Şimdi Ara

Lens

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben hobi olarak uçak fotoğları çekiyorum (spotting) ancak yeni havalimanı uzak olduğu için çok uzun zamandır fotoğraf çekmek için gidemiyorum bende çareyi yakınımızdan geçen uçakları çekmekle buldum ancak şöyle bir sıkıntı var şuan kullandığım makine NİKON D7000 LENS NİKON DX AF-S NİKKOR 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED ancak işimi görmez bu yeni lense ihtiyacım var (en az 2km uzağı çekebilecek) varmı öneriniz? İkincisi fotoğrafları sahilde çekmeyi planlıyorum haliyle çok dikkat çekeceğim sizce kuytu bir yerdemi yapmalıyım uçağı niye çekiyorsun bombamı koydun gibi muhabbetlerle kendimizi karakolda bulmayalım birde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_brtx -- 13 Ağustos 2019; 18:13:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • ilçe-mahalle olarak nerede oturuyorsunuz? uçaklığa tam olarak uzaklığınız ne kadar oluyor? şuanki lensinizle 1 fotoğraf çekmeyi denerseniz onun üzerinden hesap yapabiliriz.
  • Bostancıda oturuyorum uçaklar yaklaşık 2km veya daha yüksekten geçiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drk_brtx D kullanıcısına yanıt
    Sabiha gökçen size yakın, oraya gidebilirsiniz şuanki lensinizle. havadaki moleküllerin sıcaklık yüzünden hareketi uzakta olan objeleri bulanık yapabiliyor, eğer illa çekicem derseniz 75-300 70-300 lensler var, isterseniz bir deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.