Bildirim
lenovo z510 kasa temizleme , fan vidalari acilmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fan vidaları derken,şu siyah boruların geldiği plakaları tutan vidalardan bahsediyorsanız,tornavida işliyor hocam neden işlemesin.z510'un kasasını yaklaşık 4-5 kere açtım.o plakaları da aynı sayıda çıkardım. _____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
Hocam farkli tip vidalar , tornavida atiyor acmiyor . Fani soktum sadece mesela orayi aciyor anlamadim , birde asil fani temizlesem randiman yukselirmi yoksa orayida sokmelimiyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Hocam farkli tip vidalar , tornavida atiyor acmiyor . Fani soktum sadece mesela orayi aciyor anlamadim , birde asil fani temizlesem randiman yukselirmi yoksa orayida sokmelimiyim ?
eğer termal macun yoksa elinizde sadece fanı temizlemenizi öneririm,dostum çünkü yeni macun sürmezseniz o borular ısıyı fazla iletir o yüzden şimdilik sadece fanı temizleyip yerine takmanız sizin için iyi olacaktır ama bir bilgisayarcıya götürmeniz daha iyi.ayrıca o 6 gen vidayı sökmeyiniz,farkettiyseniz o siyah plakalara bağlı değil altındaki cpu denilen işlemciye ait.ona dokunmayınız lütfen.sadece yıldız tornavidanın açacağı vidaları sökün siyah plakaya bağlı._____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
ayrıca köşesinden bile baktığımızda fanın epey bir kirlenmiş olduğunu görüyorum,o yüzden kesinlikle bilgisayarınızın verimi artacaktır. _____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
-
valla hocam,görünürde bir yerde net bir yanık gözükmüyor ama bunu anca bilgisayar açılınca görebiliriz,sadece şarjı değil bataryayı da çıkarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 5 Mart 2017; 14:55:33 >_____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
Batarya kablosunu cikarmayi unuttum iste , suan sarj aliyor ama pc acilmiyor bi yerde yanlis yaptim galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anakart üzerinde tornavida gezdirirken hele laptop anakartında elektriğe bağlı bırakılır mı? Plastik kasayı bile sökmeden gücü kesmeniz lazım.
Soruna gelince, bilgisayarın elektriğini komple kesin 2-3 saat bekletin sonra tekrar açmayı deneyin. Yine olmazsa büyük ihtimalle ya entegrelerden ya da dirençlerden birini yaktınız. İyi bir elektronikçi hangisinin bozuk olduğunu tespit edebilir ama astarı yüzünden pahalıya gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler