Şimdi Ara

LENOVO Yoga Slim 7 14' /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
16
Favori
62.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bir kaç kere başıma geldi amazondan bir ürün almıştım bir mağaza satıyordu alınabilecek bir fiyatdan almıştım. Böyle buradaki gibi bir fark yoktu. Satıcı yanlış girmişim dedi, ben de o zaman forumlarda araştırmıştım. Birşey elde edemem diye okumuş uğraşmamıştım ama böyle şark kurnazlıklarını bilerek yapıyorlar bence. Bir ürüne indirim yapıyor ve devamlı stok giriyorlar. Sonra yanlış girmişiz pardon. Müşteri toplamak ve siteye kayıt almak için yapılıyor olabilir.
  • Bu üründen gelecek kupon/kod için aradılar. Tebligat ulaşmış gerekeni yapacağız dediler. Yine bilgisayar kategorisinde ama farklı bir üründe kullanayım alt sınır 14 bin 15 olsa da önemli değil dedim kabul etmediler. Var mı böyle bir talebi olup da netice alan?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: youarewelcome

    Bu üründen gelecek kupon/kod için aradılar. Tebligat ulaşmış gerekeni yapacağız dediler. Yine bilgisayar kategorisinde ama farklı bir üründe kullanayım alt sınır 14 bin 15 olsa da önemli değil dedim kabul etmediler. Var mı böyle bir talebi olup da netice alan?

    önce kuponu alsaydık hangi kategori de kullanacagımıza bakardık ama amaladık ki bana oluşturdugumuz kupon çalışmadı deyip yeniden kayıt açtılar. 1 aydır oyalıyorlar verecekleri kupon da yalan gibi geldi bana

  • Media Markt tam anlamıyla çamur ticareti yapıyor. Ben merak ettim sordum ama ısrarla hayır aynı üründe geçerli dedi bilginiz olsun.


    Savunmasında 1000 TL lik çek verdik demişler yalandan, thh de aradık bu bilgiyi teyit edemedik yazmış zaten. Bakalım süreç nasıl devam edecek.

  • youarewelcome kullanıcısına yanıt
    İstedikleri kadar çamura yatsınlar gidip icraya vereceğim onların kuponlarından felan bize hayır gelmez. İlk verdikleri kupon çoğu kişide çalışmadı çalışıp çalışmayacağı bile belli değil. 20 kez adadım artık uğraşamam. yarın son kez arayıp onlara da icra takibi başlatacağımı bildireceğim
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatası ile alakası yok. Yönetmelikte fiyat hatası ile alakalı bir açıklama yok. Satıcı sattığı ürünü temin etmekle yükümlü. Fiyat hatası bahanesi ile sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı yok. Bu gibi başvurular buna istinaden yapılıyor. Geçmişte bu şekilde ürün almışlığım vardır.
  • Merakımı mazur görün ama bayağı bir aradım ama bulamadım. İnternette örnekler hep banka kredi geri iadesiyle ilgili. Şimdi biz icraya verdik diyelim ;ürünü icra memurları alıp bize mi vercekler, peki ödeme nasıl olacak?
    Aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 18 Şubat 2021; 20:59:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yozcaliskan

    Merakımı mazur görün ama bayağı bir aradım ama bulamadım. İnternette örnekler hep banka kredi geri iadesiyle ilgili. Şimdi biz icraya verdik diyelim ;ürünü icra memurları alıp bize mi vercekler, peki ödeme nasıl olacak?
    Aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkürler

    Bu durumu ben de tam bilmiyorum. Geçmişte yaşadığım örnekte ve şahit olduğum örneklerde satıcı THH kararını dikkate alıp gereğini yaptı hep. İcralık bir durum olursa belki şöyle olabilir. Aynı ürünü bir yerden alıp aradaki fiyat farkı kadar tutarın tazmini için icraya verilebilir. Konuyla ilgili deneyimi olan varsa paylaşabilir.

  • yozcaliskan kullanıcısına yanıt

    benim bir kez başıma geldi onda da ücret temini gerekliydi. firma paramı iade etmedigi için THH ye başvurmuştum. yine iade etmedi THH de bana adliyedeki icra dairesine başvurabilirsin yada direk ilçedeki avukata vekalet verebilirsin dedi. Bende ilçeden bir avukata gittim vekaleti verdim 1 haftada ücreti temin etti faziliyle birlikte. Avukat ise ücretini karşı taraftan aldı benden degil.


    Şimdiki durumda ne olur. Ben yine icra müdürülüğüne ya da avukata giderim sonrası onların takibinde süreç ile ilgili yine bilgi veririm. Önce bi avukata danışmam gerekecek.

  • Arkadaşlar benim süreç sonlandı. Mutlu son:) cuma günü müşteri temsilcisi arayıp indirim kodunu paylaştı. İndirim kodu tanımlandığında laptop un fiyatı 13.999 tl idi. kodu aldıktan bir saat sonra laptop un fiyatı 12.999 tl ye düştü. bende yapıştırdım. böylelikle 6.299 tl ye almış oldum. Öncesinden de bin tl lik bir kupon vermişlerdi onu da kullanmıştım. Onu da sayarsak Toplamda 5.299 TL ye kapattık.


    Tüm bu süreçler 3 ay sürdü. Örnek olması digeliyle konuyu açan arkadaşa yılın fırsatını sundugu için tekrar teşekkür ederiyorum. @Chronotide


    Herkesin laptopuna ulaşması dileğiyle bana müsade :)


    LENOVO Yoga Slim 7 14" /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL
    LENOVO Yoga Slim 7 14" /i7-1065G7/16 GB/1TB/2GB/ Ultra HD Laptop 7299 TL




  • Helal olsun valla. Benim izmir basvuru halen savunmasi geldi durumunda 2 aydir hareket yok anlamadim valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadurak kullanıcısına yanıt

    Sevindim adınıza, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)


    Benimki karara bağlanmış 16'sında ancak henüz karar formu yüklenmemiş sisteme. Bakalım ne kadar sürecek. Sizin gibi daha aşağı bir fiyata yakalayabilirsem bende iyi olacak :)

  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Siz nerde başvurdunuz hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 22 Şubat 2021; 22:20:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karar e devlette nereye yükleniyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadurak kullanıcısına yanıt

    Helal olsun hocam, gözün aydın. Biliyorsun benim 1000 TL'lik kuponu hiç ettiler. 25 Kasımdaki başvurum hala savunması istendi konumunda.

  • İstanbuldan başvurdum hala başvuru tamamlandı gözüküyor maalesef. Alan arkadaşa hayırlı olsun bu arada
  • death44 kullanıcısına yanıt

    benim de izmir aynı durumdayız :(

  • Karar yüklenmiş benimde bugün, kabul edilmiş :)


    Asıl süreç şimdi başlar.. Kalan arkadaşlara başarılar ;D

  • Chronotide kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim size ve diğer tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Herkes eninde sonunda alacak çünkü. ama süreç bu şekilde kısa olursa daha iyi oluyor tabi :)

  • Valla helal olsun varan 2 oldu bakalim bizler napicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.