 70-200 arasında bulursun tahminim
    ama bazı insanlarda mercek ince filan oluyo onlar lens takamıyor doktora bi gitmen gerek yani
  • Doktora gittim.
    Optik ci reyis 240 TL ye satıyor. Bu ürünleri. Sivasta lens fabrikası var. Bu fiyat ne ayak anlamadım ?
    Size yazanları okuyayım

Sağ
    -0.75
    -2.00&10
    Sol
    -1.25
    -1.00&170

en alttada
    8.50
    14.50

soft lens falan diyor :D Toric lens oluyor heralde bende anlamıyorum ama :D
  • quote:

Doktora gittim.
    Optik ci reyis 240 TL ye satıyor. Bu ürünleri. Sivasta lens fabrikası var. Bu fiyat ne ayak anlamadım ?
    Size yazanları okuyayım

Sağ
    -0.75
    -2.00&10
    Sol
    -1.25
    -1.00&170

en alttada
    8.50
    14.50

soft lens falan diyor :D Toric lens oluyor heralde bende anlamıyorum ama :D

tamam Sivas' ta lens fabrikası var ama sadece zarracom marka urun uretiliyor. yani bahsettigimiz soflens66 Bausch & Lomb urunudur. Yurtdısında uretimi yapılıyor.. optiklerde fiyatlar hep boyle :) .. simdi gelelim senin numaralarına

iki gozunde de astigmatın -2.00 ve -1.00 soflens66 bu silindirik uretimi malesef yok ya -1.25 yada -2.25 uretim yapılıyor. tam olarak reetenin karsılıgı olarak kontakt lens ancak ozel uretim olur. o da yıllık olarak kullanabilirsin.. ama illa soflens66 istiyorum dersen 2 kutu toplam 140 TL. dır ve her bir kutudan 6 adet cıkar bunları 6 ay boyunca kullanabilirsin.. yok ben tam recetemin karsılıgı olan kontakt lensi istiyorum dersen dedigim gibi ozel uretim ve yıllık olur 1 er adet olarak gelir yani sag goz icin 1 adet sol goz icin 1 adet.. 1 yıl boyuna kullanırsın o da ortalama 200-250 civarı olur.

• 240 TL ye 6 Aylıktan satıyor benim dediğim yer ama ?
  • quote:

240 TL ye 6 Aylıktan satıyor benim dediğim yer ama ?

bu cevabı alıklayamadım :) .. diyorum ki iki gozde farklı numaralar oldugundan dolayı 2 kutu lmak zorundasınız.. bu da mecburen size 6 ay gidecektir. cunku her bir kutudan 3 cift cıkmakta ve her cifti 1 ay kullanabilirsiniz.. 2 kutu soflens66 140 TL.' dır. niye bu akdar ucuz diyorsanız eger, ben aynı zamanda toptan ticaretini yapıyorum.. yıllık da dedigim gibi ozel uretim olur 200-250 civarı tutar
  • İlk 10 yılı sert olmak üzere yaklaşık 30 yıldır lens kullanıyorum. Şu softlenslerin aylık olanlarının 3 çiftini 45 TL gibi bir rakamla internetten alıyor ve bir çifti en az 2 ay kullanıyorum Şu anda kur artışı nedeniyle biraz zam yemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

İlk 10 yılı sert olmak üzere yaklaşık 30 yıldır lens kullanıyorum. Şu softlenslerin aylık olanlarının 3 çiftini 45 TL gibi bir rakamla internetten alıyor ve bir çifti en az 2 ay kullanıyorum Şu anda kur artışı nedeniyle biraz zam yemiş olabilir.

buyuk ihtimalle goz numaralarınız sadece miyop yada hipermetrop olmalı.. astigmat olupta, toric lensi o fiyata almanız mumkun deil.. numaralarınız dedigim gibi ise soflens59 25 TL. soflens38 35 TL.' dır. en iyi fiyat garantisi veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posetcay06

quote:

İlk 10 yılı sert olmak üzere yaklaşık 30 yıldır lens kullanıyorum. Şu softlenslerin aylık olanlarının 3 çiftini 45 TL gibi bir rakamla internetten alıyor ve bir çifti en az 2 ay kullanıyorum Şu anda kur artışı nedeniyle biraz zam yemiş olabilir.

buyuk ihtimalle goz numaralarınız sadece miyop yada hipermetrop olmalı.. astigmat olupta, toric lensi o fiyata almanız mumkun deil.. numaralarınız dedigim gibi ise soflens59 25 TL. soflens38 35 TL.' dır. en iyi fiyat garantisi veriyorum.

Tabii canım, nerde toric lens o fiyata... Gerçi benim durum biraz fazla komplike ve henüz "all in one" türü bir çözüm pek yok ama, sizin firma hangisi sevgili arkadaşım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: posetcay06

quote:

Tabii canım, nerde toric lens o fiyata... Gerçi benim durum biraz fazla komplike ve henüz "all in one" türü bir çözüm pek yok ama, sizin firma hangisi sevgili arkadaşım?

optik lens grup web sayfamız yenilenmekte.. grup sayfamıza goz atabilirsiniz..

• DH Konu dışı özelin ilk konusu tebrikler
  • ulan tarihe bakmamıştım tam cevap yazmaya hazırlanıyordum son mesajı bi okudum
  • Cevaplamış kadar oldun hacı :D Daha lens almadım hahaha :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.